2009-01-18

Vindfullt.....

Stormer rundt husan...lika ikkje storm eller vind generelt...værsjuk. Det å vær værsjuk handla om haupine, urolig i kroppen osv...veit ikke kordan det bei sånn, men sånn e det nu bare....Særlig når det blås sånn...går å tenke på at om taket fær, ja så får heile kommunen se på all dritten vi ha samla på loftet....hihi....skrekk og gru. I vår ska vi ta å få kasta mye av det som ligg der....å førr å vær heilt ærlig, ja så har ikke æ peiling på alt som e der....flere som heng sæ på akkurat den biten?..litt skammelig egentlig...sukk
Her i nord har unge frk sjøl vært på dugnad i alpinbakken hele dagen. Hadde egentlig planlagt litt pusking på soverommet....(hihi...ja, hørtes ut som litt a hvert, når æ så etter...knis) Pusking i form av rydding, kasting, vasking osv...men sånn e det når man e i lag og foreninga, så må en still opp.
All stikkinga å boklesinga bei det ingenting a. Minstemann e sjuk, å ha hosta og hosta...men heldigvis ingen feber. Æ bekymra mæ førr ungan når dem bi sjuk. Æ tenke det værste stort sett alltid...e det ikkje rart det der?
Ny turnus starta opp denne uka, å æ mein æ ikke har såååå mange vakte denne uka, så da ska æ i mål med husarbeide først og fremst, men også ta mæ tid te å få kos mæ me håndarbeid og bok.
Litt ha vi da fått dandert på veggen...englan ha hengt der alltid, å det ska dem fortsett å gjør.
Nu ska unge frk sjøl lag sæ kveldsmat;
Surmelk og kavring.....jippie....men det e førr at æ ha ete vaffla og pølse på kjøkkenet i alpinbakken i dag, så det hold...Kjenn at æ har vaffla langt oppi halsen...veldig populært det der...vaffel er norges mest solgte kake vil æ tru. I allfall på basara og sånn...
ÅH,i morra e det trening.."that can i love you"-som e engelsk,å betyr det kainn æ lov dæ..
Like før kroppen min førfell, å det ska æ ikkje ha nåkka a. Frem med muskla og bort med fett....jaujau....sånn går no dagan..

Vindfull søndagsklem
Monica

10 kommentarer:

Tove sa...

Du verden! Eg kjende meg nesten ikkje igjen her inne! Stilfull og elegant har det vorte her! Var kjekt å synge i bryllaup, ja! Heldige du som har vore i studio. Vi har sunge inn CD, men gjorde det live i ei av dei mest kjende steinkirkene her i distriktet.

No blir det litt TV-kiking og så rett til køys! Kos deg!

~♥~ Monica S sa...

Hei på deg!

Skulle bare innom for å si at eg har ei utfordring til deg...

Fine bilder... værsjuk ja.. det kan vel alle bli av og til så mykje ruskevær som vi har her i landet!!

Kos deg
Monica

vintage paintings sa...

Hei hei,
Ja som du står på! Jeg henger nesten ikke med på alt du foretar deg - i studio og trener og strikker og syke barn - imponerende!!!
Jeg har ikke fått kastet meg rundt enda ang. din utfordring - men det kommer - uka etter denne - sukk litt hektisk denne uken som kommer og litt trøblete kamera.
Stå på videre :) og ha en fiiiin uke - klem fra Sovleig

kate sa...

Heia Monica:)
Her kommer æ innom for å ønsk dæ ei flott uke:)
Klæm fra Kate)

Anonym sa...

Hei.
Så du har vært å syngt i et studio. Så arti det hørtes ut. Håpa dokker kommer dokker til Italia :)

Ja, det er ikke noe morsomt med den sterke vinden. Tji,hi, måtte le når du skrev om rotet på loftet.... Hvem har ikke rot der, det er der det samles....
ha ei fin uke.
Agathe

Kari/Hestia sa...

Har gitt opp dette været, jeg!! I det ene øyeblikket er det helt stille, og timen etterpå blåser det som F.. Hadde egentlig bestemt meg for å ikke bry meg mer, været skal ikke få bestemme over meg... men så var det dette med mørkeloftet da.. Har noe manglende kontroll der, etter over 20 år i samme hus.. MÅ få ryddet der snart, før stor-rossa kommer *hi-hi*..syns jeg ser forbauselsen i byggefeltet om alle mine glemte skatter skulle få luftet seg. Nei, rydding må til.. Men i morra er det matbod og vaskerom som står for tur!!

chatrine sa...

Uff, vind ja.. liker ikke den spesielt godt jeg heller. Og det er det jo MYE av her hos meg. Man blir jo vant etterhvert da;)

Tusen takk for alle koselige hilsninger i min blogg! Helgen har vært veldig koselig her hos meg, har stort sett bare slappet av, og det har vært deilig! I dag har jeg også fri, og det er ikke så dumt å starte en ny uke med en fridag:)

Håper vinden har løyet, og du får en knallfin dag!
Klem fra Chatrine:)

STRIKKEMOR(O) sa...

Hei, første gongen eg er inne på sida di, trur eg. Det er veldig enkelt å strikke den halsen. Du treng ca. 100 gram tjukt garn, til dømes Eskimo frå Garnstudio. Eg brukte pinnar nr. 6, men det går vel greit med tjukkare og. La opp 25 masker og strikka fram og tilbake til garnet var nesten brukt opp. Felte av og sydde saman halsen. Bretta ned eine hjørnet og sydde i ein knapp. Lykke til!

Inger-55 sa...

Kjenner til den følelsen med fullstendig kaos på loft og i kjeller..... HUFF å HUFF!
Du må ikke stresse og styre for mye. Husk at det er viktig å sette seg ned med bok og strikketøy! Jeg har lest Pan & Victoria av Hamsun nå. Utrolige bøker. Og nå holder jeg på med "Boktyven". Veldig bra!
Ønsker deg en fin dag!

Torunn sa...

Så koseleg!! Ligg award til deg i bloggen min. ;)