2009-01-07

Takk ska dåkker ha

Først: e det nån som veit kordan man vaska liftgardin?
E det bærre æ som e helt teit?

Tenk ju.....


te dåkker som ha lagt igjen så koselige og vennlige kommentara på mitt forige innleg..


Det å "kle av sæ ", å snakk om det som e rett under huda, e ikke alltid lett. Men æ trur førr min egen del, kom æ ett skrett videre, å begynn vel å bli voksen?...


Leste igjennom den nån ganga, før æ la den ut, å lurte på om æ va førr personlig,..men fant ut at æ e jo ærlig, å gå rundt å vær nån andre enn det man e, nei, det gidd æ ikke....Så enda en gang takk...Uansett, så går dagan te strekking, lesing, og huslige syssla....

Søkkanes arti å rødd i klesskap, skuffa, støvsuging, den evige kampen med hybelkanina, som av og te omtrent glæfs etter dæ....å ellers forefallende arbei... Det å jobb i turnus, kan vær både også...kjenne på kroppen at det ikke alltid e like godt...det å gå på jobb på ettermiddag og natt...man e ikke like motivert bestandig, men sånn e det nu bærre...Nu ska vi ete oss litt kveldsmat, å strekk videre på skjerfet mitt..

Ha egentlig ingenteng å skriv om, men måtte bærre takk.

Ha en flott aften...


Monica
7 kommentarer:

Liv Leonhardsen sa...

angående hybelkanina - det va ei dame som sa at det va bare å spøtt på dem så låg dem stille. hihi

kate sa...

Æ må desverre meld pass på det med liftgardina....
Ellers så veit æ alt om nattarbeid, det e ikke alltid like arti å fær på jobb når andre kan kryp under dyna... Men du verden så godt det e å legg sæ når de andre må stå opp:)
Ha en flott torsdag,
klæm fra Kate:)

Nunne sa...

Ville heller ikke noe, annet å ønske deg en fin dag... og det er ikke så lite?
Velsignelse og fred!
Klem fra Nunne.

Heidi sa...

Jeg har endret adresse på bloggen min. Siden jeg har en adresse, en tittel og en tredje signatur, tenkte jeg det ble bare forvirrelse av det. Så jeg har endret både adressen og tittelen til Fallmoen. Underskriften blir fortsatt Heidi siden jeg fortsatt heter det. Men så oppdaget jeg at man ikke finner igjen koplingen nå som adressen er endret. Bloggen er den samme med ny adresse er:

http://fallmoen.blogspot.com/

Og så...
Takk tel de førr at du delt tankan dine mæ oss andre. E trur verden kan bli et bedre sted hvis fleire villa åpna se å snakka om livets realiteta å ka de gjør mæ oss.

Vi lev i stor grad i en overfladisk hverdag. Da e da godt at da finnes nånn som kalle en spade førr en spade.

Ha en fin dag i kleskapan ;)

Juni sa...

Takk for to nydelige innlegg!

Inger-55 sa...

Både dette og det forrige innlegget ditt er til ettertanke. Har tenkt masse på deg etter ditt forrige innlegg. Både på deg og de rundt deg. Godt å høre at det går bra med deg. En stor takk til deg!
Ang liftgardiner: Kanskje du kan legge dem i badekaret eller en stor balje?
Strikke di på vifteskjerfet i Hals/skjerfalongen? Det gjør nemlig jeg!
Ønske dæ en kjæmpefin dag, kjære Monica!

Anonym sa...

Godt nytt år til deg og dine!