2009-08-09

Dagen etter

ja, så der ja..
da va dagen over...å unge frk sjøl har det bra,
takk førr støtte i innlegget under, og førr at dåkker syns bildet va fint....koselig å hør
Det gikk som smurt, om æ ska sjøl si det..
Æ har ikke førr vane å få skryt a ting, (av og te...men kommer ann på ka det e...)men folk sa at det va både arti og samtidig røranes med den røde tråden æ hadde...litt godt, førr det ha lagt som ei mare i hauet mitt....om korrdan æ sku stak dette i havn, men du verden,.gjestan va super og da va det ingen sak. Det e nesten så æ si, at dette gjør æ gjerne igjen...HOHO....
gaven falt i smak...og det va koselig..

Kirka pynta æ ettermiddagen før..å fikk ei veninne me mæ..
vi hadde ikke så mye blomster å ta a, men brukte det vi hade..To like oppsatser på begge sider, samt to hengende på hver side...


Bordene var enkel pyntet men stilfulle...orkideer i en glass bolle med gelekuler i....og st.paulia som lå strødd på bordet med steiner...


Bruden e lita, å med kjole fra Thailand, va ho fullkommen...buketten i sæ sjøl med kala...enkel men du verdenÅ med en bryllupskake i 3 posisjoner, som va himmelsk på smak og fin å se på...
va dagen på hell
Sangen gikk flott, tross alt sekunder øving på kammerset...(kommer mulig ett innlegg med sangen om æ får fra fotografen..)
det som æ ikke kan begripe, va at æ ikke fikk bilde a mæ og brudeparet, å håpa nån andre har...
Nu e det siste feriedag, og det ha regna..men etter uke med tørke, trengte vi vi hver dråpe

Vet dåkker, æ ha vært så heldig å vunnet en ny banner hos marias skriblerier...det e nesten ikke te å tru... Da er kanskje bloggen min meir proff ut....Monica15 kommentarer:

Hanne sa...

Gratulerer med flott innsats. Her har du lagt mye tid, omtanke og kjærlighet bak for å gi brudeparet og gjestene en flott dag. Nyt søndagen din!

kamelia/ Jorun sa...

For en flott gave!!!!
Ha en riktig fin søndag, selv om det regner!

Beate sa...

Teppet mitt ble bare nesten ferdig.. jeg måtte bare bestemme meg for å legge det vekk, så jeg ikke skulle være helt stressa før jeg reisete på ferie. Men nå skal jeg gjøre det ferdig :)

Lisemor sa...

Gratulerer med vel overstått innsats! Høres ut som en flott dag. Utrolig lekker kake, forresten! Fargerik og fristende. Og gratulerer med gevinst av nytt banner, det blir sikkert flott, sjøl om jeg syns bloggen din er perfekt som den er. Den er jo deg!

Tovepia sa...

Er ikke i tvil om at du klarte jobben med glans!! Ikke så ofte man er i bryllup, så det var sikkert kjempekoselig. Og, som sagt, flott gave de fikk av deg!! ha en fin søndag!

Fjellrosa sa...

Den kaka.....fikk vann i munn!!! Og det enkle er ofte og nesten altid det beste, og KLART at de bare MÅTTE like den gaven!!!!
Tusen takk for hilsen i bloggen, det varmer, klemmmm

home 4us sa...

Vel blåst!
Det så ut til å være et flott bryllup. Nå fikk jeg lyst til å dra i bryllup. lenge siden sist. Kjempefint blomsterdekorasjoner og bordpynting. Herlig farge på kjolen din:)

Heidi sa...

Gratulerer med vel overstått innsats! Deilig når alt ble vellykket. Bildet var en nydelig gave! Som flere har sagt, kunst og bilder er ikke det man har mest av. Og koselig når det er selvlaget.
Nyt dagen!
Som et ps... Jeg har alltid likt headerne du har hatt på bloggen din veldig godt.

Tino sa...

Gratulerer med vel overstått. Så flott at alt gikk greit. Nydelig bilde du hadde laget i gave.

Ha en flott søndag videre :)

Alvas hjørne sa...

Gratulerer med flott innsats!
Høres ut som et fint bryllup, og hvilken fantastisk kake:)
Ha en fin søndagskveld!

Anonym sa...

Hei på deg.
"væll overstått"
Så flink du er til å male:)
Nam, nam den kaka så bare deilig ut.
Graulerer med ny banner!
Ha en fin kveld.
Klæm

Janne i Fagerlia sa...

Klart et slikt nydelig bilde faller i smak - hvem ville vel ikke vært glad for noe slikt. Stilfullt bryllup....

Torunn sa...

Gratulera med kjempeflott innsats!! Nydeleg pynt i kyrkja og på broda, og nydeleg kjole brura hadde!! Gratulera med nytt banner!! Ha ei fin veke.

irina /Alex sa...

Oii !! her var det masse øyesnadder.
Nydelig !!

Takk for koslig kommentar. Klem

MayM sa...

Gratulerer med vel overstått bryllup. Den kaka er noe av det mest fantastiske jeg har sett. Nesten for galt å spise opp noe så flott.