2009-03-28

Mammahjertet banka kraftig, da minstemann kom heim med fuglekassa han ha streva å snekra.

Blåmeis, kjøttmeis og stær.

Ser førr mæ svette, irritasjon, mestring på en gang.....å bestemor og bestefar, samt heime her, ha vi laga bestilling til han, så han va ikke lite stolt da han kunne vise frem kassan han va ferdig med..."trur du at du kan legg dette ut, å vis de andre det, spurte han i går"...deførr vise æ frem....Skuffkake til basar som skolekorpset har....unge frk har jobbhelg, men e i komitee førr baking, å dermed ble det laga ei skuffkake med banan..


Vakke det stilig med rosa kokos?

Syns æ å......
Va redd det sku bi en stor klump, men det gikk veldig bra å blanda kokos og konditorfarge....Her ska dåkker sjå.....unge frk sjøl ska på kurs.....mmmm

Æ ha hatt så løst å lære konsstrikk.....å i uka som kommer, ska det holdes et kurs i husflidslaget.... æ ha sett ett sjal som va alldeles vakkert, så derfor håpa æ det ikke e sååå vanskelig..... Nu bær det avgårde på lunch, før vakta starta opp....

Klemings i et nydelig vær her i nord.....snyen tina litt meir kan æ meld om.....iiiiaaaahhhhhh


Monica


7 kommentarer:

Anonym sa...

Skjønne at du e stolt mamma no. Det e no nokka me d å få nokka som ungan har laga sjøl :)
Man blir jo så innmari stolt :)

Ha en flott lørdag :)

Elin sa...

Heia,koselig når ungan har laga slike ting,synes at elevan skull haatt masse meir kunst og håndtverk på skola,det e matematikk i det med snekring og så e det nåkka som ungan får meire glede av =) hils din sønn at det var en flott fuglkasse =)kjempefin kake med rosa kokos,e fikk lyst til å lage ei slik til helga god helg og lykke til på kurs,hilsen Elin

Hespe sa...

Såå flink - fuglehuset var jo skikkelig flott!!! Forstår godt at morshjertet banker!!!!

Strålende flott helg til deg!

Goklem fra Hildegunn

Anonym sa...

Nei dra mæ baklengs inni fuglekassa!!Det va et flott stykke arbeide av JR,så skjønne at du...og sikkert han sjøl er kjempestolt:)
Vet du den der rosa kaka di så jammen ut som ei badematte med første øyekast på bilde.Trudde du hadde begynt med sånne knytetepper,he he!
Så var det rosa kokos:D
Det så spennende ut.Funnet på det helt av dæ sjøl?Ja det forundre mæ ikke,for du er jo en kunstner.
Kontstrikk har jeg også lyst å lære meg,men ikke funnet mønster noe sted enda.
God jobbhelg!

~♥~ Monica S sa...

Hei på deg!!!!

Ser for meg at du aldri sitt og gjer ingenting!!! Du er et fyrverkeri uten like! baka og syng, jobba, strikka, held hus og heim, mala og strikka litt til! ååå skulle gjerne hatt energien din! :-)

Den kaka var et lite kunstverk.. såg kjempegodt ut!!!

Kos deg i helga!
Monica

Ruth sa...

Flott fuglekasse det der. Og det er jammen ikke enkelt. Jeg trodde jeg kunne lage en, men det ble ihvertfall bare tull - så fuglene her bor i butikk-kjøpt kasse og den er ikke noe så fin som din.

Kontstrikk er utrolig morsomt det, når man først kommer inn i det. Og jeg følte meg så utrolig LUR mens jeg strikket. Så kos deg på kurs.

Ha en fin helg.

Maria sa...

Så morsomt med rosa kokos. ;)
Og lykke til på kurs;) Jeg elsker alt av håndarbeid! Det er så givende og skape noe..
klem Maria fra Idekroken