2008-10-31

Å gråte


Ganske utrolig...Tror jeg er på tur inn i en depersjon av en eller merkelig grunn. Tørker tårer rett som det er, i ulike settinger...gode tekster..gode filmer...eller sitater. Mulig at jeg er på tur inn i overgangsalderen:)....usj da...men er det normalt at man gråter til alt og ingenting da mon tro?
Her om dagen så jeg på Dr Phil...(syns egenlig han er ganske morsom å høre på, å han har i mitt hode mange gode ting å si)Da jeg hørte denne historien, gråt jeg ustoppelig.. å da mener jeg at jeg virkelig gråt...(er det muuuuli)
" En far hadde mistet sin sønn pgr stoff, i ung alder, å far fikk aldri fred. Han gråt dagstøtt, å klarte ikke gå på graven til sønnen sin, pgr sorg. Dr. phil sier; vår herre samler sammen alle unge til å gå i lystog en kveld uka, men hadde lagt merke til denne ene unge gutten som aldri tente lyset sitt, å etter noen uker spurte Vår Herre denne unge gutten om hvorfor han ikke tente lyset. Unggutten svarte; det er ingen vits for meg å tenne lyset, for det blir bare slukket av mine fars tårer!"
Litt til ettertanke, å jenter: jeg snufser mens jeg skriver dette.....
ØNsker ei fredfull helg
Klem Monica

6 kommentarer:

Aud Jorunn sa...

Sippeguri du og da skjønner jeg

kari - carpe diem sa...

Velkommen i klubben...
Aud Jorunn over her, og jeg er kollegaer, så da skjønner du resten...vi har hatt våre big cries for å si det sånn. Av alt mulig mellom himmel og jord.

Ramme alvor sa...

Du er bare litt varmhjertet, ingen depresjon. Depresjoner preges av mangel på emosjoner...

Er det ikke litt godt å kjenne på følelser, gråte en skvett og være lett å glede? Se på det som en velsignelse :)

Britt

Alvas hjørne sa...

Tror nok det er ganske vanlig å ha det slik en gang i blandt, uten at en er på fart inn i en depresjon.Ønsker deg ei flott helg!!!

Lena sa...

Takk for besøk på bloggen min, er spent på å se ditt Levina-sjal når det er ferdig:-)Og du må gjerne linke til meg, bare koselig det! Ang det å gråte; bare gråt ut! Tårer er ikke farlig, og det kan være mange grunner til at tårene renner. Selv er jeg veldig lettrørt og gråter rett som det er; av alt og ingenting. Ha en fin lørdagskveld! Klem:-)

MeyBiMe sa...

Stakkars deg da!
Jeg tar lett til tårene jeg også i slike settinger...men det blir mest snørr og tårer...ikke skikkelig grining.... :-/
Men jeg synest bare det viser at du er en varm og følsom og snill dame med masse empati!!!! :-)
Takk for at du likte bildet mitt i bloggen...og det er noe jeg har laget selv i sommer :-)
Sjelden jeg får tid til å lage ting...men i sommer satte jeg av litt tid til dette!!!!
Ha en fin søndag :-)