2009-08-25

oreoiskake...og irriterende veps

jaja...fremgang her....
idag må æ over fjellet te Rognan å få ett par nøsta med grønt med samme nr, i tilfelle jeg ikke får nok....å så skal jeg kjøpe knapper og bånd..
Det va igrunn morro,..for det går ganske fort syns jeg...Men klippinga og monterina skal jeg ha hjelp med, men skal vite at æ ha laga den aleina... Begynn vel å bli voksen..

Inne hos Englekyss....er det en egen matblogg... Har prøvd flere av oppsfkriftann som Gry har der...å de bør anbefales...Denne iskaka lagde jeg igår, og den var helt "konge" som lilleungen sa..lettvindt og godt å ha i frysern...
Her skinne sola, og unge frk skal støvsuge litt...ta vare på oppvaskmaskinen når den e ferdig, leite frem nota te koret som skal kopiereså kjør over fjellet...tid te strikk innimellom bi det og tid te...
Godt å vær tell....tross at denne vepsen hold på å gjør mæ rar....fader og..han er overalt..drep æ to, kainn du gje dæ på at 5 tell kjem i begravelsen...e det nån som veit kati de slutta å plag folk...?
Monica....som kjenn antydning te å bi snørrat.....svinepest eller?

16 kommentarer:

Elin Osa Søreng sa...

Du verden, så flink du er da!!!! Blir flott :o) Så lenge ikke rumpa har slått krøll på seg og du har begynt å grynte- er det nok ingen fare for svineinfluensa ;o) Ha en fin dag, klem fra Elin

Lisemor sa...

Genseren blir kjempeflott! Så flink du er! Er det ikke deilig at sola varmer ennå? Jeg er helt målløs av alt det herlige været vi har hatt denne sommeren! Ha en flott dag!

Nikoline sa...

Det går fort framover med jakka ser eg... du er rask "på labben".. og fint blir det!
Har ikkje vore innom den matbloggen,så takk for tipset!
Køyr forsiktig over fjellet (og ta på deg eit av dei mange flotte sjala du lagar så du ikkje blir verre med forkjølelse) og ha ein strålande dag :0)

Anne sa...

Den matbloggen må jeg innom:) Kaken så jo kjempe god ut!
Kjempeflott strikkeprosjekt du holder på med:)

Linda sa...

Hei hei, takk for koselig hilsen hos meg, blir like glad hver gang!
Så fin strikking du driver med, ingen ting er som hjemmestrikkede ullplagg!
Godt å ha et håndarbeid for hånden også da!
Den Oreoiskaken er sikker knallgod!

Ha en fin dag!
Klem fra Linda

Hanne sa...

SÅ lekker jakken blir! og kaken ser kjempegod ut. Hold deg frisk og rask, og kos deg ute enda mens det går. Snart kommer vel høsten?

Anonym sa...

Hei.Den iskaka såg virkelig god ut.Kjekt å finne i fryseren.Her er det også mye veps.Iser opp i pæretret der er det tusenvis.Bare de ikke spiser opp pærene da.Ha en riktig god tur på garnkjøp Ha en riktig fin dag.Bodil

Tino sa...

Genseren vokser fremover i rask fart. Den blir kjempefin!
Deilig kake du har laget, jeg får se nærmere på oppskriften.
Ha en fin dag!

prinsesselinn sa...

namnamnam.
ser supergod ut den kaken,
og du. lurfjell ser nydelig ut, dit må jeg komme meg en dag, fortrinnsvis med snø på;)
ha en flott dag

Tovepia sa...

Den kaka skulle jeg gjerne ha smakt! Vepsen på denne tida av året er kronisk, innpåsliten og susete;) Får håpe du får plukket inn ripsen din, jeg skal ut å prøve nå;)
Ha en flott dag videre og klem fra meg;)

Ruth sa...

Nå fikk jeg farlig lyst på iskake altså. Enda bra at de ikke selger sånne på butikken her. ;)

Vepsen din er kansje en slekning av flua som holdt på å drive meg fra vettet for en stund siden? Den har dratt til de himmelske jaktmarker tror jeg, uten min hjelp. Kanskje ditt husdyr drar etter?

Vi er ikke så mye plaget med veps her, men nå begynner stankelben-tiden. De dør nesten med en gang og jeg finner stankelben-ben overalt. Usj.

Gensern blir arvestykke den. Det er jeg sikker på.

Pinnepenn sa...

Den kaka så farlig god ut.. nam

Ewa sa...

Hej!

Vad mycket fint du gör, och vad kul att hitta en ny blogg!
Hur gör du skaftet till sockorna i förra inlägget?

Ska kika in igen.

Mvh
/Ewa

Trollkåno sa...

Åja, den kaka er kjempegod.......so flittig du er med strikketøyet...jakke ferdig på null komma null......jaja, kanskje ikkje slik du føler det.......men flittig uansett.
Imponert, eg......

Janne i Fagerlia sa...

Oreoiskake er bare topp. Jeg har to forskjellige oppskrifter på denne kaken, og begge brukes flittig.

Ewa sa...

Tusen tack Monica. Ska testa sen. Fixar jag det inte säger jag till. Men vill du får du ju gärna lägga upp mönstret ifall andra också frågat efter det... Var supersnyggt!
Vill sticka mig långa strumpor. De hade ett snyggt på Drops i nyheter, med flätor, men lite för komplicerat för mig tror jag...

Gillar den där stickningen Ni i Norge är så bra på, med två eller flera färger, typ "lusekoftemönster". Har testat sticka vantar, men fixar det inte... Måste kanske träna lite till... :o)

Varma hälsningar
/Ewa