2008-10-25

Konsert...del 1


Så var første konsert over..
I ei lita bygd, kom det nesten 200 stk, å konserten ble en sukess. Utrolig morro.
Jeg personlig har aldri fått så mye positivt på så lita tid. Mine solistoppdrag som jeg hadde grua meg for, gikk så det grein. Hadde komp av en solid bassgitar, samt fullt orkester på "o happy day". Utrolig gøy å synge, så nå venter vi spent på om det kommer reportasje i avisa.... Bildet som her ikke er ferdig, skal loddes ut, å 15 november skal det trekkes.
I tillegg til det som er her nå,er det en vugge, et gammelt tre, og markjordbær. Symboliserer konserten på en måte...fra vugge til grav.
I morgen skal vi i ei kirke i Bodø. å håper på litt folk ja...hadde vært innmari koselig. Nå er det full avslappning med strikketøy og fam. Så kommer jeg sterkere til bake med bilder av både grisungen med sløyfe m.m. Ha en flott helg, men stilling av klokke og greier...

3 kommentarer:

Aud Jorunn sa...

Så kjekt at konserten ble suksess. Jeg hadde solistoppdrag i korpset under en konsert, og fikk den store kneskjelven..... etter soloen heldigvis. Men det er vel bra å være litt nervøs, yter mer da.
Ha en flott uke

Ellen sa...

Ble så glad da jeg så at det hadde vært noen og lagt igjen kommentar på bloggen min! Har jo så vidt kommet igang med blogging, og kunne nok egentlig tenkt meg å blogge om litt andre ting enn bare veslefrøkna, men det får komme etterhvert. Hvordan fant du bloggen min da? Vi har noen felles interesser også ser jeg, jeg har nemlig sunget masse jeg og! Tirsdagshilsen fra Ellen :-)

Litt av Mitt, Jorunn sa...

Så fint at du la igjen hilsen hos meg, for da kunne jeg blir kjent med deg også :0) Du må gjerne legge inn link. Lykke til med videre konserter!