2009-04-18

Lucky me......

halloys.....
Lørdag igjen, å du verden ka fort det går. Unge frk sjøl ha fått englemasker dilla, å har startet på et nytt sjal.. Likte igrunn dette garnet bedre, tross at det er litt loddent, men ikke værre at æ klare å ræk opp....men ha sluppet det...enda....Garnet er kjøpt på Euro Pris, å er igrunnen godt å bruke....

Syns farga va så fin...

Hjemmelagde pizzahorn stod på menyen i dag(,sjøl om de ser litt vannskapt ut, smakte de godt,) etter at vi hadde hatt kaoskontroll her i dag....hihi..nåja...ikke fullt så ille, men æ e såå gla i bilda, å sånn, å når man ska ha ALT på veggen, å det ikke går...ja,, da bi det litt kaos...
Tebake te hornan, e det vanlig hvetedeig, bruna kjøttdeig, og tacopulver med litt krøsja tomater.... (blir ikke så tyntflytende da)
Rull sammen, heve, pensle med egg, og riv litt ost å ha over. Steikes til de er gylne og gjennomstekt...veldig godt


vi bor sånn "vanlig"...ha mange ganga tenkt på å beise møblan hvit eller elfenben, men sambo e ikke helt enig..
Mørkt, men tenke at vi kanskje bare ska la det være sånn...treng ikke ha det akkurat som alle de andre, å det får man vel aldri..En heim e en heim...akkurat sånn som du skape den. Men når æ får lyse stoltrekk te stolan, bi det kanskje litt koselig..eller?Mørkt tre, syns æ i grunn e litt "varmt" om æ kan si det sånn...

Lucky me......
Sjekk dette foret.....se korr fint det e..

Førr ikke å snakk om denne....
Inne hos http://in-my-mothers-name.blogspot.com Randi, e det såå koselig å vær.
Æ ha nevnt ho før, å gjør det gjerne igjen.
Strikkinga hennes e så velgjort å delikat i farga og mønster, at det e en fryd...
Ho hadde ett innleg i bloggen sin om nån gamle gensera ha hadde gjort om te veske, å æ mitt lille nordnorske frekke..hm.....kommenterte veska å lurte på om ho ikke va te salgs...
Å sjekk her da....
Idag kom det pakke gratis og franko fra Texas....æ glise fra øre te øret, å det e langt mellom dem, så gliset va stort kainn æ meld om...
Det va ikke meininga å på en måte "ta" te mæ veska, men et nydelig kort vedlagt, syns ho det passa godt at veska bodde i Norge.....
Takk kjære Randi...æ ble veldig veldig glad førr veska, .en fornøyelse, å veska ska æ bruke....det e HEILT sikkert....

Nu ska æ bekk litt på sofa, sola skinn, sjøl om det snya litt imella,jr ha tromma idag, sambo ha hjelpa med ommøblering og husvask, så nu ska det bli godt med en velforjent pause....Kroppen rett ut på sofaen, føtn i vinkel og pc magen..ska på besøk i bloggverden....
Go lørdag...Monica


14 kommentarer:

Anonym sa...

Så utrolig gøyal veske du har fått deg......man kan jammen bruke gamle gensere til mye rart :)

Kan ikkje du legge ut oppskrift på kossen man strikke sånne englemaske....hadde vært så gøy å prøvd det :)

No skal æ prøve å konsentrere mæ om tv og Det store korslaget.....heia team jørn sir æ no bare :)

Ha en strålanes lørdagskveld :)

Klem....

randi K design sa...

Den var deg vel undt! jeg koser meg masse med bloggen din, og den herlige frie måten du uttrykker deg på, og jeg baker hornene dine vel og ofte!
Ha en fin weekend! Her øøøøser det ned, vi pleide si at regnet kattunger, der hvor jeg kommer fra...
Skjønnt med regn, godt inne-strikke-vær!

Inger-55 sa...

Pizzahorna dine så kjempegode ut. Og kjærlighets-smaskesjalet ditt var også fint. Har du brukt det alpakkagarnet fra Europris?
Og jeg er så enig med deg...at ett hjem er ett hjem. Man trenger ikke å ha alt hvitt. Det er lekkert, men ganske upraktisk hvis man har barn og barnebarn. Jeg er litt opptatt av at ting skal tåles å brukes. Orker ikke å være redd for at det kommer en flekk her og der. Det er jo ett hjem......Så.... hos oss er det hvite vegger og farge på sofa og tepper. Og (nesten) alt er lovlig!
Ønsker deg en flott kveld!

