2008-11-10

På pinnene nå, og litt til..


Naturen er fin å kunne pynte med.....kongler, blåbærlauv og rognbær..I går hadde jeg invitert til Perfect Home party. Det ble veldig koselig, men mange kjøpelystne damer, lys i mange staker, (glemte å ta bildet av bordet med varene....:(=) Jeg var så heldig, at jeg pga stort salg, fikk en adventstake og et par nyyyydelige engler for halv pris....staken hadde jeg siklet på lenge, å englene så jeg først i katalogen her om dagen.. Noen mente det ikke var engler,men for meg er englene slik som oss..litt forskjellig fasong... Gleder meg til jeg får dem, å da skal de publiseres, men dere vet sikkert hvordan de er.
Så var jeg jo så heldig å få tak i lyshus..bestilt fra Fryd for øyet....å gjett om det var mange igår som bare ville ha disse...fikk da reklamert litt på disse...innmari fine med lys i når det er mørkt....


I kurven med håndarbeid, ligger et et par prosjekt...De evvvindelige lappene til teppe mitt, undrer fært på om de noen gang blir ferdig.....sukk..i tillegg strikker jeg et par sokker...i sisu på pinner 2.5...tar sin tid, men jeg syns mønsteret er litt fint, så det får heller ta sin tid...(gleder meg til jul, for da står kamera ganske høyt på listen, gjerne i rødt)
Nå skal jeg vaske opp etter frokost, kose meg med bloggene deres, før jeg strikker noen omganger...ha en velsignet flott dag..:)
Klem Monica

3 kommentarer:

Aud Jorunn sa...

Jeg gleder meg til å se engelen din. Har aldri vært på sånn party så har ingen aning på hvordan de ser ut. De sokkene dine var flotte, nydelig mønster

kate sa...

Gratulerer masse, masse med award!:)
De sokkene du strikker på ser kjempefine ut:) jeg driver å strikker sitteunderlag som skal toves:)
Stikk innom til meg, der ligger en utfordring til deg:)
Ha en flott tirsdag.
Klem fra Kate:)

Flower Power sa...

Så heldig du var som fikk så fine vertinnegaver da:) Blir spennende å se englene.
Fine lyshus du har fått tak i, jeg ser det er mange som har liknende her inne. Blir sikkert fint lys i de når de er tent.
Takk for hilsen hos meg,det er hyggelig at du stikker innom:))