2009-10-22

Lykke...

Bloggtørke...
Håndarbeidstørke.......
Skrivetørke...
Kan vel ikke bli værre enn det..
Men oppi alt så føler jeg et lite snev av lykke...kjenner at æ har en god følelse inni mæ. Kan ikke helt sett ord på det, men det føles bra.
Steinen som vises, var den som jr gav meg og som æ hadde med te Italia...denne steinen har æ med mæ i veska alltid...den bringe lykke mamma, si han.
Ka e egentlig lykke?
Jo, det å føle at en lykkes med å være det menneske en er.
Man former seg til å bli den man er. Lykke er å føle glede over å være tell. At man kan ta innover seg andre mennesker på gode og vonde dager. Det å kjenne at en blir lykkelig over en sms, eller en klem på en helt vanlig dag.
Ett håndtrykk, en koselig kommentar fra andre, og en hjertelig latter fra et barn.
Lykke over at en er frisk, at man stenger ute ting som er vanskelig, å ikke tillater de tanker å dominere hverdagen , for da går det utover så mange andre og ikke minst en sjøl,.
Jeg føler at jeg enda ikke er helt ajur, med meg selv..men regner med at æ må skynde mæ sakte..
Etter italia ha æ jobba stort sett hver dag, å det har vært tungt. Man klarer ikke å hente sæ inn, med tanke på barn, hus og hjem..men ser litt lys i tunnellen. Trøtt e æ enda, men det e jo vaktan som e sånn....hele og lange kvelda, og gjerne netter, gjør at man bli vrangsøvd, og ikke helt på nett..
Men teng ordna sæ jo for snille jenter, så her e det bærre å være snill..:)
Måsene i Laga del garda i gardasjøen er sikkert lykkelige der dem ligger.
Å tenk, æ ha lagt opp te ett nytt sjal, å det e ikke dårlig bærre det... Tar bare litt tid..
Men i det innlegget æ hadde å beskrev dagen min,så fikk æ mange kommentara som viste sæ at det e mange der ute som slit med mye a det samme.....æ e ikke aleina..
I helga e det jobb og konsert i kirka på Skjerstad..den e 50 år, og det skal være en jubileumskonsert..å veit dåkker: æ e valgt inn i menighetsrådet også....kor i all verden skal dette gå...
Her e det hekling, å full avkobling...har fått ett par utfordringa med farga i heimen, å æ slit med å finne dem, men skal se om æ ikke får det tell..
Ha en vakker aften....go klem fra Monica

15 kommentarer:

Laila -Karin sa...

Så godt å høre at det går littt fremover.Det er som du sier flere av oss som har det tungt innimellom , men så lenge vi klarer å se lyspunkter og ikke minst ta hensyn til seg selv så går det som regel bra.
Tenker mye på deg.
Stor klem

Kusina sa...

Lykke er all den ulykke vi slipper å oppleve.

INGRID's STRIKKERI sa...

Ja jeg ønsker deg "LYKKE"..
Fin lesing. God tanke til deg.
Hilsen Ingrid.

Inga Helene sa...

Det er flott at du føler det går framover. Pass på deg sjøl!

Kveldsklem :-)

Hespe sa...

Hei, kjære herlige vennen!
Så fint innlegg, med ord til ettertanke! Ja, lykke er et vidt begrep, og den omgir oss hele tiden!!! Tror mange har noe å lære der, å føle på lykken, og hva det faktisk er. Godt å høre at det går bra med deg - det gjelder å skynde seg sakte. Pass bare på at du ikke sliter deg helt ut - tillat deg å være ego, tenk på deg selv, og føl på lykken!!!

Ønsker deg en herlig fredag og en flott helg!

Stooor klem fra Hildegunn

Y`s design sa...

Hold på den gode følelsen.Du ska sjå at det går sæ tell og at du bli dæ sjøl igjen. Ha ei fin og trivelig helg og kos dæ. Klems

Tino sa...

Lykke kan være så mangt, men tror det er å kunne sette pris på de små tingene i hverdagen.

God helg Monica, klem :)

Anonym sa...

Hei.Lykke fint ord med mange betydninger.Kos deg med koret og syningen.Tenker på deg å sender varme tanker Nordåver.Ha en riktig fin helg du og dine.Masse klemmer fra Bodil....

Hanne sa...

Fine ord til å ta med seg inn i helgen. God helg til deg!

Røsslyng sa...

Du vet å få satt ord på det ihvertfall...
Ønsker deg en kjempetrivelig helg!

Bitt@mi sa...

God heklehelg, kjære Monica!
Du ska sjå at energien og lysten vende tilbake snart no...
Her e da frihelg og ska no på butikken og kjøp snop t fredagskvelden. Vi ska plasser oss i sofaen og ha en skikkelig NRK-kveld - og strikkinga e også med:-)
Klem!

Lisemor sa...

For et flott innlegg, Monica! Ja det å klare å sette pris på de små tingene i livet er viktig, og gir ihvertfall meg en følelse av lykke.
Godt å høre at du føler deg bedre, livet er nå gjerne sånn, man må ha noen nedturer for å sette pris på den jevne hverdagen. Men jeg syns nå fortsatt at du bør vurdere å ta en pause fra jobb, du har jo ikke fått tid til å fordøye alt som har skjedd deg. Been there, done that. Ønsker deg en super og lykkelig helg! Klem

Felisi sa...

Fine ord til ettertanke. Ha en fortsatt god helg! *klem*

Britaiskogen sa...

Fine tanka du har om lykke. Det er nok de små ting i hverdagen som gir små lykkeøyeblikk. Det er viktig å ta vare på de. Du må skynde deg langsomt for å få kreftene tilbake. ta mange små museskritt. Ha en fin tirsdag

Lavendelheimen sa...

Å, så godt det var å komme til bloggen din igjen og lese så mye fint! Ønsker deg en vakker helg fine du :) god klem fra Gunhild.