2009-05-29

Pinne 2,5

På pinne 2.5
Ting tar tid...men du verden for ett resultat...
E det nån som vil overta pinseria fra oss her nord? Får da være måte på vær....
Monica

4 kommentarer:

Bitt@mi sa...

Jasså... he he:-) Du strikka også me sånne tannpirkera:-D Flotte vart dem - i nån nydelige farga! Men pinseria - den ska dokker få ha i fred. Akkurat no kom e inn fra terrassen i 23 grader i skyggen:-) Deilig!
Ha ei flott pinse - vær eller ikkje vær:-)

~♥~ Monica S sa...

Nydelige sokka!!! :-)

Har hatt lite overskudd til blogging, og blei LEI av at sida forsvant når eg sat og las.... merkelig styr... det er enda ikkje heilt i orden, men no har eg i allefall fått lest litt inne på sida di!! Heldige vinnarar som har vunne flotte dukar osv. :-)
Sjøl hadde g tenkt å annonsere eitt års jubileum forrige veke, men det vart ikkje.. MEN skal skal eg ta igjen når berre ting ordnar seg på MIN blogg... det er så mykje som ikkje virkar, og så forsvinne bloggen etter litt... :-(

Du er i allefall ikkje LAT spør du meg!!!!!! Det virkar som om du har eit HAV av energi!!

Klem
Monica

hvorfor ikke... sa...

For noen nydelige sokker, og for noen nydelige farger!!!

Har akkurat strikket ferdig en mønsterjakke på pinner nr 2, det ER tynt, det! Bare jeg får somlet meg til å ta noen bilder, skal jeg vise den på bloggen...

Men været...jeg venter på 26 varmegrader...kom sørover strikkeline...Ta med deg sokkene, så får jeg se nærmere på dem, for de var lekre!

Tino sa...

Flotte fargerike sokker! For et tempo du har på håndarbeid om dagen, her har det stoppet helt opp. Får nyte finværet, og ta igjen litt på håndarbeidsfronten senere.
God pinse til deg!