2009-01-13

Ingen hjemme hos reportasje.....

I bloggverden er det mange fine heim....Stilfulle rmløsninge, ting og tang, fargesammensetninge osv...
Her hos oss....har vi ingen egen heim, men håper at en dag så vil vi få det..
Det med løsninger og farger, er jo ingenting vi kan gjøre med,iog med at vi leie, men æ e blitt så gammel, at sjøl om æ lika, å av og te messunne heiman te dåkker, men møbla, farga, romløsninge osv, så e no dette vårres heim.
Her e et kaos a farga, og litt ulik stil, men sånn har det vært, å mann e blitt vant med det..Ha vent oss te det, å prøva å skap det så hjemmekoselig som mulig....bilda a fam på veggan e et must..:)¨å dette å få heimen te å bi en heim, å ikke en utstilling, ja det brenn æ førr i allefall....
vi som bor her i heimen, e en smule ulik, så sjøl om æ kunne ha tenkt å hatt det litt mer stilfult av og te....ja, e sei ikkje meir..
Denne disken SKA beises lys, eller mørk eik....ha enda ikke bestemt mæ enda...sambo meine den e fin som den e...men unge frk sjøl,e ikke akkurat enig...(maleriet bak, kan nytes i ett eldre blogginnlegg.....gave fra en veninne)
Her i kroken, sett æ mæ me bok eller strekkinga...venta på ei ny arb.lampe som kan hjelp me bedre sikt...men ha ikke funne en æ lika enda .Stolen og bordet, e arv/gave fra en gammel dame som skulle kaste dette...
Så litt monn i det, å det fungerer flott for oss....Stolen, skal skiftes ut, når æ finn en som æ lika, men enten dåkker trur det eller ei, så e den frøktelig god å sett i, sjøl om den ikke har utseende me sæ. Duken som mamman min gav oss til jul, skal skiftes...

Lys og lys og lys, og ungen min, pryda den gamle apotekerdisken....
Ha som sagt kikka mæ rundt, å ha kalkulert med at her e jaggu ingen ideel heim førr nå "hjemme hos reportasje"...men der det e hjerterom......knis....
Fikk egentlig ei utfordring a Heidi,om å vis tv å man sku si kem æ va.....men kjære du.....vi venta på sånn veggfeste, så æ velg å vente te den e montert....trur ikke at inntrøkket bi nå likar, å dåkker bi neppe imponert...haha...Håpa du har litt tålmod....:)
Her ha unge frk sjøl vaska på støvdotta, skifta på senger, å støvsuga......så e det middag og jobb....
Tirsdagshilsen fra Monica8 kommentarer:

kate sa...

Heia Monica:)
Det ligger noe som du virkelig har fortjent inne hos meg:)
Klæm fra Kate

Aud Jorunn sa...

Kjære Monica..., dette var en aldeles nydelig "hjemme hos reportasje". En av de beste jeg har sett her i bloggverdenen!!! Og det er fordi en kan se at i hjemmet deres BOR DET MENNESKER.Flott å se at ikke alt trenger å være hvitt og at en godt kan leve med en arva stol. Kjenner jeg føler meg litt bedre til sinns nå, og at min gamle arva seksjon godt kan få stå en stund til. Ha en flott dag

Tove sa...

Klart at du har ein heim!!! Eg er sikker på at du har ein stor, varm og open heim! Du har kanskje ikkje eit hus, men ein heim har du så absolutt! Takk for titten!

kari - carpe diem sa...

-som alltid: enig med min gode kollega, Aud Jorunn!
Hos oss er det også hummer og kanari, og jeg erkjenner at det er nok meg, det! -og trives med det. dessuten ser man at det bor barn her i huset...jeg klarer ALDRI å få det ryddig!!!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Heisan! Bare det er hjerterom og en trives så er ingenting bedre! Koselig innlegg!
Klem

Tino sa...

Synes du har det riktig så hjemmekoselig. Smaken er jo forskjellig, det viktigste er vel at man finner noe som hver og enkelt trives med. Ha en fin dag!

Anita sa...

Heisann!

Tror nok det er mange "hummer og kanari" hjem, det er det ihvertfall hos oss.
Her om dagen fikk vi hengt opp masse bilder i kjellerstua (de har vært nede pga. oppussing etter flommen for 1 1/2 år siden;o)). Det ser nok litt overfylt ut, men jeg synes det er koselig. Det er så mange minner i dem. Da får det ikke gjøre noe om det er masse forskjellige rammer og størrelser.

Jeg er alt for glad i ting som bringer fram minner til at det kan bli stilrent her;o)

Ha en fin dag.

klem

Lena sa...

Hei på deg! Syns du hadde et koselig og lunt hjem jeg! Og jeg eier heller ikke, vi også leier. Og da blir det så som så, med furuvegger og alt det man IKKE har lyst på å ha! Men, man kan da ha det koselig allikevel!! :-) Har noe til deg på bloggen, ha en fin dag:-)