2009-01-11

Award

En award tidlig en søndag morgen.....
Fra JUNI....som er i besittelse av flere flotte blogger, men æ ha hengt mæ på maskerader....strikketøy osv...
Jeg er så dårlig til å lage linker, har ikke lært meg det enda...men uansett så takker jeg på det varmeste du...
"Regelen" sier at æ ska gi den te 7 støkka,men akkurat no ska e tenk mæ litt om før æ gir den fra mæ.....
Hjertelig takk du. ...

Iettermiddag har vi kveldsmatkonsert/utsønging a jula på lokalet...
Koret e en a mine hobbya...det e et veldig bra samhold, godt lagarbeid, å entusiasmen e på topp te tider, både når det gjeld diskusjona og andre teng.
Vi har mye på tapetet, å som sagt i kveld har vi tradisjon korr vi søng i første avdeling julesangan vi hadde under lysmessa og innsøning a jula, så servere vi hjemmelaga kakao, smørbrød og har lodd. Så i andre avdeling, e det fremføring a nån a sangan vi hadde på konserten i høst-.
Vi gler oss.
Kordan nivået vårres e, ja det va vel ikke unge frk sjøl ikke den rette te å bedømm....men vi ligg vel sånn mett på treet vil æ tru.
Uansett en hobby som æ lika utrulig godt...å te dåkker som har løst å sønge, lika å sønge, ikke nøl, men finn dåkker et kor.

Nu ha det storma rundt nas`n på oss....
Vind lika æ ikke.
All snyen som va danndert rundt husan her hos oss, e klemt bort a mengda me regnvatn. Kan ikke vintern vær kald og stabil? Hålke og vatn e ingen teng vi lika.
Ingen vårfornemmelsa heller syns æ. Her nord e det vinter enda ei god stund. Ikke før i mars, kan vi vel begynn å snakk om vårfornemmelsa...så ære være dåkker som bor i sør, å har allerede fått vår i heiman. Sånn e vi ikke vant te her nord i allefall....
Dæffør det e så spennannes og utfordranes å bo her.:)
9 januar va jo tulipanes dag....så nån daga forsinka, sende æ over nån te dåkker som måtte ha løst på...

En flott søndag ønskes....
Monica8 kommentarer:

Tino sa...

Gratulerer så mye! Her blåser og regner det, har kjøpt tulipaner (søndagsåpent på plantasjen) og koser meg med te og ostekake. Venter på våren! Ha en fin Søndag!

åsemor sa...

Hei på deg Monica, takk for hyggelig hilsen inne hos meg.
Jeg er heller ikke i vårstemning enda, må nok ta til takke med vinter et par mnd til her hos oss også. Vinter og vinter fru Blom, været ken en jo bli helt fortumlet over.
Tenker konserten gikk fint, for en koselig tradisjon. Det er forresten at av punktene på 2009 lista mi, gå på flere konserter og andre arrangementer. Dette var en selvfølge mens ungene var små, det ene arrangementet avløste det andre. Mens jeg nå er blitt så treig, vi får se hva året bringer. Uansett er det bare jeg som kan gjøre noe med det;)

Ha ei fin uke!

randi K design sa...

Nyyyydelige bilder av havet! Det er som å kjenne sjøspruten helt hit til Texas!
Ha en forsatt fin søndag!

Inger-55 sa...

Håper konserten gikk fint. kanskje du kan legge ut opptak av en sang på You Yube! Vært morsomt å hørt dere.
Enig med dæ. Om vinteren ska d vær vinter...ikke slikt regn\vind\slaps\is-vær!
Og tulipaner er nydelig. Store buketter!

KLÆMMMM

Life of Vilhelmsen sa...

Takk for koselig hilsen på siden min! Gøy at du stikker innom. FIn side du har. Bodø du også ja:-) er ikke så mange herfra syntes jeg, så da er det ekstra koselig.

Ha en fin søndagskveld.

GryNoKa sa...

Håper at du har hatt det fint på konserten. Han som siter fremst på bildet ligner veldig på en som jobber sammen med meg... og som er fra Misvær?(Han må vist ha en dobbeltgjenger)
Ha ei fin uke!
Klem Gry : )

GryNoKa sa...

Håper at du har hatt det fint på konserten. Han som siter fremst på bildet ligner veldig på en som jobber sammen med meg... og som er fra Misvær?(Han må vist ha en dobbeltgjenger)
Ha ei fin uke!
Klem Gry : )

kate sa...

Gratulere så masse med award, Monica;) Den har du virkelig fortjent for du e vældig go tel å skriv og tel å vær kreativ.
Æ sang i domkirkekoret da æ va lita og egentlig har æ mange ganga tænkt at æ sku ha begynt i kor... men så va det å få tia tel å strekk tel...
Ha ei flott uke:)
Klæm fra Kate:)