Anonym sa...

Hei hei!
Det garnet æ strikke luene av e tykk ullgarn.Pinne 5-6,så det vell ikke sånt garn du strikke sjalet av.Det finnes sikkert flere type garn i Artic.
Takk for kommentar!
Fine møbler du har.Vi har også mørke møbler,og er kjempeglad i dem.
Nydelig veske du fikk,heldige du:D
Jepp vi har VELDIG mye sne.Drittlei nå!!!!
Tar med mæ et horn til Artistgalla:D
Kos dæ.
Klem fra mæ:)

kate sa...

Go lørdagskveld t dæ også Monica:)
Æ bærre titta innom i full fart før æ fær på arbeid igjæn. E nættopp kommet fra svigermors 80 års dag, har bærre hoppa ut av finklærne før jobben kalla:)
Goklæm t dæ:)

Anette sa...

Så superkoselig hilsen fra deg, nå ble jeg glad skal du vite!! Kos deg med sjalstrikkingen, du er jo en racer med pinnene!!
Klem fra Anette

Birgitta sa...

Hej
Jag har besökt dej för första gången, men jag kommer åter. Du har så mycket fina bilder och tänkvärt att läsa.
Ha en skön helg
Kram Birgitta

Ruth sa...

Ja Randi har mye lekkert på bloggen sin. Det er jeg så mer enn enig i. Og at bloggere er snillere enn folk flest er jeg også overbevist om. Veska var lekker og dessuten så var det en skikkelig lur ide.

Hornene dine ser gode ut også. Jeg ble litt sulten akkurat nå.

Ha en flott uke.

Tino sa...

Jeg synes det var stilig med mørke møbler, du har jo helt lyse vegger. Du har det hjemmekoselig og fint. Så morsom veske du har fått, det var en god ide.

Fallmoen sa...

Du har no stadig nåkka lækkert å heng fengran i. E bi no så misunnelig på dåkker som e så flenk mæ hendern. Syns du har da koselig i heimen din. E har heller ikke hvite møbla, sjøl om e har løst på da. Min sambo har heller ikke fått mæ se at da siste no e kvitt. E syns også da kan bi førr mykje av da gode. Men e lika at teng e lyst omkreng me. Men vi har tre hunda som bor inne i lag med oss, og då e da bortkasta og bruk penga og tid på kvitt interiør. E skal prøv å kom me over Vestfjorden i stiv kuling i dag, så vi får no sjå... ha en flott Søndag.

Heidi sa...

To gutter som titta over skulderen min mens jeg leste innlegget ditt. Åh, SLIKE horn har vi også lyst på! Hmmm.. Spørs om ikke hvetemel og gjær må finnes fram etterpå...
Ha ei fotsatt finfin helg! Klem fra ei med småsåre fingertupper etter to dager med gitarkurs! :)

Lisemor sa...

De englemaskene ser skikkelig flotte ut! Har aldri prøvd meg på sånne. Og hornene dine skal jeg jammen teste ut en dag! Hadde et innlegg om interiør for et par dager siden jeg og. Det er utrolig lekkert med hvitt, men jeg skjønner ikke hvordan man klarer å holde det pent. Som hos dere har vi hvite vegger og mørkebrune møbler. Skinn og tre. Er egentlig fornøyd med det, selv om drømmen er alt i hvitt. Får vel kanskje nøye meg med soverommet ;o)
Jammen er du heldig som har fått så flott veske! Imponert over at folk klarer å gjenbruke ting så elegant! Fortsatt god helg!

~♥~ Monica S sa...

LUCKY YOU! ja.. det e vel tilfelle når du får gratis veske tilsendt frå Texas! :-)
Flott va den også! :-)

Herlig farge på det andre sjalet ditt! :-)

Flittiglise! det e det du e!

Monica

Nitus sa...

Her var det koseligt å komme på besøk, så trivelig en blogg du har.
Så mye fint du lager,her blir jeg inspirert til å lage nye ting.
Stuen din ser ser så hjemmekoselig ut,jeg synes det er fint med mørke møbler.
Kommer nokk på besøk igjen.
Ha en trivelig dag.