2009-05-14

...syk...iallefall ikke i form..


Når man ligg te sengs, ja førr det e det æ gjør i dag...e det ikke alt som e like koselig.

Fikk heldigvis nån te å ta vakta mi, å etter at ungen dro på skolen kl 8, satte æ på vaskemaskinen, å parkerte kroppen på sofaen...under et pledd, og en liten kattepus.Stor sett e det nu ikkje å si om den saken.

En ting kan æ meld om, å det e at æ ikke lika å vær pusken...men på en måte e det vel kroppen sin måte å si fra på at unge frk sjøl treng nån tima iro..setninga: sku ha...verka i kroppen, men æ får heller bærre ligg å se på alt som sku ha....osv...Etter at æ hadde sove litt, frøse, svetta, snakka i telefonen med mamman min som førr tida e i oslo, å korr ho å sine venninner hadde vært på et senter å handla, gikk førrlate mæ brannalarmen mens ett par a damene va i prøverommet....ut i bærrræva....neida...men ut med boksa på halv åtte, å klean igjen i rommet...

Fikk mæ igrunn en go latter, førr æ så damene førr mæ...pertenlige som få...å med buksa halvveis på sæ. Ser dåkker hjertan litt oppå sia her...mens æ kom mæ te mæ sjøl, etter sovinga..så tok æ pc på fanget, sjekka alle de som laga ei bestemor om dagen, å du verden ka mange fine varianta det bi...så ha æ brukt penga..,,,mmm i know...lettlurt som få..men æ har en sånn forkjærlighet te hjerter, å etter å ha sett på denne siahttp://trollsmed.com, ble æ frista..

Så æ annbefale denne sia om dåkker ikke ha vært innom der..Flotte ting te flotte prisa som passa pengeboka mi.

,


Æ føle mæ litt som på bildet ovenfor....bortsett fra alt det gørre som kjem ut....men seriøst, så begrip æ ikke korr man har alt som kjem ut...bi vel øppna landskap og full gjennomtrekk når æ e frisk igjen...haha....ja, æ får det nu sagt..Men nu frys æ, å æ burde vært ute å hengt opp klean, førr været e nyyyyyydelig...sol fra klar himmel..
Ska spis litt., førr det ha æ ikkje gjort sia i går...dåkker ska sjå det e svinepesten som ha ramma.....uff, nei det e det vel ikke...her e øyan blank, kinnan rød, å håret ha fått en merkelig frisyre, som æ ikke hadde når æ stod opp....fuglereir...nån som kjenne sæ igjen?
Uansett..takk førr go bedring hilsninga...godt å få ut suttringa sant....
^Å e trur at etter at æ ha spist litt, så ska æ sett mæ opp i sofaen, å se om æ får hekla litt...
Sekkert go medusin....sjallabais...
Monica...

5 kommentarer:

Villa Kos og Kaos sa...

Stakkars kjære dæ.....
Svinepæst du liksom....
du får no sagt de!!
Sitt du no, me håret sånn litt på kryss og tværs å hækle litt, spis litt, ta en liten dupp...og vips, ska du sjå...
100% Frøken rundtomkring!

100 klæmma fra mæ!

Tino sa...

Innom for å ønske god bedring, heldigvis er det noe som går over igjen.
Søte hjerter!

Bitt@mi sa...

Stakkar.. .syk du da? Håpa da går fort over! Du har i alle fall rukket å gjær masse blogging sia du kom heim:-) Og så mye Merino-garn du har handla.. ikkje før da, e har også handla nån nøsta Merino, og mulig da bi fleire før mai e omme. Må jo benytt anledningen når da e salg:-)
Har kikka på hjertan, og de va nydelige. Kor du finn sånt hen? Du må ha en egen nese før sånt fint, nusselig småtteri:-)
Ønska d god bedring! Og må førtell litt... e e uhelbredelig på å start opp nye prosjekta... Har hekla en til hexagon i dag, samt starta på ett nytt par sokka, har en klut til på pinnan, og et sjal... må bærre rist på hauet av me sjøl:-S
Hei og hå....

Hvit Stil sa...

Hei
Så kjedelig å være syk! Håper du er raskt på bena igjen. Tenkte jeg skulle" Pekke i dæ" og spørre om du kunne gi meg noen oppskrifter.

God bedring

Stor klem

Hvit Stil sa...

Herregud nu fikk æ løst på blomkålgratæng. De har æ kun spiste ett sted på denna kloden å de e AGA mat i glasshuset i Bodø. Den spis æ hver gang æ e der!!!!


Da blir d blomkål i dag!