2009-07-07

Hudkreft (basaliom) - Pasienthåndboka

Hudkreft (basaliom) - Pasienthåndboka

Her er det litt beskrevet om det man står med begge føttene plantet ned i.
Sist fikk jeg stråling, hvor overlegen som utførte operasjonen, sa at dersom det ikke ble bra, ble det operasjon. Når dette ikke ble bra, blir det da operasjon.
Plastisk kirugi..en idiotisk plass å få denne på...rett ved nesevingen, å med galenhumor som man er litt velsignet med å ha, velger jeg å tro at nesen kommer til å bli såååå vakker etter endt inngrep.
Dette er jo ikke dødelig, men skal alikevel ikke være der, Den sprer seg ikke til indre organer, men ordet kreft i seg selv, er skrekkelig.
Svake og følsomme mennekser, som unge frk sjøll har tørket noen tårer, å håper på snarlig operasjon, og med godt mot, blir dette bra.
Dåkker e så flotte menneska der ute som tar sæ tid te å bry dåkker om denne "galskapen" fra nord.
Godt å vite, å jeg ser ingen grunn til å ikke kunne snakke om dette...
Har fått grått litt, tørka tåra, tenkt å folda hender, å meir e det vel ikke jeg kan gjøre..
Monica

20 kommentarer:

Merethe sa...

Hei!
Når ting butter imot bruker jeg å si til meg selv "det kunne vært værre". Jeg blir uten nett i 14 dager, men jeg sjekker innom når jeg er online igjen. Sender mange gode tanker og så krysser jeg finger for at dette går greit.

Klem fra Merethe

Berit T sa...

Du er bar god du Monica, tørk tårene og smil, for du er en solstråle fra nord.

Dette går bra, og med en positiv innstilling så går det enda bedre.

Lykke til og klem fra meg.

Tani sa...

Du, dette går bra!!!Bare lov å tenke positive tanker, selv om noen tårer finner veien ut av øyekroken..Tenker masse på deg og ønsker deg lykke til. Varm klem fra sør

Ruth sa...

Klart at du skal få lov til å grine litt. Det er derfor vi kan, ser du. Grine, mener jeg. To nære slektninger av meg har samme tingen, begge har blitt opererte og det er kun bittesmå arr å spore nå. Og kjenner jeg deg rett, ihvertfall litt, så kommer du deg gjennom dette med fanen høyt hevet. Men du har lov til å ikke være supersrikkeline hele tiden. Fortsatt stor klem.

Heidi sa...

Ønsker deg lykke til, og takk for at du er åpen om dette! Kanskje kan noen lese det og oppdage i tide at noe er i emning. Gråt når du føler for det, det er sunt og mentalhygiene!

Tovepia sa...

Men har du fått endelig beskjed om operasjon? Uansett, du er tøffere enn du tror, tøffere enn selve toget;) Min svigerfar ble operert flere ganger og det ble ingen synlige merker etter hvert. Jeg ønsker deg lykke til! Synes du er alle tiders som deler dine tanker med oss!!! Stoor klem fra meg!

Hanne sa...

Mange gode tanker sendes til deg!

Tino sa...

Kjære deg Monica, forstår godt at du er trist og lei deg. Men det kommer til å gå så fint skal du se.

Masse klemmer her i fra sør!!

Lavendelheimen sa...

Å, kjære deg Monica! En stor varm klem. Dette kom brått på... Jeg sender deg mange varme tanker, mot og styrke og så håper jeg med deg og dine det aller beste om at dette går bra, og ordner seg fint :) God og varm klem!!

Elin sa...

Det er klart at det er tøft å være deg nå! Slike bekjeder er tunge å få. Du får gripe fatt i alt det positive som er og tørke snørr og tårer og stå på. Lykke til og mange klemmer får du på veien fra meg:-)

Bitt@mi sa...

Uffda, Monica - det var jo ikke så bra å høre... her er det bærre å hold motet oppe:-) Tru og håp gjør underverker, da veit e.. :-)
Har sjøl fått tunge beskjeder de siste dagene, så e bi kanskje å tilbring dela av ferien min i nord - og ikke som planlagt bakpå en mc i England...
Mora mi e på sykehus no, og ho har fått skjelettkreft, vi veit ennå ikkje kor langt da e kommet... Så her tørkes da også tåra... og vi har veksling mellom håp og fortvilelse...
Vi snakkes og blogges etterhvert!
Stor klem fra sør! :-)

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Tenker på deg vennen!

Varme klemmer

Stubbetufsa sa...

Kjære Monica!
Det her går fint! Synd at det må opereres, sjølsagt, men det går jo bra!
Men sjøl du må la galgenhumoren ligge, og bare gråte en skvett! Vi e da folk! Æ tænke på dæ!Klæm!

Jorunn's hobby sa...

Kjære Monica, dette går bra! Jeg hadde akkurat samme kreft-typen som deg, og min var stor... Men jeg hadde den på armen, og der gjør det liksom ikke noe om det blir et arr. De fjernet et stykke på størrelse men en "kjøttkake" (litt galgenhumor her og)på armen min nå i slutten av mai. Såret har ikke blitt så verst...
Du skal kjøpe noe som heter SILIKONPLASTER og sette på når det har grodd litt. Det er rett og slett en silikonbit som kleber seg til huden, den gjør at såret blir mye mindre synlig, og demper litt på den litt røde fargen huden får i et slikt sår.
En stor klem til deg!

Jannickes Hjemmekos sa...

Hei, kjære deg Monica
Klart det er urovekkende å få beskjed om kreft, mild type eller ikke - ordet kreft er skremmende i seg selv. Ønsker deg masse lykke til, dette går bra. Klem fra Jannicke

Bitt@mi sa...

hei igjen!
Innom og kikka, og fortell at e tenk på d...
Håpa alt e vel, og at motet e oppe?
Og legg igjen en klæm til d:-)

Laila sa...

Bare innom med en klem og varme tanker til deg.
Dette går nok bra skal du se.

Linemor sa...

åh,du er no bra tøff!
tenker på deg og krysser alt for at dette går bra:)

Lovise sa...

Heisann.
Sånn er det i livet,- av og til mister vi litt kontrollen og må ta innover oss ting vi ikke akkurat ønsker. Med i de fleste tilfeller gjør dette oss sterkere og modner oss som mennesker. Husk bare å nyte de gode dagene innimellom, det er de som skal bære oss videre.
Klemmer og ønske om god bedring.

Lisemor sa...

Se der ja! Du har funne humoren allerede! Sjøl om det e galgenhumor. Du er tøffare enn toget, og kjæm tel å ha det flottaste næsegrevet i mils omkrets ætterpå! Stor klæm!