2008-11-04

Hjertesjalet
Så var hjertesjalet ferdig...
Pga dårlig bildekvalitet vises det vil ikke godt nok at det er hjerter på dette. Godt å få gjort ting ferdig, slik at det ikke samler seg opp. Strikket i Alpakka, dobbelt garn på pinner 7. Gjett om det kan bli godt å ha over skuldrene en kald dag.
Klem Monica

7 kommentarer:

Nunne sa...

Takk for hilsen på min blogg!
Du har mye fint håndarbeide å vise meg! :)
Så fint du har skrevet på søndagen. Man har alle noen man savner i livet. Søndagen ble en sånn minnenes dag for meg, her jeg satt aleine.
Kan ikke huske bloggen din, men mulig jeg har vært her. Det finns jo utallige av dem...
Du må ha en god dag fortsatt! Har vært på rundvasking i barnehagen, så nå skal jeg koke meg en sterk kopp kaffe. Hilsen med en klem, fra Nunne.

kate sa...

Tusen takk for fine ord i bloggen min:)
Hjertesjalet ditt ble kjempefint. Vet du,jeg er også av de som bare elsker hjerter,,, ser at du har mange varianter:)
Å når det gjelder å gråte til det meste, så henger jeg meg på den rekka, er håpløs sånn sett, men det viser jo bare at vi er fulle av følelser;)... og en stoooor smule sentimentale...:)
Linker deg, håper det er greit:)
Vennlig hilsen Kate:)

Aud Jorunn sa...

Heisann
Må bare fortelle deg at hjertesjalet ditt var knall, og at jeg så hjertene. Det var bare å klikke på bildet så ble det stort og tydelig. Kjempebra.
Slik gjør du for å få signatur:
Gå inn på bloggen min og klikk på min signatur. Da kommer du automatisk til nettstedet www.mylivesignatur.com.Klikk på startknappen, deretter på create signatur. Videre klikker du på det første alt. du kommer til...creation wizard. Så er det 5 trinn du må igjennom før signaturen din er ferdig.
Der har du alternative: Want to use this signature? Klikk på den og klikk videre på Generate HTML code. Klikk på det første alternativet som kommer frem. Da får du en HTML kode som du kopierer. Jeg lagrer min på et eget innlegg.
Lykke til

Alvas hjørne sa...

Takk for koselig kommentar hos meg!
Nydelig sjal du har, kjempefint med de hjertene.Alakkagarn er flott, strikka et sjal av det i fjor. Varmt og mykt på en kald dag!
Ha en flott kveld!

Vackrare vardag sa...

Hej!
Och tack för att du hälsade på inne hos mig! Blev så glad över din kommentar.

Vilka fina handarbeten du visar. Sjalen är jättefin! Skulle också vilja kunna sånt.

Ha en fortsatt bra vecka!

Hilde C. sa...

Hei! Det er et nydelig sjal du har strikket. Og i alpakka må det være en nytelse å ha det om skuldrene :-)

Jeg har svart på spørsmålet ditt i bloggen min :-)

Kari Ann sa...

Heisan! og tusen takk for koselig kommentar:) For ett vakkert sjal! Du er virkelig flink:) Jeg kjøpte mine hjerter til å henge på dører hos Kremmerhuset.Vet ikke om de har dem fremdeles, men du finner sikkert hos en av nettbutikkene vist ikke....
Ha en fin dag! klem Kari Ann