2010-01-20

Strikka ting på gang...


Vintern her nord e ikke som den sku ha vært...
regn og slåsæihjælføre.....e det muuulig si æ bærre.
Når været e sånn,å unge frk sjøl har fri fra lønna jobb, ha æ allerede starta en maskin med klær som snart e ferdig, senger e redd...(et must her...klare ikke legg mæ i ei uredd seng,..,.sikkert en uvane..) nylaga brød, og æ ha gått laus i strikkekurvan...
Har liksom ikke bærre en...
Sjalet hold æ på med, å ha leita frem garn te et babyteppe...hvitt og lilla må vel bli bra vel?
I tillegg har æ flere teng æ vil start på med en gang, men det nøtta da ikke...Bli inspirert av mange a dåkker, å korr snart dåkker strikka og hekla...æ streva med tid, å engasjement, å har sikkert ikke stor nok motor på pinna og krok..men det kommer sæ... Har en drøss med uferdige prosjekt...trur æ....e det muuuuuulig si æ bærre...håpa at det e flere som har det sånn..

Enda e det mørkt i huset på morran, å da e det koselig med lys...


Lesta går det unna med, hullmønstran går fort og gæli, å har kun tåa på den andre å fell..(kunn vel hatt tid å venta med å legg ut, så dåkker såg at det va ett par.....) Strikka i perfekt.Som sagt,..fridagen har æ benytta såpass bra...nylaga kornbrød, og middag e tatt ut a frysern....har en date med presten idag....og en date på skola i kveld....møter og møter....
Sånn e det i ett lite samfunn..man e nødt å engasjere seg, å ta sin del av styrer og stell...
Har inntrykk at æ ha stukke nesen min frem litt overalt, fra fau, menighetsråd, tonekomiteer osv....i tillegg øves det på abba.....søkke korr skal dette gå...ikke har æ vært å trene på mange mange daga, å det skal det gjøres nåkka med.....Ha en vannvittig morsom og intresant dag folkens, så snakkes vi.
Monica


14 kommentarer:

Lise sa...

Du er så aktiv Monica at jeg rent mister pusten her! Når jeg har fridag så setter jeg meg godt til rette i go'stolen med beina på en krakk, kaffekoppen og boka lett tilgjengelig og laptopen på fanget. Og selvfølgelig et håndarbeide og en lydbok i nærheten. Ikke snakk om no brødbakst og husvask da, nei! Jeg føler meg rent lat sammenlignet med deg. Men det er så sjeldent jeg har litt tid for meg selv, at da unner jeg meg å være lat, hi hi...
Utrolig flotte tøfler i øverste bilde. Sånne vil jeg og ha! Men mønsterstrikk er bare ikke min greie *snufs*. Ha en fin fridag!

Bitt@mi sa...

Jauda... du Monica.. e har også utfattelig mange prosjekta på pinnan - og også et par hekleprosjekta.. Faktisk så mange at e tør ikkje blogg nåkka nytt no før e har gjort ferdig en del ting. Sånn e da her i gården:-) Ganske like sånn sett, vi to - og du verden kor artig da e:-)
No må du no husk på å kos deg og slapp litt av innimellom slagan - da trengs da også...
Ønska d en flott dag, og gleda me t vi ska møtes en gang:-)

Lise sa...

He he, joda det er nok sånn her og at det blir ikke tatt om jeg ikke gjør det. Men av og til er det deilig å "overse" rotet, hi hi... Takk for flott kommentar! Tror søster'n ble fornøyd med det også. Klem

Elins Strikkeri sa...

Jammen er du like flittig fortsatt, flotte tøfler og labber som er på gang!! Har nok ein del ting på gang samtidig eg og. Og mange ting eg har lyst til å lage, men må nok begrense meg litt:( Ha ein flott dag:))

Muskats blog sa...

Hvitt og lilla blir fint! Tøflene var jo knallfine, det klør i fingrene etter å sette i gang med noe sånt. Flere prosjekter må man jo ha på gang, reiseprosjekt, hjemmeprosjekt, på kursprosjekt.... ;o) Takk for den koselige kommentaren og ha en fin-fin dag!

Anonym sa...

Hei.Kjempe fine sokker.Flere det som har en del uferdige prosekt.Det brøe såg virkelig godt ut.Du er en riktig flink husmor...Ha en riktig fin Onsdag dær Nord.Klem fra Bodil..

Trollkåno sa...

Du hendelse for eit tempo.....og alt du får unna på ein fridag....ei engasjert dame...som ikkje er redd for å ta eit dugnadstak. Det har eg sansen for..
Stå på!!

kate sa...

Hærregud Monica, du tar virkelig pustn fra mæ, kan du vær så snill å send litt energi over fjordn? Kor effektiv du e på morran, rekti flenk e du!!
Ha en fortsatt flott dag og husk å sænk skuldran innimellom og pust me magen;)
Klæmma fraa mæ:)
Ps. de brøan sku æ gjærne ha sotte tennern mine i;)

Lene Regine sa...

slåsæihjæføre! Ja det var et nytt ord som jeg kjenner betydningen av! Er ikke bedre her i Tromsø!

Ha en fin-fin dag, og bruk brodder!

Lene Regine

Marit sa...

Nå lir det på onsdagen, men du har jo nyttet godt.
Flotte sokker og brødene dine så gode ut.
Her ble det bakt brød i går.
Ha en fortsatt fin dag.

Randi sa...

Ikkje rart du slit med å rekke overalt!!!
Har ikkje hørt om noen som e så aktiv som du, nesten så æ lure på om ditt døgn har flere tima enn mitt...
Skal ut å lufte hunden nu, men siden vi har samme føre som dåkker burde æ vel helst ha tegna livsforsikring før æ gikk ut...

cille sa...

Du verden for et tempo du må ha, og ikke minst energi! Kan godt sende litt over her og...Til tider bobbler det i hodet, men energien bobbler ikke....deilig brød og flotte sokker du har laget..

Tovepia sa...

Som før sagt, du er som et stormkast fra nord, helt rå:D
Sannelig går det unna med både håndarbeide og brødbaking og husarbeid! Blir du arbeidsledig er det bare å ta en tur til Trondheim;)
Kos deg innimellom og klem fra meg;)

Røsslyng sa...

Så flotte gråmønstrede tøfler! Og teppet du nyss har begynt på blir sikkert kjempefint, litt misunnelig på alle som fikser å hekle bestemorsruter...
Herlig sommerbilde, forhåpentligvis ikke lenge til den er her igjen, sommeren altså

Ha en fortsatt energisk og fin uke! Klemmm