2009-06-08

Her i nord

Se ka fint vi har det her nord......:)
iallfall når været e på vårres sie.. Nu e det jo sånn at gradestokken som vise de varmeste gradan, ikke ha vært så steike testede.....enda...Men som nordlenninga flest, e jo opptimismen der....Kanskje i morra bi det litt varmar..Det e vel derfor vi kan bo her nord..at vi ha valgt å bosett oss her av egen fri vilje..
Har jo sin sjarm også da....(hiihi) Vi kler nu på oss, å varme oss med grillen, førr de som e gla i grilling...sa te sambo at vi sku ha investert i en terassevarmer.....han kika bærre rart på mæ..
Det va nysny i fjellan her om dagen, å et par grader..Leste på nettet at ; den store sommervarmen i nord, lar vente på seg".. jaja..e det nå vi e vant te, så e det å vente.
Bestemødrene øka......greit å hekle på "sommarn", men du verden ka mange æ har igjen.. Har litt løst på start på et anna prosjekt i tellegg, men ha ikke bestemt mæ enda.. Bi vel litt garn handlig på neste bytur.....i helga allerede...Har bursdag mandag, å ska handle litt inn, så æ kan bake i helga..kunne jo hende det stakk innom en eller to....tenk korr koselig det hadde vært...
Sønnen min og æ sjøl, fant ut vi kunne feire om 2 år ilag...da har vi"stordag"...søkke ta åran korr dem flyg.

Siste konserten ha vi som sagt i går, så nu har vi tatt ferie fra koret. Ska bli litt godt, med alt a arrangement, og møta som følge med. Har ett par bryllupp på tapetet, men det e jo bærre sånn koselig da.
Her e det mat, før jobben kalla....
Monica7 kommentarer:

vintagepaintings sa...

Hei igjen kjære Monica,
Du har hatt så fantastisk flotte innlegg i det siste - og jeg finner rett og slett ikke ord noen ganger - så i det siste har det vært lite lyd fra meg men har fulgt med deg - det skal du vite:)
Alle dine prosjekter og gode tanker.
En inspirasjonskilde :)
Ha en fortsatt fin uke!
Stor klem fra ho Solveig

Berit T sa...

Nydelig plass du viser bilde fra, er det utsikten din?? I såfall er du heldig.
Og de bestemor-rutene var flotte, nydelige farger, masse arbeid.

Og den kjolen du skal ha var flott!

Håper varmen kommer nordover også.
Ha en fin uke videre.

Bitt@mi sa...

Nydelig i nord ja - selv om godværet ikkje alltid e der... Men steike, kor man sett pris på sol og sommer når den først kjem. På en heilt anna måte enn her sør - da kan e skriv under på.
Bestemødrene dine bi bærre kjempeflotte:-) Og så e e spent på neste prosjekt... Og grunnen til at e lika deg så godt, e at du e ganske lik me sånn sett... He he... morsomt å ha fleire prosjekt på gang:-D Kos deg med garnkjøp, og ellers handling - og husk at vi lev bærre en gang. Sku da bærre mangle at vi ikkje ska kos oss med fleire ting på en gang:-)
Klæm!

~♥~ Monica S sa...

Heeeelllloooooo! :-)

Ja.. det e veldig fint der oppe i nord... EG får krysse fingra og håpe på litt varme når vi skal nordover til Vega om etpar veker...
(gler oss)

Oldemorrutene dine er fantstisk vakre!!! :-) herlige fargar!!!
(e så glad i lilla, orange og brunt)

Klem
Monica

Besta sa...

Ja, vi har rett så fint her i nord når været er på vårres sia. Flotte bilder du viser. Ha ei fin uke.

Anita fra hjerterommet sa...

Nordnorge er jo utrolig vakker og fasinerende, men kulda setter ikke jeg så pris på. Jeg bodde 1 1/2 år i Bodø og ble liksom aldri helt fortrolig med å bruke vinter handsker i juli når jeg syklet på jobb :) Men naturen tok pusten fra meg mer en en gang.

Nydelig kjole du skal få sydd deg!

Håper du får en fin bursdagsfeiring på mandag.

Nikoline sa...

Ja,det er liten tvil om at det er vakkert der nord! Eg har ikkje vore lenger nord enn til Bodø,(der endar slekta)men har planar om bubilferie frå Harstad og nedover langs kysten ein gong... Har så smått snakka litt om ferie utanfor Bodø (Sandvika)i sommar,men veit ikkje om det blir noko av.Søstera til min kjære vart gravlagd der for eit og eit halvt år sidan,men då var eg ikkje med oppover.
Forresten,er du frå Misvær eller hugsar eg feil? Der hadde yngste dattera vår ein kjærast i nokre år...ho var der og hjelpte til med slåtten hugsar eg.
Ynskjer deg ei riktig god veke,og så er eg heilt einig i at me må ha litt forskjellig i arbeid samtidig! Litt hekling,litt strikking og litt broderi...