2009-03-05

På pinnan nu,..

Ny dag og nye muligheter....
Det som e så bra med å jobb i turnus, e at man har en og anna dag fri te "egenomsorg"...hihi,....innimellom.....Min "egenomsorg" e å få heimen i stand,dvs vanlig huslige gjøremål, litt blogging, strikking og baking....det e det som gjør at æ syns at det e godt å være tell. Sant`?
Her sku æ egenlig ha lagt ut lestan med blondekanten ferdig dampa, men det e ikke gjort.....lika lite å styke/dampe,men det ska bli gjort....istedet ha æ starta med freskt mot på NRK hua, i sportn.....strikka i trysilgarn type Alpha....på pinne 4, så nu får vi se kordan dette går.Farga e bleikrosa, å va egentlig påtenkt nå anna, men æ ska se kordan det bi.,...første hua æ ska prøv mæ på, så æ gleda mæ....Teppet e litt på vent, førr æ bei litt usikker på om æ sku ha to farga, men ettersom æ ha kjøpt hvitt og lilla, trur æ bare at æ klina te med begge....da kommer bølgan også meir frem.... Ha dåkker ikke prøvd å stirikke Havskummønster, annbefale æ det..førr det e så enkelt, å så bli det så vannvittig fint....
Dagen i dag ha inneholdt brødbaking te unge frk sjøl....jr e ikkke så gla i brød med korn....hørt sånn tull...ha prøvd å førrklar han at mel e korn, men i alle varianta, men han lika ikke det.....jaja, uansett ha æ baka brød te mæ sjøl....Skikkelig grovebrød, men alt godt, så dette smaka kainn æ meld om. Vs innom Lovelinda si side, korr ho ha laga hjemmelaga italiensk salat,,,,så æ må vel kom mæ på coopen, å få det æ mangla, så bi det salat her og....


Vi har vært velsigna med et nydelig vær, å æ håpa at det ikke gjer slepp enda, da vinterferien starta te helga....Kunne vært deilig med nån soldaga...her viste det 4 pluss, å massse snø som dåkker ser....
Sola skinn igjennom vindu, å støvet florerer....men det e heldivis ikke bærre her....trur æ--
Satt i går kveld, etter trening, (måtte bærre ha det sagt...førr æ e vi flink med 3 daga i uka,.....)å leia på nettet etter Toastmaster....ja, det ska æ si....
"En toastmaster er som regel en person som er vant å være i søkelyset, samt får mennesker, ja alle typer mennesker til å le".....va jusst så æ kjent mæ igjen....nånei....kainn hend at æ ha tatt mæ vatn over hauet, men ska gjør så godt æ kain.
Strikking her nu, men en kopp kaffe.....å en pittepitteliten bit daijmsjokolade.....te kaffen, og nytelsen..
Mmmmmm gomatræva e igang.....sukkk....(men med måte....)

Klem Monica i et nydelig solfylt nordnorge....
12 kommentarer:

kari - carpe diem sa...

-æ kan ikke strikke...veldig dårlig på det...blir alltid imponert over alle som kan.
-bake kan jeg...men akkurat nå får jeg det ikke til med den dumme foten...men når jeg kan reise meg opp og danse rundt, DA skal jeg bake.
takk for at du var innom meg på jubileumet!
Klem fra solfylte Smøla:-)

Inger-55 sa...

Du kan jammen kose deg med de nære ting, Monica. Og etter at man har fått litt orden i husetog gjort disse husmorpliktene, kan man sette seg ned med strikk/blogging med god samvittighet. Jeg har også lekt husmorleken i dag. vaska og rydda. Sitter nå her med kaffe latte og strikker Muffinvotta med fiska på. Artig!
Og havskum-mønsteret er utrolig dekorativt.
ønsker deg en flott dag!

~♥~ Monica S sa...

Hehe.. trur du klare deg godt som toastmaster! :-)
Dajm e nammenamm!! :-) Den sjokoladen lika eg også! :-)

Driftig med strikkepinnane du Monica! Skulle ønske eg var det...

E ikkje det deilig med litt følelse av vår?? mmmmmm...

Monica

Tino sa...

Det samme som jeg liker. Pusle og pynte litt, bake og ordne. Ikke så spennede kanskje, men er det jeg trives med. Nydelig rosafarge på garnet ditt.
Ønsker deg en fin kveld!

Anonym sa...

Har jo sett denne NRK lua på en annen blogg.Stilig!
Spent kordan den blir i rosa.Sikkert fin.
Hjemmebakt brød(litt grove)e bare nydelig!!Æ e så lat å bake,men til uka SKAL æ få gjort d.
I dag har æ vaska hus.Sola kom å ga meg et spark bak.Det var jo helt nødvendig.Godt å nyte et rent og ryddig hus med kaffe og sjokolade.NAMM!
Ja d havskum mønstret va flott.Kanskje du har lagt ut oppskrift tidligere? Hvis ikke spør æ pent om du kan være så snill å gjøre d??
Klem fra Wenche!
Ha en superflott torsdag videre!

Som dagene går sa...

"Ramla" inn uforvaranes i bloggen din. Syns du e så flink til å skriv dialekt og det e så artig å les det du skriv.
Æ syns det e riktig å bli litt mer restrektiv med å si ja til alle som bare forvente noe av andre uten å tenke over at det kreves noe å lage sanga eller lignende, ikke minst går det med tid.
Ha en fin helg!

Lovise sa...

Heia:)
Så herlige skriverier i bloggen din i dag. Turnus er noe vi lever med vi kvinner og menn innenfor omsorg, og det er bra vi finner ting å kose oss med innimellom øktene. Det gjør at vi fortsetter med friskt mot..
Klem til deg.

Sivs hus sa...

Hei, Herlig rosafarge og jeg kjenner duften av nybakt brød. Klem Siv

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Hei

Så koselig med noen ord fra deg inne hos meg!
Strikking er KOS, det synes jeg også :o)
Nydelig farge du har på strikketøyet ditt....

Varm klem,
Vibeke

kate sa...

Hua blir sikkert kjæmpefin, du e nu så flenk atte:)
Hørt sånn tull me de ongan og frø i brøan!! Har akkurat samme problemet hær, ongan ska ikke ha brød med frø!! Det e jo frøan som verkeli gjør brøan go!! Mæn, mæn, kan jo ikke tveng i dem nåkka di ikke lika..
Brøan dine så kjæmpegoe ut:)
Forrestn kor flenk du e å træn, du må nu gjærne unn dæ litt dajmsjokolade me go samvittighet:)
Ha ei super hælg i det vakre vårværet vi har fått,
goklæm fra Kate:)

Maria sa...

Ser ut til å bli flott den der! ;)
Og de brødene ser jo smellgode ut. Får vann i munnen :)

Klem

Linda sa...

For noen deilige rundstykker!! :o) Her har det også vært fint vær i dag..rene vårstemingen..Bart og tørt i gaten..Herlig:o)