2008-12-14

Akvarell og award

Så var det allerede 3 søndag i advent...neste ikke til å tru..
Dagen har vært slitsom, men mye kjøring på jobb, å så vannvittig mye elg på veien....så det gjelder å holde seg våken. I dag når vi tenner de 3 lys, kan vel tankene gå til de som måtte bøte med livet i branner i helga. Uff, det er så fryktelig å tenke på, å selvfølgelig skjer slike ting i forbindelse med ei høytid.
En må ta vare på hverandre.
Oppi allt det triste, ser jeg at jeg har fått en sånn stili award...kjente at jeg liksom ble "litt viktig"..her i nord, betyr det når en er viktig, at en liksom tror at en er noe....knis. Denne var jeg så heldig å få fra Bestemors Vindu...takk Heidi...
Jaja...da jeg startet med blogginga, trodde jeg på langt nær den skulle falle i andres interesser, men der tok jeg feil. Åh, ka arti det va da.
Ei vanlig jente, med vanlige intr, å vanlige hverdagslige syssler...utrolig morsomt. Takk til alle dere som kommenterer så koselig, å som er innom hos meg..Kjempekoselig..bare så synd at jeg aldri får satt på kaffen når dere kommer:)


Sånn!!!
Snart er dette ferdig til innramming, å det håper jeg vil glede noen på julaften.
Liker solsikker så innmari...å håper mottakeren også gjør det..Men dette skal jeg male etter jul. Det er et kursbilde av Aud Rye, som bare er råflink å male,.annbefaler siden hennes, å bildene hennes.


Strikke strikke strikke..... å så gøy det er. Nå har jeg et sjal på pinnene..tykke pinner, da går det fort...legger ut bildet etterpå..
Ha en kjempefin søndag..
Her er unge frk sjøl sliten, så nå skal jeg parkere meg på sofaen, å se finalen i Robinson...om ikke øynene faller igjen... Gjeesp..
Klem Monica


2 kommentarer:

Hanne sa...

For et praktfult bilde du har malt av solsikker. Jeg er stum av beundring.

Tino sa...

Så nydelig bilde du har malt. Og sokkene, har du strikket de? De var kjempefine. Har aldri så lite "dilla" på å strikke sokker om dagen ;)
Tusen takk for koselige kommentarer.
Jeg kommer innom igjen snart. Ha en fin kveld.