2008-11-28

YouTube - Josh Groban - You Raise Me Up

YouTube - Josh Groban - You Raise Me Up

Dette er den nydeligste sangen, med den enkle men sterke teksten. At tårer triller mens jeg hører på , er heller ingen bombe. Ta deg tid til å høre og å nyte.....
Velbekomme

4 kommentarer:

kari - carpe diem sa...

Ikke sant...sangen trenger ingen ord. Den taler helt og holdent for seg selv.

Kathrine sa...

Hei, og takk for kommentar i bloggen min:-) Joda, delfiafett er flott det. Jeg bruker det jeg når jeg støper fuglemat. Før fikk vi lam til slakt her. Da brukte jeg lammetalg, det er favoritten til talgoksen(kjøttmeisen) og blåmeisen. Men nå bruker jeg delfiafett. Smult blir for bløtt til å holde det hele sammen.

Nydelige katter du har da:-)))Skipskatt og. Min søster har mange skipskatter. Gitt bort her og der. Da vi skulle ha kattunge fra dem, var ingen av ungene skipskatt. Så da ble det vår herlige Mumrikk:_)

Og i kveld har jeg gitt ham markekur. Ikke gøy, men det må til. Veloppdragen da og. Bare en liten Jarlsbergostebit i belønning. Så på badet, på varmegulvet der i natt...

Ha en fin kveld.

Heidi sa...

Hei!
Takk for kommentar i bloggen min! Har lest litt inne hos deg før, uten å legge igjen "spor". Adventsstaken i det forrige innlegget ditt var kjempeflott. Har vurdert sterkt å finne på en ny vri i år jeg også, og ble inspirert av din. Spørs om jeg må ut på en aaaaldri så liten handletur i morgen :)

Ha ei flott adventshelg!

Heidi sa...

..pssst: la deg til i min bloggliste jeg, så jeg stikker nok garantert innom deg flere ganger!