2008-12-20

Jula e søngt inn

Den store stjerna....sang vi i kveld.. av Trygve Hoff-
Jula er sunget inn, å formen til undertengede er bedre....ja, omtrent helt flott. Det med å sønge inn jula e liksom et varsku om at nu e vi inne i tia. Vi e inne i ei tid som førr mange e strevsom, trist, god, dyr å kjærkommen. Det å være sammen med familie, ha litt tid til hverandre og kose oss med mye godt.
Vi e inne i ei tid som innehold et budskap, å desverre forsvinn dette mer og mer, har jeg inntrykk av, i penger, gaver, stress og alt med seg.
Hos oss kjem liksom ikke jula før eldstemann e vel heime fra Nordsjøen, å det e først 3 dag jul. Da bi det iallefall jul hos oss. Vi gler oss.
Apropo formen, så Så det litt mørkt på det ei stund,men i dag har sambo tatt intinativ til støvtørring og støvsuging...men golvan tar vi mandag. Da skal treet opp, og det skal være bra mye jul da. Jeg har mye jobb så jeg akter ikke å streve sånn veldig-


Tenk om himmeln kunne vært sånn i juldagan..att man slepp unna hålka, og regn. Det e litt bedre når det e stabilt og heller nån kuldegrada . Oppi alle juletingan, har unge frk sjøl, lagt opp til et par lester fra Varmekilder..du verden for en flott bok, og med god forklaring. Gleder meg til å vise dem frem.

Idag har jeg sendt en mengde julebrev rundt i norges land, å det er noe jeg syns er kjempemorro år etter år.
Her lukta det røkelse, strekkinga ligg klar, men har et akvarell jeg bør ha ferdig til i morra kveld...men nå skal vi kose oss med godt, snadder, tv og masse stearinlys...
Ska blåse ut alle etterpå...:)

Ønska alle en koselig kveld.....

Klem fra ei oppsøngt Monica1 kommentar:

Tino sa...

Hei
Håper formen din er blitt bedre. Her regner og blåser det, så tenner lys og koser oss inne. I forrige uke hadde vi bittelitt snø, det var så koselig. Men ser ikke ut til at det blir noe mer før jul.
Blir spennende å se sokkene dine fra "varmekilder". Jeg kommer til å lage mer fra den boken etterhvert, men nå sitter jeg jo og "roter" med denne boken med mønster fra Estonia. Finner stadig nye mønster rundtomkring som jeg bare MÅ strikke. Hehe kunne jo vært verre ting man ble hektet på ;)
Ønsker deg en fin kveld, og fortsatt god bedring!