2008-11-20

Engler og levende lys

Englene fra perfect home annkom heimen i dag...
I mine øyne er disse to nydelige, men smaken er jo som baken... Jeg vet ikke helt hvor jeg skal plassere dem, men tror de blir fin i vinduet.. Vi får se. Jeg fikk også adventstaken, men den skal jeg ikke legge ut bildet av før dagen er der..

Innmari dårlig bilde, men dere skimter vel hvordan de ser ut, å mange av dere har kanskje disse sjøl?Her var da strømmen borte i store deler idag. Den ble borte halv 10, å var tilbake 17. Mange timer i mørke, utenom en bitteliten stund midt på dagen, da det var levelig lyst inne,men da var frøkena ute å gikk, samt måkket noe av snøen som falt i natt og deler av formiddagen. Fikk felt av et par hullester, å fikk lagt opp til et par nye,...disse i rødt. LItt koselig å sitte i stillheten, knitringen fra ovnen og pus som maste, var det eneste jeg hørte deler av dagen.Da er det koselig med lys i alle staker, og varianter. Ble fri for telys, så dette måtte jeg fikse til i morgen, for da tar de strømmen igjen.
I morgen skal det være kulturkveld her. Jeg er forespurt om å være forsanger (skrekkblanda fryd) å jeg mi knehøne sa ja..."kniis"...overlever sikkert.....og innrømmer at det er litt moro/koselig å bli spurt..
Nå skal jeg få strikket litt, lage oversikt over hvor mange julegaver jeg mangler, å det er ikke mange vi skal ha igjen....

Ønsker alle sammen en innmari koselig torsdag, hva dere enn skal til med..
,
Klem Monica

3 kommentarer:

Aud Jorunn sa...

Nydelige de englene. Lurer på om jeg skal prøve og lage noen som ligner. Blir de bra blir de vel lagt ut her skal du se.

Agathe si sie sa...

Takk for at du skriver varmende ord hos meg.
klem fra Agathe

Ps: fine engler, elsker engler i alle mulige slags fasonger.

kate sa...

Takk for titten på vakre stemningsbilder:)
Englene var nydelige:)
Lykke til med å være forsanger og en flott fredag ønsker jeg deg:)
Klem fra Kate:)