2008-11-14

Julegave produskjon til veninner....


Hm....mente jeg sa god helg i innlegget under...men jeg er jo meg, å siden jeg har stjernetegnet tvilling, så er jeg tilgitt..(skifter meninger osv i jevn strøm)......jeg var egentlig sliten i kveldingen, men satt å tenke på julegavene...jeg har veninner som ikke strikker, så derfor har jeg funnet frem pinner og garn, i hvitt, rødt og hvitt og petrol, å har startet med produksjonen som skal legges under treet til dem. Vanskelig med jenter/kvinner som har alt....hva er vel koseligere enn ett par sokker som ikke er helt som de andre?...jeg syns iallefall disse er kjempesøte, å har laget et par til meg selv...(vanskelig å ta bilde av foten...) Varmgang i stikkepinnene...men du verden så koselig, å kjempeglad for jeg kan krysse av flere på listen, som begynner å bli ganske så kort....måtte bare legge inn bildet, å innlegget slik at dere ser at jeg pusker litt med mitt her inne også......;)
Klem Monica

4 kommentarer:

liven sa...

Tusen takk for kongler!!
Ikke store fangsten jeg gjorde i går nei.......1 eneste!!
Må vel finne meg andre steder å lete:O)
Så fine tøfler.......disse er koselige:O)
Ha en fin helg:O)

hvorfor ikke... sa...

Hei Strikkeline;)
Så flotte tøfler, ja, det er god idè! Morsomt både å lage og å få!
ingenting er som hjemmelagde gaver!
Første gang jeg er hos deg, men jeg liker godt å strikke, så jeg titter nok snart innom igjen for å se hva du pusler med...
Ha en god helg!
smil Torunn

vintage paintings sa...

Hei igjen Monica,
Ja her er det sikkert mange som blir glade - og varme på beina. Imponerende! For meg som ikke kan strikke - ihvertfall ikke har gjort det siden jeg satt og smugstrikket i timen på ungdomsskolen (i pusegarn) så er jeg mektig! imponert. Kjemefine var de :)
Ha en riktig god helg du også!
Klem fra Solveig

Agathe si sie sa...

Hei.
Ja, det er sant, vi i vår generasjon må jo bringe videre div. håndarbeide :)
Din venninne blir sikkert glad når hun får hjemmelaget gave til jul.
Søte tøffler.
Hilsen fra Agathe si sie.