2008-12-04

Utfordring

Utfordring..

jeg har fått meg ei utfordring fra "Litt av mitt", hvor jeg skal fortelle 6 ting som er intr/uintr.

Jeg skal sende den videre til 5 bloggere... så here we go:


Jeg er veldig glad i håndarbeid.

Før, i gamle daga.."hehe", kunne jeg aldri gjøre ett håndarbeid ferdig, før jeg startet på et nytt. Var utålmodig så det holdt, men med årene er jo vettet blitt en tanke bedre, så nå har jeg KUN 2 i gangen...dette for at jeg ikke skal gå lei med det ene jeg holder på med. Dette sjalet bla, brukte jeg litt tid på, men du verden så glad jeg var da det var ferdig...

Jeg er veldig glad i sang og musikk

Jeg har sunget siden jeg var lita..da vi bodde i "byen", ble jeg plassert oppe på disken hos kolonialen, hvor jeg måtte synge, å for det fikk jeg vel en krone...(leeeenge sia dette:)

Var med i Domkirkens pikesangkor, har spilt i skolekorps, musikkforening, var med å starte storband på 80 tallet, hvor jeg spilte kornett.

Sangen har jeg liksom alltid likt, så jeg måtte ta et valg: enten korps eller kor, så koret trakk det lengste strået...noe jeg stortrives med..Synger i bilen, synger heime...så her er det sang stort sett hver eneste dag..


Jeg HATER edderkopper"!!
Jeg kjenner faktisk at jeg blir uvel av å ha dette bildet fra nettet så nærme...

Jeg vet ikke helt hvorfor jeg har slik hat for disse dyrene, men jeg tror det er formen, alle bena, de store øya, osv...Da jeg var yngre, med min eldste sønn, måtte min far komme å drepe disse krekene, om jeg fant den i leiligheta..skulle jo ikke skremme opp ungen min, men var vettaskremt, å jeg mener å tror at han ikke likte disse noe særlig heller...men det er vel mora si skyld....uff, man ska ikkje skrem opp ongan..."knis"

Det er en av grunnene til at jeg ikke liker å gå i skog og mark..hvor spindelvevet spenner seg mellom trærne, å er man uheldig har man hele kjeften full av spinn...usj


Jeg tror på det overnaturlige!

Jeg får sånn skrekkblanda fryd på dette emne..Jeg tror at det er mer mellom himmel og jord. Jeg liker godt å høre "skrømt" som vi sier her nord, men tørr liksom ikke se "Åndenes makt"..da kikker jeg meg over skuldra og innbiller meg alt. I mørket i bilen, snur jeg speilet...ikke le...for da er jeg sikker på at jeg ikke ser noen som ser på meg i baksetet...Fader for ei reddfis.:) Hysj

Jeg tror på at det finnes en GUD, og om en kan kalle HAM overnaturlig er jeg litt usikker på, men det å ha noen å be til når ting blir vanskelig, mener jeg er litt overnaturlig.


Jeg har humor.

Jeg elsker gode historier, å er gla i å le.Det å kunne få et skikkelig latterkick, er alle vel forundt..

Kjenner etter i mage og kjeve, hvor godt det er..åsså så arti!!
Jeg ler av "Two and a half man", "Thomas og Harald...og jeg ler av skikkelig gode historier...Jeg har en lidenskap for engler.

Jeg har alltid likt engler.

Jeg har et bokskap som jeg har samlet de, og noen setter jeg frem utover året.

De må være fine i øynene sine, se litt gode og snille ut..

Jeg sender denne videre til...


Ja skal vi se


Bak en sky


Cathrine


Hespe


Shamines lille hjørnet..

Made by Helen


Mange får jo utfordringer, å mulig at dere har fått denne fra før....Sånn...nu va det gjort...


Takk "Litt av mitt"Klem Monica2 kommentarer:

hvorfor ikke... sa...

Hei på deg, du;)
Dette var morsom lesing. Ble litt bedre kjent med deg nå. Ærlig og hærlig!

Så du lurer på hva det skal bli av nøstene, du...
hysj-hysj...julegavetid, vettu;) Det lyseste lilla har blitt pannebånd og pulsvarmere, som jeg har brodert på. Det mørkeste skal bli leggvarmere. Har strikket og tovet veske i samme lilla farge. Den ble så kul...og jeg er helt sjuk på å vise den fram. Men det skal bli julegave til samboeren til sønnen min...Så jeg får la det være. Ikke så gøy hvis de skulle se det på forhånd. Elsker håndarbeide jeg også...men får ofte litt liten tid til det. Og minst to prosjekter på en gang....ja, det må man ha!

Lager vist rene blogginnlegget her, jeg, hehe! Du jeg smiler hver gang jeg ser det hærlige profilbildet ditt, hihi!

kamelia sa...

Hei! Så hyggelig med en så entusiastisk hilsen i bloggen!!!
Men, nei foreløpig selger jeg ikke hjerter. Men jeg har noen planer....
Så tusen takk for at du gjorde dagen min så hjertelig!!