2009-09-01

Litt...om....litt..

Sjalet voks....å æ ska ta fatt på neste hespe....å lure på om æ ska hekle en kant i ei anna farge....spent på korr det vil bli...farga e igrunn fin...men ble så steike skarp her ser æ .....reine rååååsa
Smettetøflan har fast bopel på fotan...jr måtte demonstrere...., å no når høsten kryp nærmar, veit vi at det bi kaldar i husan, å da e det kjekt med nåkka som varma..oppskriftpakke kjøpt hos Marihøna på Rognan.

Skal æ male eller beise dette i elfenbenshvit?...eller....
Lar tvilen komme til gode...sambo mener det e bra sånn,.,men det si han førr han veit at han må te perrs.....men har alle møblene i denne mørke brune fargen...å æ litt redd at hvit eller nesten hvit kan bli for lyst igjen...noen som har gode forslag, så tar æ imot....
Æ e jo ganske elendig på interiør....greit å se ka som e fint hos andre..men når det kommer te mæ sjøl...ja, så e det ganske vanlig....men det e nu en heim...
Kom a nattevakt..jr e dusja og vi ha ete....det e grålig ute i dag, og æ kjenn at æ ska bekk litt før æ gjør dagens plana...
Koffør ialledager kommer det ikke riktig dato oppe...? e jo 1 sept...men hos mæ står det 31 aug...hm

Monica....som har date i dag......med friskhuset...tellog med to ganga.....
16 kommentarer:

sunshine ¤ sa...

he,he, litt trøtt monica! Tror du må stille klokka i innstillinger. Ser at det står 22:48, og æ antar du har skrevet dette på morran i dag. Ha en fin dag :-)

Monicas sa...

Tenk at man ikke e meir oppegående...takk du....nu e det fiksa....

Inga Helene sa...

Det var stilige tøfler! Vi skal male trappene våre og da blir det slutt på å gå med harde tøfler. I en perfekt verden så hadde selvsagt jeg strikket opp en hel ladning med tøfler til bruk for oss og de som er på besøk, men verden er som kjent ikke perfekt.....

Rosa sjal blir flott!!

malla-b sa...

Syntest det mørke møbelet ditt var flott eg.Eg mala eit mørkt kjøkkenbord kvitt i sommar. Syntest det vart bra, men det bordet var så slitt at eg måtte gjere noko med.
Sjalet ditt var fint. Ønsker deg ein fin dag.

Lisemor sa...

Så flott sjalet ditt blir! Sånne smettetøfler heng på beina mine og, heile høsten og vintern igjennom. Må strikke meg nye i år, for de gamle e heilt utslitt.
Jeg har og masse mørkebrune møbler, og syns d e stilig med hvitt. Men nå er det nesten sånn at "alle" skal ha det hvitt, og da blir jeg litt betenkt. Det mørkebrune er lunt og varmt om høsten og vinteren. Men når lysere tider kommer, er det flott med det hvite. Ikke mye råd å få her, skjønner du! Jeg er like i tvil som deg med mine mahognyfargede møbler. Hvis jeg først maler de, får jeg aldri den varme gløden igjen, og det er nå litt ille da?
Jeg kommer nok til å beholde mitt som det er til jeg blir så lei av det at jeg vil spy, DA kan jeg male det hvitt, he he...
Ha en fin dag!

Tovepia sa...

Flotte tøfler! Hvis møbelet er pent og samtidig du har andre mørke møbler, mal heller en vegg;)
Ha en toppers dag!

Trollkåno sa...

Flott sjal....rosa er no ein fin farge, då......tøflane ser både flotte og varme ut, og dei trengs vel no når hausten er komen.
Ang. male mørke møblar......eg malte stova sist vinter (lys), lurte på å ta møblane i same slengen...men utsette det...noko eg er litt glad for i dag.
Trur det hadde vorte litt "fargelaust" med det meste kvitt.

Kristin sa...

Takk for hyggelig hilsen:-)
Det er veldig kjekt å få!!
Så koselig blogg du har, fint i nordnorge er det også;-)
Ha en fin dag videre
Kristin

Tino sa...

Det som tok lengst tid med maling av møbler her, var å overtale mannen ;) Men nå er han veldig fornøyd. Vi hvitbeiset furumøblene, slik at litt av treverket skimtes. Og det vi har malt har vi brukt antikhvit på, slik at det ikke ble for hvitt. Vi er veldig fornøyd iallefall.
Flotte tøfler, jeg bruker ullsokker døgnet rundt jeg nå ;)

A taste of F,s world sa...

Takk for gode ord og kan jeg gå ned kan alle . Pga bena er trim nesten umulig og litt sedat har en blitt . Den garnbutikken har jeg garn fra Kjekke gitta du har de var langt over normalen så også mine hehe den yngste vet litt for godt at han er damemagnet.maten så god ut er det karbonade ost og chips ,/nå som vi er 2 er en på evig jakt etter retter som er raske ikke for fete osv . Har katter som du og garn usser men men. samler på engler gjör jeg oh lurer på hvorfor dere beholdt sommeren det oppe bor ved havet stusslig sted i regn ferieparadisetc. Kommer innom igjen liker best sånne blogga om livet . De hvite veggene og shabby el hva det heter er det bok blogger om misforstå rett de er ok de men Mange laget de 10000 ganger bedre ennn meg. ha en fornydelig dag.

Alvas hjørne sa...

Det sjalet ditt blir flott!
Nydelige de smettetøfflan, hadde jeg bare skjønt meg på mønster...der er jeg veldig klønete(mildt sagt)
Ha ein fin høstkveld!

Mia sa...

Vet du, jeg synes ditt interiørbilde var flott, varm og innbydende, begynner langsomt om litt bli lei alt det hvite, ser det overalt... ta heller og male om veggen som noen skrev, om du vill forandre utseende.. tøflene ser ordentlig gode ut, og snart blir det kallt ja.. synes du er godt igang med sjalen, blir virkelig fin :)

flisa sa...

Hei! synes sjøl det er vanskelig det der med interiør og sånt. Har ikke greie på slikt, men ser mye fint hos andre. Ville nu bare ønske deg en fin dag!

Torunn sa...

Flotte tøflar og sjalet vert kjemepefint!!
Eg malte ein del av møblane våre mørkebrune i november. Me har ein del gamle møblar frå besteforeldre og oldeforeldre som og er mørkebrune, derfor valgte me å ha alt mørkt brun og heller lyse vegger. Godt og lunt no når haust og vinter kjem. ;) Lykke til med valget!

~♥~ Monica S sa...

Du held på du.. produsera og produsera... flotte ting! :-)
Skulle gjerne hatt de tøflan! ;-)

Sjala du såg inne hos meg laga eg i julegave til alle "eldre" damer i familien i fjor! :-)
Det gjekk jo så fort!! det er englemaske sjal! :-) slike som du har laget mange av! :-)

klem Monica

Stubbetufsa sa...

Håpe alt gikk bra på daten din!
Flittig e du og! Æ likte og de tøflan!