2009-03-17

korr bi det a våren

Go dag der ute i bloggverden...


Unge frk sjøl ergra sæ.....korr i verden bi det a våren?


Hadde jo lagt plana førr terassen, men de ble skrilagt pgr slapps, sny og bærre elendighet.. jaja..veit at vi bor her frivillig, at det e vakkert her, fresk luft og godt lynne på nordlenningan..(hihi...)...men det får da være greneser...No vil vi ha vår..tining, fuglekvitter, drøpping fra tak og se vinterrøtter dukke frem under sny.... en anna teng, turnusarbeid og haupin(fantomsmerta) e ikke nå god kombinasjon.
Etter nattearbeid, kom æ heim te ei iskald stue....sku bærre legg mæ et lite øyeblikk på sofa, ¨å søvna rett og slett a..


Våkan 2 tima etterpå, stiv og kald...joda...puls ha æ da, men æ va iskald.....


Måtte hiv mæ rundt å få fyr ovn, før æ tok fatt på nåkka som æ syns e det værste husmorsysslinga æ veit om...


Her ser dåkker;


Duka som venta på styrking..


Utsett stryking, førr det e som sagt nåkka a det værst æ gjør....


Men nu kunn dem ikke ligg lenger....å ære være stykelett..sei æ bærre, førr ikkje å snakk om strykefrie bundaskjorter.....


Go lukt bei det i huset og etter strykinga, å


voila....;

Tellekant i skuffan med duka..


Heldigvis ei stund te neste gang.... E det nån der ute som har ett eller anna i huset dåkke utsett i det lengste?..Kainn ikkje drøm om at æ e aleina om den biten.,Natta fikk litt øking a skjerfet....lura på om det bi en liten blondekant rundt.


Jålat?


jess....i know
Sponplat med fyll...som bror kalla min hjemmelaga pizza, bi det te middag her igårn.


Ha gått en del i fisk og kylling, så i dag bi det litt kosmat....


Turnusarbei e te tider nå dritt....men ka det nøtta....
Ha en fabelaktig dag, og har dåkker som sagt nå tegn te vår i overflod, vær så snill å send det hitover...Monica
8 kommentarer:

kamelia/ Jorun sa...

Ja våren er vi flere som venter på! Men nå ser det ut som den kanskje er kommet hit til Østfold! Jeg håper det i alle fall!
Terassene er ryddet for snø og det tiner og renner i takrennene. Fuglene er på visning i fuglekassene vi har hengene rundt i hagen!
Gleder meg!
Er like glad i å stryke tøy som du er, og min haug ligger og venter ennå!
Ha en fin dag!

Nikoline sa...

Sjå der ja,innlegget på plass!
Eg har det akkurat som deg... strykinga vert utsett i det lengste,for det er nemleg det verste eg veit også!
Og ventar på våren gjer eg også...det er snøfritt og i dag ser det ut for å bli ein strålande dag! Eg er halvt nordlending,men er egentleg glad for at far min flytta sørover... sjølv om det er på det våte vestland..
Ha ein strålande dag og nyt synet av nystrøkne dukar :0)

Trollkåno sa...

Stryking er akkurat like kjedeleg her.......ja.
Her på Vestlandet skin sola i dag, og vermeldingane seier meir sol MEN kuldegrader, vert ikkje mykje vår av det.....men fint, håpar eg...
Ha det so bra!

linda sa...

Nei våren du den kjem nok ikkje med da fyrsta her hos meg heller, det kjem jo stadig meir nysnø. Natt etter natt. Gutungane har dratt fram sykklane, idag igjenn måtte dei spa dei fram. Syklane altså. Men køyrer eg 10 ned til sogndal sentrum så er det vår. Vinter heima og vår på arbeid.....så det vert lenge til våren kjem her heima hos meg....så på denne tida kan det til tider vera tungt å bu 425 moh...ha ein god dag eg skal jobba nattevakter til helga.

home 4us sa...

Send dukan tell mæ. Æ like å stryke. Det verste æ gjør e å støvsuge:(

home 4us sa...

Steike!! Æ så plutselig akvarellen din nedenfor her. GUUUU kor bra!
masking, venting, planlegging, arbeidstegning?? det e helt ukjent for mæ. Det e jo heilt motsatt av korsen æ male(akryl) det her har æ løst tell å lære.

Ka e masking?

Fallmoen sa...

Ja, du kan så spør. men e har registrert at snyn som kommer no e blaut... Da va den ikkje for et par veke sia. Altså e blaut sny et vårtegn i se sjøll, så fatt mot. Ha ei fin helg.

Inger-55 sa...

Jeg stryker nesten aldri lenger. For.... jeg fikk nemlig kritikk for stryking av skjorter! Så nå må han stryke skjortene sine selv.... :). og så har jeg arvet en klesrulle som blir flittig brukt til duker og kopphånduker!!!!
OG VÅR...hva er det????
KLÆMMMMMM!