2009-08-19

Æ trur æ bi rar....(rarar)

Jaja...de gærne har det steike godt....
Æ va sååå opptimistisk her...joda..pledd te jr sku det da bi...når æ ha gått å sett på kurven med garn og halvferdige produkt, kjent æ at æ mått skjerp mæ...kjem ikke te å bi nå teppe....har lagt klar te å PRØVE å sy sammen te ei såkalt veske...så om det bli nå a, ja det gjennstår jo å se..
Mulig æ må ha hjelp te å sy nå for i den, eller ska æ tøv den, å æ med min flax gjør vel at det bi bærre ingenteng igjen a veska...
Æ ska ilallefall vis dåkker resultatet.....
Æ velg ¨tru at det e flere enn unge frk sjøl som e sånn....tytje ta...æ bi ikke akkurat imponert over sjøla....hihi....
lappa, garn, et englesjal som mange avslutningskant, ett strikka sjal som e halvferdig med heklekant påbegynt....å garn som bare litt på vent....Æ e så besett..
Æ e født i tvillingan, å det passa så inderlig godt ska dåkker vet...starta på nåkka, bi lei, å får akutt løst på å lag nå anna, nu idag, har æ vaska klea, reve a senga te jr, satt en brøddeig, gjort klart te sammensying og tørka støv oppi alt...
E det rart æ bi tøven...eller E tøven...
Æ ha vært inne på Strikkepinner og andre pinner, å sett på alle teppene som er laget...har sååå løst, men vet at æ må finn tak i vettet å be mæ sjøl vente...

Nåkka som e ferdig...e iallefall smålestan te nabojenta..
Strikka i Viking på pinne 3.5..
Skal feste tråd, og dampe lett over, så helt ferdig va de da ikke...
Ser dåkker kor gale det e?

Som overskrifta si; æ trur æ bi rar..
Kom arbeidsløst som vare, å treng dæ på...
Ha en vakker onsdag, og gratulerer til lillebror som e 40 i dag...

Monica


13 kommentarer:

Juni sa...

He, he:)
Jeg er og "tvilling" og kjenner meg godt igjen. Noen ganger må jeg bare ta meg sammen for å gjøre ting ferdige. Jeg har alltid lyst til å begynne på noe nytt, men når jeg kommer igang og gjerne blir ferdig med hoveddelen og det bare står finstussen, montering, feste tråder og den slags igjen, ja så mister jeg interesse. (Puh, for ei lang setning) Når jeg ser hvordan det blir, hvordan fargene henger sammen, hvordan mønsteret blir o.s.v, ja da er jeg i grunnen ferdig med det prosjektet oppe i hodet mitt og er klar for noe nytt. Her trengs det sjerping og vilje til for å sluttføre noe - i allefall er det slik mange ganger. Lysten på noe nytt, lysten til å lage både det ene og det andre blir noen ganger for stor rett og slett. Ideene er mange og kommer rekendes på både en og to fjøler:)

Lykke til med dine prosjekter:)

Tovepia sa...

Ka du får gjort!! Sjøl e æ vekt, men har mang prosjekt på gang, æ å;) Men æ får itj gjort så my i huset som du;D Ha en flott dag videre!

Hanne sa...

Ååååå. Er det rett og slett stjernene som har skylda? Jeg er også tvilling...
Ha en fin, fin dag!
Pludrehanneklem

Min stil sa...

He he... Godt å høre at det er flere som sliter med å bli ferdig med påbeggynte prosjekter. Det er jo så masse annet morsomt man gjerne skulle ha startet med :)
Ha en fin dag videre, så satser vi på at arbeidslysten kommer for fullt.
Klæm Susanne

Tino sa...

Hehe synes det virker som du får unna en hel masse. Skulle da bare mangle at du rakk alt du også.
Du har jo rukket unna mer nå på formiddagen enn andre gjør på flere dager. Ta deg tid til en hvil innimellom også, og ha en fin dag :)

Ruth sa...

Jeg er tyr og gjør ferdig ting av ren stahet. Men tepper? Nei. Det tok meg noen år å lære at tepper - det holder jeg meg unna.
Jeg vet det finns noen som klarer det, men jeg tror de må ha en enkstra gen eller noe. Så du er nok heller normal, tror jeg.

Dessuten så har du da vært travel nok syns jeg. Jeg sklir bare rundt i sneglefart hele dagen (og natta med) og gjør nesten ingen ting. (S)

sunshine ¤ sa...

Hei!

Tror jeg har forlovet meg en tanke! Det var desverre feil Peer Spook modell jeg hadde mønster på!! Den andre som ble designet. Sorry :-(
Håper du får tak i det på andre måter.

Jeg er også tvilling, så jeg skjønner hva du mener...
Har litt for mange UFO'er liggende (uferdig objekter)

mvh solfrid ¤

Glastrikk sa...

Signerer denne! Tvilling her også :) Teppet blir jo kjempe fint, så du får bare fortsette. Flotte farger på sokkene!

Bitt@mi sa...

E e løve, og har også mange prosjekta på gang:-D
Og har da himmelsk kver gang e starta på nåkka nytt!
Nyt tiden og dagan, og ikkje tenk på alt anna som ligg å venta:-)
Klem!
Pssst... veska bi nok fin den:-)

Lisemor sa...

Og æ har ikkje engang tvillingan å skylde på! (Vesst æ ikkje e fødd førr tidlig, da. Man kan jo aldri vette.) Du høres akkurat ut som mæ. Tusen prosjekt, bi aldri færdig før nåkka nytt bærre e sååå mykkje meir interessant! Men æ syns nu du e flenk! Æ trur mett lappetæppe har 5 rute. Det bi ikkje nok tel ei væska engang, hi hi...

cille sa...

Herlig med bestemorsruter, det får jeg aldri nok av! Lekkert på allt som kan hekles/strikkes det! Masse fint og flott å se hos deg ellers også...titter snart innom igjen...

Elin sa...

Teppe eller veske....Pytt, pytt... Det blir nok fint uansett. Det er bestandig morsomt å begynne på noe nytt, men ikke bestandig like greit å få det ferdig. Det blir litt som i sangen om julepresangen av Alf Prøysen:-)
Ha en fortsatt flott uke!

Inga Helene sa...

Hehe, flere Tvillinger som har det på samme måte, ja. Jeg har sikkert garn og stoff for resten av livet. Over 1000 ferdigtråklede sekskanter som kan sys sammen, påbegynte prosjekter i hver en krik og krok av arbeidsrommet og ideer for resten av evigheten. Noen prosjekter ble ikke sånn som man tenkte, og hva er da vitsen med å bruke tid på noe man ikke liker?

Nå er jeg inne i en god periode. Har akkurat fullført et stort bestemorteppe og tar i løpet av dagen siste sting i et sengeteppe som har ligget og ventet på montering i et par år nå. Så det er håp :-)

Du lager mange flotte ting!