2011-08-09

jeg kan hekle


Vår siste familiemedlem. LYKKE..Jippie...jeg har endelig knekt koden på denne type hekleting...gjett om jeg er lykkeli..

monica

8 kommentarer:

Livet på Bakkerud Gård sa...

For en søt liten pusekatt!! Mye kos med denne vil jeg tro :o) Så flott hekling!

Orlaug sa...

Fin pus!
Me har ikkje hatt katt på nokon år, men no har me tenkt å "anskaffe" ein ny.
Kjekt du har knekt "heklekoden".....
Ha ein fin dag!

Anonym sa...

Nyyyyydelig pusekatt. Flott at du har knekt koden på denne typen hekling. Regner med at det blir mange flotte hekleting hos deg nå. Kos deg med heklinga.

Inga sa...

Nydelig hekling. Du kommer til å lage mye fint :-)

h.espe sa...

Hei kjære Monica!
I like så - nå var det blitt alt for lenge siden sist jeg var innom deg...! Iallfall veldig trivelig å titte innom deg igjen ♥

Håper alt står bra til hos deg, og at du har hatt en flott sommer med mye kos! Ditt nye familiemedlem var jo bare superskjønn, tenk å ha dette lille nøstet liggende malende i fanget da - herlig!

Du spurte angående veggen i stua, det er ikke tapet, men en strukturmaling. Veggen var sånn da jeg kjøpte leiligheten, og sånn har den blitt værende...;)

Ha en finfin uke videre!

Goklem fra Hildegunn

Ruth sa...

Aå nydelig liten pus. Skulle nesten vært forbudt å være så søt. :) Hekling er gøy. Det ian bli veldig mye lekkert av det.

Elisabeth sa...

For et nurk! God sensommer!

Randi K Design sa...

Deilig lite pusekattnoeste! Heklingen blir riktig fin! Jeg pleide aa ha et saant hekletoey om sommeren og paa stranden... greit aa rulle med seg. Ha en fin hoest der i nord!