2009-04-12

Dessert tips


Tips til en god og lettvindt dessert.....
Man tager noen saftige appelsiner.
Skrell dem, å skjær dem i skiver, som du legger i bunnen på en fin glass skål.
Klem saften av appelsin over, og dryss et lett lag med sukker mellom lagene av appelsin.
Pisk så 3 dl kremfløte, men sukker etter smak.
Ha dette over appelsinskivene som ligger lagvis med sukker ibunn.
Rasp mørk kokesjokolade på toppen av kremen.

Vooila.....
en god og lettvindt dessert, særlig i disse påsketider....
Her e æ å lilleungen på tur i alpinbakken.....
Monica

9 kommentarer:

Kari/Hestia sa...

Genial dessert. Enkelt og godt (ser iallefall godt ut) Må prøves :o)
Håpe du og dine har ei riktig fin påske i Nord.

-klem-

Nikoline sa...

Så enkelt og lettvint kan det gjerast altså.... og godt høyres det ut! Denne må sjølvsagt prøvast.
Og så nyyydelege kattungar!!
Ynskjer ein fin 1.påskedag!

Baddie sa...

Er innom på påskebesøk. Desserten hørtes kjempegod ut, men jeg er dessverre allergisk mot appelsiner. Så koselig at dere har fått kattunger, gleder meg til å se bilde av dem. Ja, for jeg elsker jo katter. Vi fikk et kattungekull i juni i fjor, det var bare kos og moro. Ha en fin søndag.

Bitt@mi sa...

Hei Monica!
Hobbyboden ja, der e da masse som foregår, og masse inspirasjon:-) Du går inn på http://www.forum.hobbyboden.com og så må du vel lag en bruker der:-)
Hjertelig velkommen dit, gleda me til du kommer:-)
Klem fra sør!

åsemor sa...

Nok et eksempel på at det enkle er oftes det beste;)
Ha du prøvd varianten med appelsinbiter blandet sammen med riskrem med appelsinsaus, den er også vell verdt et forsøk.

Ser at du har hatt ei trivelig påske, kos deg videre med det som er igjen av den.

Klem fra Åse.

Tove sa...

Takk for tipset - dette skal eg jammen prøve! Ha ei god påske vidare!

Klem

Ine sa...

Det hørtes nydelig ut.. Skal definitivt prøves ut=)
Ha en fin dag vidre..

tintin sa...

Mmmm. den hørtes veldig god ut. Kanskje det blir desserten i dag.
Nyt den siste påskedagen!

Ninne sa...

Åååå nå fikk jeg vann i munnen! Dette minner meg om en dessert jeg spiste mye av da jeg var barn... som er laget av appelsin og krem og litt kokt rundris, det blir nesten som en riskrem med appelsin, men bare nesten, og enda bedre! (Løper ut på kjøkkenet for der ligger alle påskeresteappelsinene klar ;)