2009-06-17

Tips til kirkepynting,og mangel på sokka


Syrin....
I helga er det bryllupp i bygda..
En venn av sønnen min gifter seg, å jeg skal hjelpe til med å pynte kirka..
Av erfaring, vet jeg at det ikke skal så veldig mye til før at det blir vakkert, og innbydende.
Jeg har planer om å få tvinne syrin, littt bjørk samt noe hvitt som vokser villt og fritt, til å ha ned langs gelenderet.
I tillegg skal jeg lage en eller to store dekorasjoner som skal stå på kirketrappen.
Er det noen der ute som har et tips om hva man heller kan gjøre?

Åsså har et et lite frustrasjonsproblem,...
KORR i alle dager blir det av sokkene man vasker i maskinen?
Slår omtrent aldri feil. Om jeg pakker inn ett par eller to, kan du være sekker på at det mangla en. Sekker på at maskinen eter sokkan, men korr i alle dager blir det av dem?
Sola va innom idag, og i følge fagfolk, så ska det bli likar,...
Monica

10 kommentarer:

Lovise sa...

Bare for å ha det sagt: min vaskemaskin eter også sokka!!! Jeg får aldri like mange sokker ut som jeg har puttet inn. Min mamma forsto ikke hva jeg snakket om da jeg klaget over dette da ungene var små. Men fortsatt, lenge etter at de er ute av reiret er problemet der fortsatt. Det er ufattelig. Kanskje vi kan bytte enslige sokka med hverandre, he he?

Laila sa...

Det der er faktisk et verdens omspennende problem.
Tror de havner til sokkehimmelen
Så kan alle mindre bra mannfolk sortere sokker til evig tid.
KLem

Alvas hjørne sa...

Vaskemaskina vår spiser også sokker..men hvorfor spiser den bare den ene av et par?? Hadde den spist begge hadde det tatt lengre tid å oppdage kanskje? Irriterende er det!!!

Når det gjelder kirkepynt har jeg ikke så mange tips, men viktig at de holdes fuktige og ikke blir slappe...det enkle er ofte det beste, enkelt men flott:) Ønsker deg lykke til med pyntinga!
Klem:)

Lavendelheimen sa...

Ja, det der er et mysterium! Har lenge tenkt å bruke sånn vaskepose til sokker også, så holder de seg fanget i nettet hehe... men aldri kommet så langt. Imens har maskina spist seg god og mett :)
Hørtes nydelig ut med pyntingen av kirka! Så lenge ingen av de som er med plages av allergi tror jeg det blir supert. Har brudeparet noen yndlingsblomster ellers? Så går det jo an med noen fine sommerblomster på trappa feks, plante i noen fine krukker og så kan de jo ha det med hjem senere og nyte gjennom sommeren :)
klem fra Gunhild.

Nikoline sa...

Høyres veldig fint ut slik som du har planlagt pyntinga synes eg,så noko bedre tips har eg ikkje å gje...
Lykke til:0)

Tovepia sa...

Driftig som alltid med mange talenter;) Sokkene skal forsvinne litt peu om peu har jeg funnet ut, på den måten får du fornyet sokkeparken:O) Kos deg videre!

Villa Kos og Kaos sa...

Kirka blir sikkert nydelig under dine kyndige hender!! Helt sikkert forresten!
Og sokketyven er en meget,meget velsående kar som sitter på sitt sokkefjell og vil ikke gi slipp på en eneste av alle de singelsokkene han er i besittelse av!!
Ha en strålende dag!
Klem G-C

sol sa...

Det bor en liten gnom i vaskemaskinen, og han lever av sokker. Det han ikke spiser, havner i filteret.

Elins Strikkeri sa...

Det hørest ut som at du har pyntinga under kontroll,trur det vert flott!! Sokker som forsvinner trur eg er eit problem som nesten alle har, iallefall er det sånn her i heimen:)

Heidi sa...

Syriner er noe av det vakreste som finnes! Og nå får du fordelen med å bo nord i landet. Her i Oslo er syrinen avblomstret nå.
Sokker, nei, hvor blir de av...

Det ligger forresten en award og venter på deg i bloggen min.