2009-06-28

Håper endelig ikke...

at sommern e over...
at varmen ikke kommer tilbake...
at ikke ungan får oppleve å bade i fjord..
at ikke legen finn ut at nåkka e galt med unge frk sjøl...(e det det, så e det mulig det bli pause herfra)

Men, huska dåkker det bildet som æ bruka å ha oppe i headinga mi?
Sendte det inn i avisa, å igår stod det på trøkk...et diiigert bilde...(sikkert som plaster på såret førr at æ ha venta ei stund på å få det inn..ære være gode "venna"som jobba der)
Plages med sjalet, å ha vurdert å legg det bort, førr å start på ett nytt eller nå anna....
Monica...som e bittelitte granne "redd".......

7 kommentarer:

Trollkåno sa...

Nei, håpar inderleg at ikkje sommaren er over....den er jo nett begynt.....
Og håpar inderleg at ikkje legen finn noko "galt"......skjønar frykten etter det du har fortalt....
All mogleg hell og lukke frå meg!!!

Hanne sa...

Klart dere får finvær i nord, og som holder lenge! Det håper jeg virkelig dere får. Også krysser jeg fingre og tær, og sender mange varme taker til deg, og håper at legen ikke har annet å si enn at du er frisk som en fisk.
og du, ikke legg vekk sjalet ditt, om det er det nydelige, hvite, luftige englemaskesjalet du blogget om for en stund siden. Det kommer bare til å bli så lekkert! Så sant det ikke blir for varmt å jobbe med da.
Stor klem fra Hanne i hagen.

Lisemor sa...

Skjønne godt du e redd, det verste e vel ventinga. Resten kan man ikkje gjære nåkka me, man må bare stå i det, uansett ka så skjer. Men alle fingran e kryssa herfra. Det vil helst gå godt, veit du! Stor klæm!

hvitstil.com/Christine sa...

Celine og jeg krysser fingrene våre for deg. Stor klem fra c og c

Beyla sa...

vet du, varmen var veldig oppskrytt. jeg synes det herligste med somrene her oppe er jo at vi kan gjøre artige ting uten å svime helt av! vi kan klatre, fiske campe, trene, løpe, vandre oss bort i sommernatta uten å slite med heteslag og andre ufinheter. Ikke blir vi klam og svett og oppjaga heller - vi er nå bespart for bra mye herk

Tino sa...

Vi får nå håpe at det blir mer ut av finværet. Må le litt av Beyla sin kommentar over her, det er jo også en måte å se det på ;)
Får virkelig ikke håpe at legen finner noe, men forstår godt at du er bekymret. Krysser fingrene for at alt går godt. Klem herifra sør!

Renate sa...

Syns det høres trist ut at du går å venter på om du har gode eller dårlige nyeter. håper det ordner seg for det beste. Gratulere med stort bilde i avisen da!!! :D Morsomt! :D Ha en strålende uke :)