2008-12-09

Englebarn


Englebarn
Tenk at årenen går så fort. Yngstemann fylte 11, å det er nesten ikke til å tro.
Pga travle dager pga jobb i turnus, passet det ikke å feire så mye i dag, men pakker fra de nære var det da rom for. Det er så morro med han, for han blir så veldig glad for det han får. Men til uka som kommer, skal han og en klasseveninne feire dagene sammen. Vi har leid et lokale på skola, så her skal ungene få både mat og Quizz når de kommer. Smykket ovenfor, har jeg men med to gutte-engle-barn.
Ble så utrolig glad for det, å det bærer jeg ofte på meg.
Det er som sagt rart å tenke på at 11 år er gått siden han lå i denne vugga....den arvet jeg av min pappas fam, å den er laget på 1800 tallet..den står fremme i stua som et koselig møbel, og lillepus, finner ofte veien dit. Etter at jeg fikk min første, kom en kusine innom meg, så på den lille ungen, så på meg og sa:, tenk. Du har nåkka som e bærre ditt!!
Det e nåkka i det ja....du verden så verdifullt
"en mor er ikke bare en mor, men en mor"
Ønsker deg alt godt ungen vår.
Og til deg og, storungen..:)

Klem Mamma`n

3 kommentarer:

Hespe sa...

Gratulerer til go'gutten din, og ikke minst til deg, opphavet... :o)

Varm klem fra Hildegunn :o)

Aud Jorunn sa...

Den vogga var flott du. Gratulerer til "minstemann". Kjekke gutter du har og det vises at du er ei stolt mamma. Ha en fin onsdag.

Lavendelheimen sa...

Gratulerer med overstått! Ble helt rørt jeg... og at tida flyr slik. Eldste her blir 8 i januar. "Så er jeg jo snart 10, mamma!".
Nei kjære vene, brems nå litt! tenker jeg da ;)
Flott vugge du hadde og :)