2010-01-05

Sprengkulde

Sprengkulde;
ja, minus 23 her.....fyra i ovn, frossne vannrør.....i det hele tatt.....
Bi det kaldar nuh........sukk.
Men det e vel sånn vintern e....mildegrada og kuldegrada.....hadde jo tenkt å vaske gulv i dag, men det slepp æ.....tjjjiiiihi.....
Monica.....som hold på å frys feil på sæ.

7 kommentarer:

Turid sa...

Ja, det er kaldt. Og det er visst meldt enda kaldere ... Ønsker deg en riktig god dag og lykke til med vannrør og oppvarming.

Marit sa...

Kaldt her og, men ikke slik som hos deg.
Håper dere får tint opp og at du ikke fryser for mye.

Trollkåno sa...

Noko liknande her, ja.....men ikkje under 20 (endå)....men det kjem.......
Me fyrer og fyrer......

Mira sa...

Godt nytt år!

Håper dere får tint det opp igjen.
Og at du ikkje frys til fjell.

Her frøys det på vaskerommet, men satte på ein vifteovn og fikk tint det opp igjen. Nå står det å drypper, sånn at det ikkje skal fryse igjen. Men går strømmen da! -10 her nå. I går på det varmeste var det -4. Ja da føltes det faktisk varmt. Det var nede i -20 her. og det skal visst bli kaldere igjen. Store lokale forskjeller lenger oppe i bygda her er det 10 grader lavere enn hos oss, og varmere i byen enn her. Det går mye ved ja.

Klem fra ho Mira.

Bitt@mi sa...

Huff, da hørtes veldig kaldt ut. Du må ikkje finn på å vask nåkka gulv, veit jo aldri om da bi hålka på gulvan etterpå:-) hihi...
Litt kaldt her også - 16 ute... Så e hold me mest inne og kosa meg med strikking:-) Og jammen tok e fram heklekroken også i dag - ja, ka gjør man ikkje før å slipp å gå ut... :-)
Ha en flott dag!
Stor klem - og savna-pc'en-din-og-vil-sjå-håndarbeid-snart-klem!

Bitt@mi sa...

Ang. sjalet!
Send me mailadressen din igjen på en mail t:
bitta_mi@ymail.com

Så ska da bi ei råd:-) Da e på engelsk men et utrolig lett sjal å forstå allikevel. Sånn i fall du ikkje har prøvd engelsk før:-)

Klem!

Elisabeth sa...

Ojsann! Her er det "bare" -9, kjempestor temperaturforskjell enda vi ikke bor så langt fra hverandre geografisk sett. Håper du får orden på vannrør og slike ting, og hold deg ved ovnen :)