2008-11-08

Et spesielt syn..I jobben min er vi mye på veien. Her en kveld fikk jeg meg et syn som jeg kommer til å huske lenge...
Det var selvfølgelig mørkt, og jeg satt i egne tanker, da jeg plutselig ser noe som kommer hoppende over autovernet...I alle dager tenkte jeg,.er det et sirkus som har strandet her...(fatter ikke at jeg kunne tenke på det engang) Så ut som 2 løveunger som kom løpene...men da den ene ungen ble stående lett forvirret av lys og lyd av bil, så jeg at det var en gaupemor med 2 små...Gråhvit i pelsen, og med de karekaristiske bustene ved ørene. Jeg fomlet etter kamera, som jeg har med meg i veska, men ble for sein....Ikke et vanlig syn, men du verden så heldig jeg syns jeg var som fikk oppleve dette. (Bildet er lånt fra nettet.)

6 kommentarer:

Nunne sa...

GURI....
Ikke mange som har sett noe sånt, tor jeg. Jeg har ALDRI sett gaupe i det hele tatt....
Artig.....og at du fikk bilde...?

KOs dåkk på farsdagen,
hilsen Nunne.

Nunne sa...

Nå ser jeg jo....at det står at du har lånt bildet... haha.... ja jeg kunne ikke fatte at de satt såååå stille. Der ser du hvor ivrig jeg ble.... :))))

Tove sa...

Forstår at dette var eit augneblink av dei sjeldne! Fantastisk heldig, var du! Vi bur slik at vi har ville dyr rundt oss på alle kantar, så her har ungane nærkontakt med hjort, rev, ekorn, ugler, ørn, oter, mink og mykje meir. Vi har endåtil sett gaupespor i nysnø på fjellet! Og igjen, tusen takk for den nydlege utmerkinga du gav meg....
Med ynskje om ein flott søndag!

Klem, Tove

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Så flott opplevelse!
Heldig du :o)

Ønsker deg en fin søndag,
Klem

Thalias-sjelerom / Atelier-Thalia sa...

Jøss. ikke rart du ble fortumlet:) Men du for en opplevelse. jeg blir gira bare jeg ser et ekorn.
God natt til deg!

Elin Osa Søreng sa...

Oi- så stas!!! De er jo så sky og et veldig sjeldent syn! Vårres kattugle i hagen kan ikke måle seg med synet av gaupemor med unger, men jeg blir så gla og varm i hjertet når jeg ser den. Naturen er flott!!!!