2008-12-16

Ordet ALDRI

En uklar amarylis...(¤"&%¤#%....kamera)
Denne bestemte seg for å komme ut idag...det var jo vel og bra, men klarer vel neppe å holde liv i den til jula....nydelig er den da uansett.....jeg har en rød som jeg har plassert mørkt og kjørlig, men det ser ikke som det er bra nok, for den verker etter å komme ut den også....

Lysekrone med et digert hvitt kubbelys, på salg på Plantasjen, omtrent kjærbad om å få bli med meg heim...å da øyan mine oppdaget dette hjerter, måtte æ bare....se korr fint det va?
Her har vi i nord opplevd et drap, uforskyldt og helt meningsløst. Jeg kjente ikke offeret, men dette har faktisk preget meg noe i dag.
Iog med at jeg tilbringer mye av vakta mi i bil, tenker jeg en del....å jeg måtte tenke på de stakkars ungene som blir morløs. Når noen sier at "det e no ei meining med det", ja , da kjenn æ mæ rasanes...hvilken mening er det at en ung kvinne og mor, skal dø fra ungene sine... Jeg har en kjenning som opplevde å miste kona si....ikke nok med det, men sønnen sin og, som var under året. De omkom i en kollisjon for få år tilbake.....etter noen mnd da jeg snakket med han sa han: nu vet æ ka ordet ALDRI betyr......det å aldri få kjenne, klemme, holde, se eller snakke med dem mere.
Nu skjønna æ betydninga a ordet.
Kjenn dåkker korr fælt det må¨vær`? Har meldt meg på videreutdanning innenfor psykriatri,men vet jaggu ikke om æ e sterk nok....her må man ha en god rygg, et godt hjerte og en sunn og fornuftig tankegang....så æ spør mæ sjøl...har æ det?
Lyset oppe på sia mi, kan lys førr sympati, medmenneskelighet og respekt førr de etterlatte-
E det ikke typisk at nåkka sånt ska skje mett i ei høytid.
Ta godt vare på dåkker og sjøl å hverandre....husk; vi har ingen å mest..
Klem fra ei tankefull Monica

4 kommentarer:

Trollkåno sa...

Har fått med oss i nyheitene om drapet der nord, ja.
So ufatteleg og heilt tilfeldig kva person det gjekk utover...skremmande.
For ei jul den familien går i møte...får håpe dei har mange rundt seg.
Ha det godt!

kari - carpe diem sa...

Min svigermor har alltid sagt at alt har en mening. Det har hjulpet henne gjennom vanskelige tider. Men jeg har i hjertet mitt funnet det vanskelig å tro av og til...samtidig som jeg tror at mye er forutbestemt...Men mye er bare fullstendig meningsløst...barn uten foreldre, drap, onde gjerninger, hva er meningen med sånt? hvilken misjon har det? Jula tryller frem mye, men den rusker i vonde tanker og melankoli også.

chatrine sa...

Heihei!
Uff, ja det finnes noen syke mennesker der ute. Man vet faktisk aldri hva dagen kan bringe. Best å ta godt vare på den som er i dag!
Mine unger er forresten far-løs, hvet ikke om det er så masse bedre egentlig. (han døde for 11 år siden) Nå har de fått en knallfin stefar da, må jeg jo bare si:)
Håper du klarer å holde blomstene helt til jul, men de lever jo sitt eget liv, vet du;)
Å hos meg går det i ett ser du... I dag skal jeg nok bli helt ferdig med det rommet. Sitter å lurer på om jeg ikke skal gå litt tidlig hjem fra jobb i dag;) Kansje det hadde vært lurt om jeg så skal klare å bli helt ferdig:)

Ha en fin dag!
Klem fra Chatrine:)

Tino sa...

Det er helt ufattelig det som har skjedd. Så meningsløst. Tankene går til de etterlatte.
Man har kanskje lett for å ta alt for gitt. Lurt å stoppe opp litt iblant, og sette pris på det man har.
Ønsker deg en fin dag