2009-04-16

Finnes Guds Hånd?

Morgen morgen....gjør dåkker nå førrnuftig i dag da?
Mm....sol, ja idag igjen, å det bi fint trur æ utpå dagen.
Så dåkker dette bildet i vg i går?
Ganske spektakulært...spørr du mæ-
Guds hånd på en måte....
Trur dåkker handa finnes?
Ja, si æ personlig. Det å ha nåkka å tru på når teng e vanskelig, iform av tanka, bekymringa, sykdom osv.
Lilleungen min så jo Guds hånd i ett tidligere innlegg...å dette gjør at æ trur, ja verkelig trur på at handa e der.
Man kan jo spør sæ i denne verden som e så vannvettig gal og urettferdig te tider, men æ trur at vi alle ha fått vårres tilmålte tid...nån ha fått daga å nån ha fått år. Det å høre på mennesker som har på en måte vært "død", å kommer tilbake, beskriver stedet vi ska til ganske så likt. Det å snakke med mennesker som føler, ser og som har uante syn og visjoner, ja, det e virkelig spennende å høre på. Opplevelser og syn som egentlig e helt umulig å tenke sæ til, men som alikevel va og e så virkelig forr dem som ser og føler,
Sjøl om æ trur på at det e meir i mellom himmel og jord, e æ så skuggredd, at etter å ha sett Åndenes makt,meir eller mindre bakom ei diger pute, snur æ speiliet i bilen når æ ska kjør....på kveldstid....itillfelle det sku sett nån der...sånn uten videre..fader også..snakker om pingle....
Men men ....bildet i vg va jo nå energia i verdensommet, men har sett bilda som e tatt av em hekk, og korr du kan skimte et menneske....e det fantasien som spella oss et puss eller finns det nåkka meir?
Her har unge frk sjøl friiiii....kattebebisan e såå snuskat atte, men ingen bilder før øyan e oppe...ikke så lenge te. Jr som e allergisk førr støv....tytje og altså...har et rom som æ ska ta nu....å når sola e på altan, ska æ slekk på fingern, stekk den i lufta å kjenn korr kaldt det e...kan jo ikke risikere å frys blærekatar på mæ..Engelsjalet voks, så det e dagens håndarbeid i dag.
Ha det vakkert der ute......
Monica

3 kommentarer:

Linemor sa...

He he..ja sånn er jeg selv;)men så har jeg hatt ganske mange opplevelser i oppveksten.brrrr.
Jeg liker virkelig å lese dine innlegg-de er så morsomme og koselige:)
Ha en flott dag!

~♥~ Monica S sa...

Spennende med ting som Lisa Williams (mitt favoritt-program) eg trur også at det finnes meir mellom himmel og jord enn vi menneske e klar over... spennende saker! Åndenes makt er spennende, og eg tviler ikkje på at ting skjer!

Eg har fri i morga.. endelig!! Så da må eg også rydde lit.. pluss legge inn nokken bidrag på bloggen.. har vore litt sløv og utslitt i det siste!

klem
Monica

Lavendelheimen sa...

Så fascinerende bilde! Jeg tror også på mye mellom himmel og jord... og det siste halve året, spesielt... så har jeg nok opplevd at det virkelig finnes noe mer også. Føles stort og mektig, en enorm kjærlighetskraft. Er på vei, så får vi se hvor det går :) Må igjen si tusen takk for gode ord og varme klemmer, takk gode du! I morgen skal vi rusle til stranda og grille pølser og bare ta dagen som den kommer, med våre venner, finne slike gode rom i hverdagen med hverandre. God helg til dere også, riktig god og varm klem tilbake til deg!