2010-01-18

Å vinnern er.......

Heisann folkens...
Mandag, og ny uke...
I går kveld hadde jeg trekning her inne....
Jeg hadde bestemt meg for at hovedgevinsten skulle være ett englesjal...og vinneren av det ble.....
dadaaaaa...
Hjertelig tillykke og send meg gjerne adr din på evt epost....
Iog med at æ stortrives her inne i denne bloggverden, vil æ og gi ett par gaver til to av dåkker som e flink å gje tebakemeldinger...det e vanskelig å skille ut noen, da æ ha kun opplevd positive kommentara og det varma stort, førr dette enkle menneske som unge frk sjøl føl at ho e...
Så derfor....
En liten ting blir sendt til deg Hanne..
du har en flott blogg, og produserer sååå mye fint og det er så ordentlig gjort, i tillegg er du så snill å stikker innom meg på besøk og legger en hilsen..
Takk du...
Og til deg Wenche..for en flott blogg, og alltid koselige tilbakemeldninger...
Gi mæ ett vink ang adr, så kjem det nåkka i posten snart...å takk te alle dåkker som la igjen en hilsen hos meg ang jubileumet.
I går hadde vi konsert...
Kveldsmatkonsert, korr vi sang ut jula. Tross mange timer med klargjøring av lokale, deligering av ansvar, gjennomkjøring av reportouaret osv, gjør at man koser seg med alt det som en konsert medfører...ilag med flotte korister....ett godt samhold i koret, e med på å førrsterke sangleden oss imellom....
Så e du ikke med i ett kor, å egentlig har litt løsst, prøv....du kjem ikke te å angre.
Æ bær på en stor drøm, å det e å kunne gå i lære for å utvikle stemmen min, og mitt største ønske e å anskaffe mæ ett piano, hvitt må vite,samt lære å spille på det..
Sukk

Æ har fra i går slete med en lett migrene...nåja...lett og lett....e som ett bånd som ligg over pannelappen, og det verke i aua, og hau...brillan ha æ hatt på sia i går, å BØR bruke dem mere, men man e vel slørrven, iallefall e æ det...
Vært på ei lita vakt, i dag, så nu ha æ fått fyr i ovn, ska støvsuge litt, å faktisk legg mæ på sofaen, å se om migrenen gir sæ, etter å ha ete x antall ibux og sånn...Nu e det lenge sia æ ha hatt sånn haustyr, å takka f.....førr det....ikke nå særlig godt å gå med...men æ har jo englesjalet æ ska ha ferdig, samt mye anna på tapetet...
Kjøttkakan ha æ tatt opp fra frysern, så her bli det kjøttkake i brunsaus og grønnsaker i dag...
O lykke, vil jr si...han e så gla i middag...og igrunn all slags middag...å høre "æ lika ikkje" fra han, e skjelden.......


....så med middag, avslappning og korøvelse i aften igjen, ønskes en glitrende mandag fra nord, te dåkker alle rundt omkring..
Monica.......

13 kommentarer:

Hanne sa...

Kjære, søte snille Monica, tusen takk, nå ble jeg veldig rørt og glad! Du er nå vel omtenksom og snill. Jeg sender deg adressen min på epost. Jeg ønsker deg god bedring med migrenen, det er fælt når det står på.
Også håper jeg at drømmen om et hvitt piano går i oppfyllelse, det er et nydelig instrument, og det er alldri for seint å lære seg å spille det. De aller beste ønsker om en riktig god dag fra meg til deg.

Lykkelita sa...

Juhuu:) Vant jeg virkelig?? Du aner ikke hvor glad jeg ble. Jeg har liksom ikke vinner lykke..
*Holde-rundt-klem-av-glede*..
Ikke bra med mirgene, jeg har slitt med det siden 18-årsalderen, men er bedre nå enn i tyve-årene. I går derimor hadde jeg to anfall (jeg får med aura -synsforstyrrelse og nummenhet i halve kroppen før hodepine) så senga ble min venn fra midt på dagen. Så jeg håper du har det bedre i dag og er full av energi:)Igjen tusen takk for en flott gjennomført trekning:) He he!
Sender deg adressen på mail:)
Klem fra Elisabeth

Lykkelita sa...

Finner ikke eposten din - mulig jeg er helt vekke her, men adressen er hvertfall:
Elisabeth Dahl Karlsen
Tyriveien 5
8515 Narvik
- det blir nok min fineste barselgave:)

Bitt@mi sa...

Heia unge frk:-) No har e lagt me t som følger av bloggen din - trudde e va da fra før, men der tok e feil... Neida ikke frekt i det hele tatt, kan skjønn at e vil følg d:-)
Gratulerer t vinneren av englesjalet, ho va jammen heldig.
E har hatt besøk og kosa me masse, men ikkje fått tid t pc og blogging på mange daga. Men no har e oppdatert med litt av kvert.
Så at du hadde gitt me ei utfordring, og den tar e selvfølgelig imot - men du må vent en dag eller to før e blogga den.
Kor da går med engelsken? Husk å spør om du treng nåkka hjelp, ikkje gje opp før du har gjort da i alle fall:-)
Stor klem fra sør!

Anonym sa...

Hei Monica!
Nå ble jeg KJEMPEGLAD!!!!!
Ble så vill her når jeg så at jeg har vunnet gave,så hadde ikke tid å lese resten av innlegget ditt.Men det skal jeg gjøre straks jeg har lagt ut denne kommentaren.
Så skal jeg sende adr mi til deg på e-posten din.
Det blir spennende å vente på postmannen nå:)
På forhånd Tusen takk!

kate sa...

Så koselig at Elisabeth vant,, ho e så trivelig og flink å legg igjen fine kommentarer:) Kjæmpefint englesjal forresten:)
Håpa du e kvitt migrena sånn at du kommer dæ på korøvelsen:)
En finfin kveld tel dæ fra mæ:)

Randi sa...

Gratulerer til alle vinnerne! Fint sjal! Artig med kor og kan absolutt anbefales! Koret vår skal ha kurs i stemmebruk en helg i februar. Vi hadde kurs sist oktober og skal ha oppfølgningskurs nu da. Det anbefales også! Artig at du ønsker deg piano.. Det gjør jeg også, men et svart et :) Ha en trivelig og sangglad øving!

Lise sa...

Så snill du er Monica, som gir ut så flotte gaver! Gratulerer til vinnerne!
Så håper jeg migrenen tar beina på nakken så pianoet kan få plass i stua ;o)

Inga Helene sa...

Piano er ingen umulighet, vet du. Hvis du ikke har plass til et akustisk ett så kan jeg gå god for et elektrisk ett. Yamaha har modeller med vektede tangenter, som betyr at det er omtrent som å spille på et vanlig et. Om de finnes i hvitt er jeg usikker på. Vi har kjøpt sånne til Kulturskolen for å ha med rundt på oppdrag.

Jeg har hatt nybegynnere på klarinett som har vært nesten 50, så sangtimer er det bare å starte med. Finnes vel noen gode pedagoger der du bor. So go for it, girl!!!!!

:o)

home 4us sa...

Heldig er hun som får det flotte engleskjerfet. Det var nydelig.

God bedring til deg, migrene er no skit, altså!

Birgitta sa...

Grattis till de lyckliga vinnarna som fick fina priser.
Ha det gott.
Kram Birgitta

Tino sa...

Gratulerer til vinnerene!
Ønsker deg en fin uke videre
Klem T :)

Chatrine [Hekle Hulen] sa...

Heisann!

Takk for kommentar på bloggen min:o) Må bare si fargan på ænglesjale e nyyydeli!

Ha en fin kvell!