2009-01-26

Ikkje som alle de andre,...

Vil du se i skapet mitt?
Merkelig korr man ska vis det man har.....te folk man ikke har snøring på kem e, men lettlurt som e e, så ska æ nu liksom også vis...men ser jo at æ kjem te kort...sukk
Nån så veit kordan dette sølvplettservicet kan hold sæ blankt leeeeenge? Bei pussa te jul, kan æ meld om...men ser ikke sånn ut... duken som skimtes under, e laga a svigermor....
Her kosa æ me me bøker og strikketøy.....sjekk arbeidslampa.. nyinnkjøpt på salg....sambo mein at han må få satt i ei sparepære, førr æ ska vær enig med han at den bei nåkka varm ja....blomsten som stod der falt om å døde, så i påvente av nåkka anna, bei denne satt der, men ser her at det va litt mallplassert...jaja...(ingen interiørarkitekt som dåkker skjønna..men æ vil og vil, men får det ikke til)


Før jul bestilte æ stoltrekk i beige, men de ha ikke dukka opp...Kjenn at æ bi irritert...Firmaet vet ikke korr de e, så nu e det bestilt på nytt....her e det også meininga at æ ska beis skapan lys, men veit ikke.....ska æ vær helt ærlig, så trives æ med dem som de e, å æ treng ikke vær sånn som alle de andre...sant?


Denne ha æ vist før, å sambo ser ikke akkurat frem med glede å skru av håndtakan før beising....ha sagt æ sku hjelp han,. men da fnys han...hihi...
æ e sååå inderlig glad i bildet over, å fant ut æ kunn heng det denne veien også....på et anna innlegg, ha æ hengt det vannrett....

(forandring fryder....)


Denne folkens!!!
Ikea --i like it..
Her nord e vi ikke velsigna med Ikea, te min store fortvilelse...
Men NÅR vi e i Oslo, må æ bare...å det jo begrensa ka man får plass te i fly og tog, så det ha blitt mange duppeditta, å skrap...mmm...sant det...eggdelera, grønnsaksraspe, lys i alle varianta, plastlampe i alle variante te ungan sine rom,å så denne da:
æ kan ikke nå førr det, men æ syns den e fin....åsåå va den flatpakka...
Sekkert avlegs, men som sagt, æ e ikkje som alle de andre..
Syns den va så stilig, at da foreldrene mine va i Oslo i sommer, fikk de me penga, å kom heim me ei te..
Sku ikke meir te førr å gled mæ...
Kain og meld om at her ha e svenga bøtteballeten, vaska dalstråka innafor, vaska klær, ordna ved, å nu e det middagslaging....
En middagskvil etterpå, før sangøvelse kjenn æ at unge frk sjøl treng,..
Atter en
gang....go mandag.
Monica9 kommentarer:

Anita sa...

Hei, trur vi har ganske så lik stil hjemme, eg og du;o)))) Ser så masse fint, flott og gjennomført på mange blogga, greie ikkje heilt å få det sånn her heime. Men eg trives likevel. MEN vi SKAL pusse opp på stua etterhvert, nå ser det ut som ei gedigen hytte. Panel på både tak og vegger;o)
Har samme IKEA-lampa som deg. Kjøpte den på salg på IKEA. Har faktisk 2, men bare ei e montert. Den står fint nedi kjellerstua.

No må eg få litt mat i ungan før de skal på turntrening.
Ha en fortsatt fin dag

klem

Nikoline sa...

Likar du det som det er,ja,så er jo valget enkelt... då må det få vera som det er!For som du seier,me skal ikkje vera som ALLE ANDRE! Slik er det med meg også,eg er som eg er!Og eg har det som eg har det,fordi eg likar det slik.Så får no egentleg andre meina kva dei vil,det bryr meg ikkje så veldig..
Har ikkje noko "oppskrift" på korleis ein skal få sølvet til å halda seg fint,har samme problemet som du (og skulle du få eit godt tips,høyrer eg gjerne frå deg!!)
Ha ein flott mandagskveld!

MajorogMeg sa...

Du trenger vel ikke å male hvis du liker det slik det er. Nå skal visst furu komme tilbake igjen sies det..jaja.. Det bildet over disken din var kjempefint.
Ha en fin mandag.

Huset på toppen sa...

Innom for å ønske deg en fin uke:)
Klem Linda

Torunn sa...

Så flott du har det!! Eg elskar brunt sjølv og me gjekk nettopp mot straumen og malte møblane våre brune. ;) Me har ein del gamle møblar etter oldeforeldre og slikt som er brune, så då passa det fint og male resten slik og. Og eg sjølv er svært glad i mørkt brun og litt gammal solid stil. ;)

~♥~ Monica S sa...

Kjekt at ein kan være individualist! Ha sin eigen stil.. slik likar eg det og... bryr meg ikkje så mykje om ka som e IN, eg må no like det aller helst!

Synes du har det fint eg!

MonicaS

GryNoKa sa...

Synes det ser koselig ut hos deg.
Jeg er og så glad i Ikea, har mange ganger hatt bilen full når jeg har vært i Trondheim. Lampa di er kjempetøff.
Så på en blogg at man kan ha aliminiumsfolie i oppvaskkummen så salt og varmtvann, deretter skulle man ha sølvtøyet oppi.....vet ikke om dette gjelder sølvplett, men det går vel ann å prøve.

Klem Gry : )

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Det er så gøy å se bilder fra hjemmet til de man blogger med, takk for en koselig titt!:o)

Har en konkurranse på gang inne hos meg som jeg tror du vil like gevinsten på....

Klem

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Si ifra hvis du ikke får det til så hjelper jeg deg jeg vet du :o)