2009-09-12

Korseminar

Da har vi vært første økta a seminaret....
Ei seminarhelg kan være ganske så intens, men du verden til hjelp
Idag hadde vi instruktør fra Bodø som terpet på sangteknikk og vi fikk sett på sangene vi skal bruke i konkuransen i Italia..
Må innrømme at det e litt skrekkblanda fryd...
Det å ha 5 dommere som skal se og høre...ja gu bedre..
Æ trives i kor..det å dele den gleden med å synge i felleskap, høre samklang, spennvidde osv..Det å få lov å synge, når det e det man lika å trives med.
O lykke!!
Drakten på bildet ovenfor er definitivt IKKE det vi skal opptre i...sjøl om æ kunne sett mæ sjøl i den stasen......kniiis
Men her skjønna dåkker..
Nordlandsbunaden..i ett fremmed lang..Barndomsminner fra Nordland,.....Bærre tanken gjør mæ rørt..Man representere landet på egen måte, å æ trur å håpe at opplevelsen bi stor.
Det e ikke lenge igjen, å dagen i morra bi det pugging a tekst, uttalelse og samhold.
Sliten e æ, å æ kjenne at nu må æ ut å gå med en medsanger, for å få friska opp hauet....
Å æ kjenne og det bi tidlig kveld på unge frk sjøl.....
Kom å søng dåkker og.....Arti!!
Monica

6 kommentarer:

Lisemor sa...

Nordlandsbunaden e bare så flott! Et supert antrekk å representere landet i.

Tino sa...

Høres ut som det er både gøy og slitsomt med seminar. Og spennende med turen som kommer snart. Nordlandsbunaden er vakker, så flott å representere Norge i den.

Ha en fin Søndag!
Klem Tino :)

Tove sa...

Så spennande med korkonkurranse i Italia!!! Koret vårt drøymer sjølvsagt om noko slikt, men det får halde med konkurranse i Noreg, enn så lenge. Vann landskonkurranse for tre år sidan, skal delta i Bergen i mai neste år. Når det gjeld internasjonale konkurranser er det vel slik at ein må ha vunne nasjonale eller nordiske????

Har ikkje gløymt sangen du ville ha notane til, men litt trøbbel med opphavsrett gjorde at dirigenten ikkje ville eg skulle sende den frå meg endå. Har hatt permisjon i eit halvt år, men har starta opp att no. Skal etterlyse den igjen...

Du må for all del love å skrive om Italiaturen! Er det lenge til?

Og du, berre så du veit det: du er ofte i tankane mine. Eg lurer på kor det går med deg og håper du har det bra.....

Hanne sa...

Javist er det moro å synge i kor. Moro, og krevende. Spesielt ved helgeseminarer kan man merke at det tar på kreftene. Jeg har sunget i mange år i kor, men ikke de siste 4 årene. Savner det litt.
Hvil deg godt, og kose deg på denne søndagen.

Elisabeth sa...

Nordlandsbunaden vil nok gi dere ekstrapoeng uansett hvor bra dere synger ;) Lykke til!

Solveig sa...

Seminar er moro - uansett hva man lærer. Har vært på korpsseminar i helga. Stiler ikke så høyt som dere - vi er helt på amatørnivå og trives der. Hos oss har det vært terping av tango/salsa - rytmer til en konsert i oktober. God tur til Italia. Høres spennende ut.