2009-03-22

Litt sliten...

Unge frk sjøl e litt sliten førr tida..Slit med litt nattesøvn og tanka og bekymringa...sikkert garantert helt uten grunn, men vi menneskan e vel sånn av og te..
Tar mæ et par daga fri fra her, men beøske dåkker garanter....bi veldig gla om dåkker legg igjen kommentara i innlegget under, så dåkker kan bli med i trekninga om lestan.

Ha ei fin uke...

Monica

22 kommentarer:

Atelier-Thalia/Galleri-Thalia sa...

Stakkars deg venn, håper du har fått sove godt i natt. Slikt har jeg god erfaring med, etter mange år på baken! Det er ikke noe greit, egentlig veldig utmattende!
Tenker på deg, håper det blir bedre snart!
God-klem fra meg, og god bedring til deg!

Alma Merethe sa...

Heia. Ja det er ikke godt i en kropp som ikke får sove på natten, og i tillegg ligger å tenker og grubler på alt. Du får prøve å sove på dagen litt også, slappe av med et blad eller ei bok. Kanskje du kan få krefter tilbake.

Tenk og ta vare på deg selv nå. Det er kun du som kan gjøre det litt bedre for deg. Har selv vært oppi slik situasjon. Kos deg...

Og go bedringsklæm til deg sendes....

Tove sa...

Unn deg ei pause og haust litt krefter og energi. Sender varme klemmar og tankar nordover til deg, håper du kjenner det...

Gler meg til du er tilbake!

Inger-55 sa...

kjære, søte Monica. Ta deg en liten velfortjent pause. Håper du snart er frisk og rask igjen. legg deg på sofaen, sett på vakker musikk og slapp helt av.
Masse godbedringsklæmma !

Nikoline sa...

Huff då. Ikkje bra å slita med nattesøvnen... då fungerar ein dårleg i kvardagen! Håpar det ordnar seg etterkvart,og ta deg ein velfortjent pause frå bloggen,du. (men håpar den ikkje varer så lenge....)
God søndag til deg :0)

kari - carpe diem sa...

Pause gjør godt, skal jeg si deg.
Og å være sliten innimellom, uansett grunn, er en menneskerett!!
vi damene er vel ikke akkurat flinke til å kjenne etter signal om å gire ned heller, er vi?

klem fra smøla:-)

Elins Strikkeri sa...

Det er lov å vera trøtt og sliten innimellom, då er det viktig å ta seg ein pause. Du må passe godt på deg sjølv og prøve å komme til "hektene"igjen.Ha ein fortsatt god søndag:)

Anonym sa...

Fælt med mangel på søvn.Sånn har æ d åsså i perioder.Spesielt dårlig kvalitet på søvn i helgen,og uten søvn blir man jo helt ut av form.
Håpe du er snart tilbake igjen...Frisk og opplagt.
Klem fra Nord!

home 4us sa...

Håper ting ordner seg. Fælt å ikke få sove. Jeg er av den sorten som ikke vet hva søvnmangel er.. men når jeg en sjelden gang ligger våken å vrir meg kan jeg sette meg inn hva andre som har problemer med å få sove, går gjennom.
Det er heavy saker.

Lykke til!

åsemor sa...

Hei Monica, så koselig at du stikker innom meg, det setter jeg stor pris på. Nå må du tenke på deg selv, det at en slutter å sove er et sterkt signal om at du må tenke på deg selv.Noen ganger må en bare ta seg noen pauser i livet slik at en skal kunne yte videre.

Gjør det som er best for deg selv nå, så lenge du selv mener du trenger det.
Lykke til, klem fra Åse.

GryNoKa sa...

Uff, det var ikke bra! Nattesøvnen er viktig....Vet ikke helt hva jeg skal råde deg til. Du får bare vær ekstra snill med deg selv og ta det med ro. Jeg skal sende deg noen gode og positive tanker over fjorden!
Klem Gry : )

~♥~ Monica S sa...

HEi Monica!

