2008-12-07

Bøtteballetten..

Julestjerna har enda blomster på.....tross at det e iskaldt...
Vi fyra med ved, så det går hardt utover den ja.
I dag er dagen!!
Å dåkker ana ikke ka æ gleda mæ.
Altså...arbei man i turnus, arbeid man jo alle type vakta, å det gjør unge frk sjøl også...så alt i alt har jeg 3 hele fridager før julaften..Så idag har æ å sambo blitt ening om at vi ska få starta bøttebaletten, hiv ut et teppe så ikke ha smaka freskluft sia i sommer, (helserådet neste....), å det ikke førr at æ ikke ha hatt tid tå å lufta det, men førr at bordet som har plassen sin på teppet, e tungt....å teppet stort, å ikke har vi skikkelig terasse til å henge det over...derfor ha det ikke fått fresk luft før i dag.
i dag e det skikkelig kaldt, minus 10 stille vær, å egna te husarbeid....får ikke hjelpe om det e søndag, for ska vi få tatt stua, må vi te pers i dag....etter kirketid vel og merke....viktig.
Her ska det tørkes støv av rammen på bildan, vinduskarman, sorter alle mønstran mine som har tatt litt av i strekkemodusen...idet hele tatt skal vi ommøbler....det lika ikke sambo..(knis)...men æ syns det e litt arti førr stua bi liksom litt ny, på en måte.
Så nu e det frem med grønnsåpa, kost, og ikke minst optimistisk pågangsmot. Dette bi arti...
Oppi alt skal to lys tennes, å det gjør vi med velbehag...over en god lunch....etterpå..
Ønska ei god adventstund ka dåkker enn ska te med....

Klem Monica

2 kommentarer:

Aud Jorunn sa...

Artig med folk som har arbeidslyst. Har så smått starta med bakinga i dag, det blir vel et innlegg utpå dagen tenker jeg. Ha ei fin arbeidsøkt

Heidi sa...

Ah, for en energi! Jeg er imponert!
Her var det julebordsfeiring til lyse morgen, så i dag er ikke energien heeelt på topp. Har likevel vært på jule/bakeverksted med 20-30 unger og tilhørende foreldre. Koselig, men bittelitt slitsomt og.. :)