2009-07-31

Konsert og blomstring..)


Jazz camp i Beiarn!!

Når nabobygda inviterer til Jazzkamp 4 /5 år på rad, med sambygningen Halvdan Sivertsen, kunne ikke unge frk sjøl sitte heime å glo...

En gjeng med jenter/damer fra koret, lastet opp en bobil å kjørte over fjellet....

900 tilstede, med vakkert sommervær som vi e så velsigna med å ha her i nord.(nesten så æ begynn å syns synd i dåkker som bor mer sør...det har snudd helt opp ned på hvem som har sommervær før tida...)

Konserten var kjempefin....men jazz fra Danmark, jazzKamicaze, Siversten samt Shamayka Copland fra USA...soul dronning som kledde navnet sitt.

Selvfølgelig måtte jeg når jeg for engangsskyld skulle slappe av, få den migrene som jeg har venta på igrunn... Men det gikk overkommelig greit....Bedre i dag

Stokkrosene blomstrer, å har blomstra ei stund..

E dem ikke fin?

Å her ska dåkker se.....valmuefrøan som unge frk har tørka i vinter, å sådd og prekkla har gitt resultat..
En vannvittig fin valmue e dette, og det som e så arti, e at den e flerårig....hele altan rekka er full a knoppa, så når flere står i blomst, ska æ vise frem..
Her e det fredagsdate med bøtteballetten og klesskap rødding....litt vind, men 20 grader i temp uten den stooore sola..men den sku komm i følge trivelige meterologa...
Etterpå bli det hekling og hekling..og lesing av boka Øya..fikk låne den av naboen..å den ser æ frem te å les...

Ha en flott fredda!!
Monica


8 kommentarer:

Mira sa...

En ære at du vil følge meg!
Den valmuen du har, er ikkje flerårig hos meg, men frør seg selv.Derfor har den blomstret vert år, i 15 år her hos meg.Eg kjøpte tørka valmuekapsler i en blomsterbutikk. Dengang det var populert,å så strødde eg bare ut frøa.Enkelt og greit!

Ha ei fin helg!
Miraklem til deg.

Lisemor sa...

Herlig med flott konsert i nydelig sommervær! Nyt dagen! Klæmz.

Jannickes Hjemmekos sa...

Hei, Monica
Synd at du fikk migrene, men bra at du er bedre i dag. Heldiggriser dere som har sol og varme - her holde vi på å regne vekk... Huff, men det skal visstnok bli bedre i løpet av dagen (håper-håper).
Jeg har lest boken som du har lånt og du kan se frem til berikende stunder. Kos deg med ditt og ha en strålende helg i sol og varme. Klem fra Jannicke

Ruth sa...

Høres så sommerlig og fint ut - konsert, sol, gode venner. Nå er jeg misunnelig så det holder her. Vi har 5 FEM grader, det øsregner og det er mørkt. Jeg tror jeg må flytte snart.

Ha en riktig god helg.

Hanne sa...

Så deilig at dere har godt vær, og at du har kost deg på konsert. Slik gir påfyll. Valmuen din er nydelig, også så moro at du har ordnet med den helt frå frø av.
Ha en fin helg.

Tovepia sa...

Konserten var sikkert super! Så flott å få til en valmue bara av frø!! Artig. Kos deg denne fredagskvelden!!

Juni sa...

Godt at noen har sommervær i dette landet:)
Her er det lenge siden vi hadde noe som lignet, i allefall føles det slik nå. Men det er håp i hengende snøre og mitt snøre henger og henger.

9na sa...

Hei så koselig kommentar hos meg, og jeg likte meg her også. Fine valmuer!