2008-10-14

Julegaver under produksjonNå er det snart jul igjen, å jeg kjente hvor glad jeg ble inni meg da julemagasinene er lagt ut for salg. Hadde noe rosa garn liggene, å måtte bare prøve meg på denne "kalorifattige" grisungen...litt vel rosa, men finner noen lysere etterhvert. Dette må da være en flott og litt koselig julegave til den som har alt, eller?'Skal legge ut bilde når den er heeeelt ferdig, med sløyfe.. Ha en flott dag, hva dere enn måtte til med..

14 kommentarer:

Angel.Pearls sa...

Hej Monica! Tack för fin kommentar på min blogg! Vill du beställa ett Treradigt Armband gör jag gärna ett efter dina egna önskemål - färger mm -på beställning. Det som finns på bloggen är precis sålt! Jag står för fraktkostnaden (portot). Återkom gärna! Härlig stickblogg du har -Klem// Eva

Aud Jorunn sa...

Den grisen var jo kjempesøt. Tipper mottakeren blir lykkelig over en slik kosegris

Angel.Pearls sa...

Monica! Vilken fin bild du gjort - är det akvarell, eller kanske olja -"Sittande pike" ?!! Den är såå fin!! Tack, Du är hjärtligt välkommen att göra en beställning av mina smycken! Maila mej gärna - så återkommer jag med detaljer via mejl: angel.pearls@yahoo.se
Kram// Eva

Beate sa...

Takk for kommentar på toppen min :)

Tror den rosa grisen din kommer til å bli riktig så søt jeg :)

kari - carpe diem sa...

Hei, takk for koselig kommentar på bloggen min. jeg har vært inne og "lurkikka" hos deg før, via Aud Jorunn sin blogg. De bildene som jeg har laget innlegg om, den utstillingen er et samarbeidsprosjekt mellom 4 kollegaer, inkl Aud Jorunn. En del av bildene er fremdeles til salgs, ja.

Thalias-sjelerom / Atelier-Thalia sa...

Hei, tusen takk søte deg:) Ser førkjølese er på gang der også... nå har jeg hanlet i en uke, men det bryter liksom ikke helt ut... Man må vel bare sette inn med nesedråper og paraceter i fleng;))
Håper du er bedre nå!
God helg fra meg!
Skal snart begynne på bildet ditt, vel det blir ikke før over helga da!
Kos deg masse!

Bak en Sky sa...

Så flink du er!!er du bedre form i dag??jeg ligger også hjemme og er pjusk!kjedelige greier!Strikkingen er god å ha da!Er snart ferdig med lappeteppet mitt jeg...Ingen juelgaver enda da men...hehe...kanskje det blir noen iløpet av helga!!

Håper du har en fin fredagskved!

Vita ljuva tankar sa...

Hej!

Vad roligt att du hittade till mig och ville vara med och tävla. Jag blir så glad av alla snälla ord om mina smycken :).

Lycka till i tävlingen och välkommen tillbaka.

Kram Linda

Berit sa...

Hei på deg, takker for hyggelig kommentar.

Du er en dyktig maler, har du gått kurs hos Aud Rye? Da har du hatt en god læremester. Har selv et par inspirasjonskurser hos henne, men jeg hadde malt i mange år før det og selv hatt kurser for andre. Man av og til er det godt å komme ilag med andre, som gir deg et puff igjen.
For tiden er det oljemaling på lerret som har vært bestillinger hos meg. Liker igrunn best akvarell, blir ferig i rimlighetens tid da. Olje tar så lang tid, må tørke mellom hvert strøk og det kan ta dagesvis.

Vi har mange av de samme hobbyene er jeg, så jeg linker deg visst det er greitt?

Ha en fin helg

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Så gode og varme ord du la igjen inne hos meg, tusen takk!

Klem fra Vibeke.

GryNoKa sa...

Så flott gris du strikker.
Blir spennende å se den ferdig. Kulturdagan er 15.-16. nov.
Ha en fin lørdagskveld.
Klem Gry : )

Som Mine Dager Er, sa...

Den rosa grisen er det mange som har fallt for, og det er jo ikke noe rart, søt som den er. Man fristes jo til å sette seg ned med pinnene og prøve å få til noe lignende selv. Det er dog 15 år siden sist jeg tok i noen strikkepinner, men som sagt - det klør i fingrene etter å setter igang ;-)

Klem fra marit

chatrine sa...

Heisann, og tusen takk for koselig besøk i min blogg!

Så masse flott du lager!!!
Den grisen kommer til å bli lekker!
Ønsker deg en kjempefin søndag!
Klem fra chatrine:)

Kort og Søm sa...

Den grisen kommer til å bli kjempe søt!! :o)
Tar den lang tid å strikke??