2008-12-02

Tilda og stemning

Min første tilda...måtte jo bare bli en prinsesse....Takk hjertelig Virre.. (glad for den ikke var utsolgt...)..har dere ikke besøkt henne, så løp å kjøp.....Jeg fatter ikke at dere klarer å skape noe så morsomt,søtt, og hjemmekoselig...jeg har iakllefall plassert henne høyt på en hylle slik at alle skal få øye på henne der hun troner....

Stemningsbilder fra nord

I jobben min er jeg så inderlig heldig å både jobb og bo i slik natur. Tross bystatus, er det bare utrolig flott her hos oss, sjøl om vi skriver 2 desember...fargene på himmelen var så fine syns jeg, og utsikten er utover mot sentrum av byen.
Litt magisk egentlig dette, hvor fjell og vann fryser sammen. Minner meg om blomkål..knis..


ja, steinene altså. Kombinasjonen med bratte fjell, berg og åpent hav, er fint, å vi som er så heldig å bo sånn, tenker vel ikke over det bestandig.
Minus 8 grader på det meste i dag, vindstille, klart, og stabilt vær med nok snømengde...Kunne vi hatt en bedre start på julemnd.? I morgen har unge frk sjøl fri, å jeg regner med at jeg kommer til å vaske litt i skap, rydde skuffer, og strikke på det som skal gies bort. Skal bli godt å være hjemme en hel dag uten å måtte gå til lønna arbeid og korøvelse. Veldig gla for både jobb og kor, men det er godt å kunne bruke en dag til nødvendige hjemmeting...blir ikke gjort av seg sjøl,...ikke her hos oss i allefall:)
E det ikkje fint?


Det jeg og skulle ha gjort, er å fått startet på julenbrevene...hørte et kåseri på NRK i går på radioen, å jeg lo høyt alene i bilen,mens jeg hørte på...(sikkert flere som det gjorde) Det handlet om disse brevene som skriver å trykker opp i flere eksemplar og sender rundt til slekt og venner...skryter av hverandre, hvor flink ungene er, hvor mye man er med på, bare positive ting...Kåsøren mente at i år skulle hun virkelig skrive sannheten....."om hvor lei hun var av unger som slåss, og var oppkjeftig, om soppinfeksjonen hun hadde slitt med i underlivet, om alle vervene hun satt i, men som sannheten sa;kun vararepr og ble aldri innkalt på møte"...jeg lo som sagt av dette, å lurte på om jeg skulle lage et litt morsomt brev i år, å jaggu meg...tror bætterdø jeg skal gjøre det.....

Klem Monica

3 kommentarer:

LYKKEBO sa...

For noen nydelige og stemmningsfulle bilder.. Snøen skaper virkelig god julestemmning.. Krysser fingrene for at det snart kommer litt snø igjen i Bergen.. Ihvertfall på Juleaften! Det er mitt juleønske;)

God kveld til deg:)

kate sa...

Takk for herlige stemningsbilder:)
Er det på Fauske du bor?
Ønska dæ en flott fridag i morra,
klæm fra Kate:)

Anonym sa...

Hei.
Så fint vi har det her;) Kjempefine bilder. Heldig vi som har snø og kan få litt julestemning.
Ha en fin onsdag.
Hilsen fra Agathe