Sliten?? Vårtrøtthet.. lengt etter sol? Vi treng ale en pause i ny og ne.. og kven kan klare å blogge kvar einaste dag.. og halde humøret oppe til ei stadigheit?? NOT ME! ;-) Ta deg ei velfortent pause.. men ikkje bli FOR lenge vekke.. for då vil eg savne deg MASSE!

Klem
Monica

Anonym sa...

Huff, det høres ikke godt ut.. Er ikke så greit å være menneske.. Får håpe du får deg en god natts søvn inatt.. Det unnes deg..
Ha en fin søndag =)

Berit T sa...

Uff da Monica, det er ikke godt å være sliten av bekymringer, og i tillegg ikke får nok søvn.
Håper det ordner seg snart, men kroppen gir beskjed når en må ta det med ro, så følg dens råd du min venn.
Klem fra meg til deg.

kate sa...

Kjære Monica:)
Æ kjenn følelsen;
av og til blir det bare litt mye å tænk på og da e det ækstra viktig at man tar godt vare på sæ sjøl. Nu må du lov mæ at du e snill med dæ sjøl sånn at du kommer dæ tel hæktan igjæn. Det e slættes ikke godt når man ikke får den gode nattesøvnen, blir fort tel at man blir ligganes å gruble på alt mulig...
Æ send dæ en fargerik bukett med goe helende tanka i natten:) For du e ei fargerik og flott dame:)
Stooor, varm og snill klæm fra Kate:)

Strikkelines sa...

Takk takk te dåkker alle som e innom....tenk at fremmende menneska, bryr sæ om fremmende menneska...men likevel ikke såååå fremmend..godt at dåkker va innom iallefall, å at dåkker bryr dåkker...Det va det æ viste at dåkker e utstyrt med masse omsorg te andre menneska....klem med optimisme

Bitt@mi sa...

Hei snille du:-) No fekk e lyst å gi d en klæm og si at du får kos d med sånt som gir energi til d sjøl.. Da e viktig når da butta litt imot - men e e vel flinkar å gi råd enn å følg dem sjøl... Håpa i alle fall at tankan og bekymringan løse se etterkvert..
Sokkestrikk e god terapi, da rådet følg e sjøl i alle fall:-) Og fargerike sokka bli i hvert fall e glad av.
Du kommer vel innom en tur når da passa igjen - og da gleda e me til:-)
Klæm fra me!

Anonym sa...

Hei Monica!
Håper at du har det fint?
Savner dæ allerede;)
Og at helga har vært fin hos dæ.
Vi sner ned her,så må nok ut med spaden.Så lenge det nytter.
Kos dæ med alt du gjør!

Trollkåno sa...

Nei, å slite med å sove er IKKJE noko godt, då vert alt det andre veldig slitsomt.
Håpar du er i godt, "gammalt" slag igjen snart.
På gjensyn snart!

Nunne sa...

E så glad du lika å strekk, det e godt å hold fengran rundt strekkepinna når man e trøtt og sliten og har hauet fullt a tanka....
Eller berre ligg på sofaen og slapp av... Det no ei fin tid utover no, lysar og lysar og snøsmelting og liv i jorda og fuglan igjen... Deilig å tenk på.
E ha prøvd såpass den siste tida, og ligge våken så mange tima kvar natt, at e veit korsen det kjenns å ikje få søv.
Derfor send e en pose appelsin, et par nøsta Islandsk garn, en Monolit og en varm klem til deg i tankan.... En varm kopp kaffe skade ikkje, men den må e kom å lever sjøl :)))))
Klemma fra Nunne. Alt godt!

Anlen sa...

Sånn skal vi jo ikkje ha det, eigentleg. Men når det likevel er litt trist og tungt, er det flott at du kan få lufte litt her! Håper det går seg til:) God klem frå meg til deg!

Malin sa...

Heia oppi nord!!

Så koselig blogg du har!!
Snubla nettopp over den:)

Ha en deilig dag!

Klemmer Malin