2010-01-28

,,gjør ting ho ikke kan ..

Unge frk sjøl falt for fristelsen å kjøpte en Hortensia...de hvite er bare så fine...
Nå er det om å gjør å hold dæm lusfri....(har vært plaget med lus på disse før...)
Babysokker er gøy og strikke....og tenker da på at det går i grunnen fort, å da ser man at man kan klare å få ferdige ting...


Må få festa tråder på de hvite, og dampe dem...så er de klar for overlevering om det skulle dukke opp en liten baby en eller annen plass...


åsåå gjør æ ting æ overhodet ikke kan...
nemlig å tøve....jaja....egentlig så e æ go te å tøve med mye ainna, men ikke stikketing...

Strikket en veske, heiv den i maskin på noen grader og litt grønnsåpe...Ikke helt etter min smak, eller hvordan jeg så den for meg inni hodet mitt, men kan sikkert gis bort i gave til ei lita jente som ikke er sååå kravstor...
Når æ ser etter så ser æ at hanken ikke va det spøtt fin.....
Igjen en bekreftelse....gjør ting æ ikke kan...
men men....brød i ovn, å støvsugern venter på at jeg skal gå på jakt etter hybelkaniner på jr sitt rom. Helt utrolig hvor mye støv som samler seg på et soverom, å etter som han er allergisk mot støv....ja, så e det bærre å gå igang med godt mot.
Friskhuset etter, før æ tar mæ ei skive med fersk brød, hekle på babyteppe før æ tar kveld.
Nok å ta tak i, å æ SKAL ta litt vare på mæ sjøl også..
Takk for så mange koselige kommentarer hos meg.....utrolig koselig..
Monica

11 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.Kjempe nydelig babysokker.Er så søtt når det er så smått.Riktig fin ble veska di.Ta kan du.Ha en riktig fin kveld og Fredag.Klem fra Bodil..

Muffin sa...

Nåja, du kunne det jo godt, du kan sikkert få bestått på disse! Ang hortensia, tør aldri gå til anskaffelse av slike, de blir syke og dør med en gang jeg skal ta hånd om de. Utakknemmelige er de.

farmor sa...

Hei Monica. Fant bloggen din i dag. Fikk lyst til å skrive noen ord til deg fordi jeg ble så betatt av din likefremme tone og dine fine babysokker. Vil titte innom deg med jamne mellomrom her etter. Ha en fin helg oppe i vakre nord.

Randi sa...

Æ elske hortensia, finnes ikkje finere blomst. Den e ikkje så vanskelig å få til. Fikk et tips hos en gartner en gang, sørg for at jorda i blomsterpotta får ei skikkelig rotbløyte anna hver dag. La overskuddsvannet renne av før den settes tilbake i pyntepotta.
Har aldri misslyktes når æ følge det tipset.
Lykke til:)

Sigrunn sa...

Nei no trur æ du lura oss... du kan da du. Trur det går bra med hortensiaen å æ,bære stull å stell litt me'n å snakk te'n sånn innimellom :)

Bitt@mi sa...

Koselige babysokker du har strikket. Sku sjøl ha strikka litt babytøy - har ei venninne som venta smått, samt datter t ei anna venninne som også ska ha... Men ser du at e strikka sånt? Neida, før e har fullt opp med ufo'a og sånne eklinga... :-)
E skal på kaninjakt i morra, så da bi da en omgang med støvsugeren her, samt litt grønnsåpvasking før å få god lukt:-) Gleda me ikkje, da kan e sei med en gang. Men da må gjøres, ellers bi da så rar ei helg...hihi:-)
Ha ei god natt - og klem fra me!

Ruth sa...

Jeg syns nå vesken ble fin jeg da. Men hvis du vil ha et godt råd så er det lurt å presse det du har tovet over en eske eler noe sånt sånn at du får den fasongen du vil ha på den. Men denne ble fin sånn som den er også den. Du må ikke være så selvkritisk vet du. ;)

Sokkene ble nusselige foresten.

ha en flott helg.

Ingrids Strikkeri sa...

Ser ut som du mestrer toving da;)
Sokkene var helt bedårende;)
Og ja..Hortensia er vel bare det lekreeste av blomster..Lubne og gode. håper den holder seg lusefri..Jeg er heldig med dem. Jeg lar den "drikke" fra vasken. Fyller vasken med vann og dypper potten nedi til den slutter å boble. Lar den stå å renne litt av før jeg setter den i pyntepotten igjen..
Ønsker deg en herlig helg;)

Elins Strikkeri sa...

Du er ei aktiv dame som vanlig! Flotte babysokker du har strikka, alltid kjekt å ha litt på lur, må nok snart til med litt babytøy igjen eg og! Ha ei fin helg:))

Tino sa...

Så søte babysokker du har laget. OG det er jo gøy å prøve noe nytt, synes du får det fint til jeg.
God helg!
Klem T

Hanne sa...

Hellandussen, de sokkene er bare supersøte! Og vesken er riktig sprek.
Nydelig hortensia.Jeg har ikke grønne inne-fingre, hortensia som er inne dør lenge før jeg rekker å se etter lus på dem. Så jeg må ha mine ute, der trives de godt, og er det lus på dem ute, så gjør det jo ingen ting..
Riktig god helg til deg.