2009-08-04

Kjerringøy del 2


Ja, Kjerringøy....
Mange av oss er blind for eget sted...det å vite at vi har det sånn i vår kommune, bare en liten kjøretur unna, er noe jeg unner alle å besøke.
Med handelstedet der Rosa og Benoni holdt til, hvor settingen og stemningen omtrent kan føles...ja hvite strender, flotte hager, rorbu, krambua...ja helheten. Vi dro tidlig idag, i 23 grader hele veien, og med trivelig besøk hos slekninger...god mat...inne på Marken Grøde hvor de selger sjølprodusert ost og brød i alle varianter, bakt i steinovn...mmm...
vannvittig flott.....Unge frk sjøl, dro med fam, litt for å koble av fra hus, heim, håndarbeide og brylluppsplanlegging...
Godt for sjel og kropp kan æ meld om..
Har dåkker ikke vært der?, ja, så e det iallefall en god grunn til å dra til neste sommer kanskje?
Her blir det ei skive seint på kvelden, før æ ska skriv ferdig kjøreplanen til kokken og staben, og ikke minst mæ sjøl...
Go tirsdagskveld... og om dåkker klikka på bildan, så blir dem større, å helheten kommer frem...(bortsett fra sjøla med den flotte plasterlappen på skaftet)
Monica
Posted by Picasa

7 kommentarer:

Laila -Karin sa...

Skulle gjerne reist nordover igjen jeg. Vi fartet endel rundt da vi bodde der. Bodde flest år på Tverlandet, Husker så deilig det var å bare tusle til båten og ut i Straumen å fiske.

Stubbetufsa sa...

Jeg har ikke vært der, men det høres ut som e fin plass! Med fine folk!Klem!

Tovepia sa...

Sitt å høre på radioen no i natta, og Halvdan Sivertsen syng for øyeblikket..ingen e så god som du,da..Ha ei riktig god natt!

Ruth sa...

ER det ikke rart det der? Da jeg traff DH (som altså er engelsk) så måtte jeg jo leke turguide ganske så ofte - og plutselig SÅ jeg ting på en helt annen måte. Båsblindhet kalles det vel.

Og det er jo vakkert landet vårt. Det er det ihvertfall ingen tvil om.

Men så langt nord har jeg aldri vært og det er kanskje på tide.

Anonym sa...

Kjempekoselige bilder du har tatt fra Kjerringøy.

Var på Kjerringøy i 1990, og vi hadde en kjempeflott tur. Min farmor var fra Kjerringøy, så når vi var der var vi også innom familie.

Min stil sa...

Kjerringøy er virkelig en drøm. Skikkelig fint er det. Var innom noen ganger den tiden jeg bodde i Bodø. Ønsker deg en fin kveld videre.
Klæm fra Susanne

Lisemor sa...

Ikke vært der jeg heller, men det skal jeg rette opp! Flott historie og flotte bilder!