2009-06-02

Ka galt ha vi gjort?

Ja, ser dåkker kordan æ har det her i nord...
Krokat under paraplyen i regnet som ALDRI stoppa.. Ka galt ha vi gjort ska tru?
Unge frk sjøl har fri i dag, å æ sett her...innerst under et pledd, blåfrossen, å hekla førr livet sånn at æ ska få varmen inn i fingra og kropp...Nesten så det e gjennomtrekk i hele dama.
Fyra ha æ å gjort...godt vi har ved igjen sei nu æ. Bei så lei, at æ ha også laga brøddeig....sku har vaska og hengt ut, å det e pikade like før æ heng ut i protest.

Les kordan dåkker kosa dåkker med blomsterbed og frokost på terasser,,,,så mens dåkker gjør det da, så sleng nu en goværstanke hit te nord, sånn at vi kan håpe at kanskje i morra....bi det sol...og litt varmar.
Dette e trøsteslaust kain æ meld om. ^
Lavtrøkket begynn å bi mektig irriteranes også, å det e nesten så æ må gråt...æ bi sååååå lei
Ikke verka kameraet heller, så æ får jo ikke vist dåkker nån teng....Kattungan ska avleveres denne uka, så nåkka e det.
Regnet drøppa å tåran drøppa.
E det rart æ hold på å klikk i vinkel?(anan ikke kordan det vil bi, men neppe verre enn dette)
Oppi alt , e æ bedt om å synge i en begravelse i Bodø....sa nu ja, så lenge æ kan glede dem med en sang i kirka i sorgen.

Sjå no her....
Ja, det e ikkje småtteri a regn som dala ned kan æ førrtell dåkker.
Nånei....æ får nu sett under teppet her, men heklinga, som æ ikke får vist dåkker, sukk sukk sukk.
E det muuulig si æ bærre....får feilmelding på kortet eller minnebrikken som det vesstnok heite,å e det nå som gjør mæ arg, ja så e det akkurat sånne teknologiske duppeditta som æ ikkje skjønna en pelloskit a.
jaja...kos dåkker nu med terassekaffe og blomster og humler og det som e.....mens vi sett nu her nord å kan intet annet gjøre...har jo sjøl valgt å bo her...sukk igjen....
Monica...som syns det e fint her nord, iallefall når været e testede....

15 kommentarer:

Hespe sa...

Åhhh, skulle så gjerne ha sendt en "hau" med solstråler over dere der oppe i nord nå.... Får jo nesten dårlig samvittihet her jeg sitter, jeg som vet at jeg er en av de som har skrytt av Oslos herlige pinsehelg... Sorry! Vet ikke om det er noen trøst, men hadde jeg styrt dette, skulle jeg gladelig ha delt med dere....

Krysser fingrene for at solen "plutselig" titter frem hos dere også... :o)

Goklem fra Hildegunn

Heidi sa...

Uff, får litt dårlig samvittighet her jeg sitter med terrassedøra åpen pga varmen. Det KAN jo i neste øyeblikk komme massevis av regn her også, skal visst bli væromslag.

Enn så lenge sender jeg gjerne sol og varme opp til dere. For det er kjedelig med regn dag etter dag. Og enda kjedeligere når vi andre renner over av sommerfryd ;)

Randi sa...

Vi har slitt med samme "godværet" her i Tromsø. Utrulig ka vi klare å holde ut! Trur at vi nordlænninga må ha en elendig hukommelse og et ei veldig sterk tru på mårradagen. Vi glømme fort dårlig vær hvis det e håp om at det blir govær i mårra. Og tru det eller ei, nu mens æ skriv dette stikk sola sæ gjennom skylaget over Tromsø! Så det e håp!!! Ha en fin dag.
Solhilsen fra Randi

Tovepia sa...

Humøret er ihvertfall på topp;) Bare vent, sola kjæm. Her er det 7 gr og regn, så æ rakk å ta bilde av blomster i helga, takk og pris;) Kos dæ videre under pleddet;)

Alvas hjørne sa...

Makan te regnvær!!
No har det komme hit å...
Hadde fint vær i pinsa, men no idag har det kommet i store mengder...om det e nå trøst...
Planta ut i bedet i går,no står dem regn og vind..kjølig også!
Vi får håp det bli bedre...
Ha en fin regnbort dag da!!

MajorogMeg sa...

Hvis det er noen trøst så kan jeg si at her jeg sitter, så bøtter det ned, 7 gr og det har vært en haglskur. Hund har jeg å...så ut må jeg. Sitter og samler mot til det nå!!

Jeg prøver å leve etter "det finnes ikke dårlig vær..bare dårlige klær" usj..
Håper sola kommer både til deg og meg, det er mere kos det ja!!!

Bitt@mi sa...

Stakkar... sku så gjerne har delt alle disse varmegraderne med dokker - sånn at da hadde blitt passe varmt både her og der:-) Da har kokt her i helga, nesten litt før mykje, spør du me...
Men i dag har da ikkje vært meir enn ca 17, og ingen sol, så kanskje da e håp før dokker i nord no? Håpa i alle fall da:-)
Klem og masse ønska om god-vær t dokker også!

Anonym sa...

Ja, det er sant, begynner også å bli ganske så lei av dette lavtrykket, VIL HA SOL OG VARME, men det kommer nok, vi må ikke miste trua.
Bra du har hekling å styre med, så ikke fingrene blir blåfrosne ;)
Klæm

Sidsel sa...

Uff da - været må vi bare akseptere, emn skjønner godt innlegget ja;-) Trøst: Finværet kommer nordover etterhvert og da er det vel vi sørpå som sitter med"langnese".
Kos deg under pleddet!!

home 4us sa...

Æ berre sei:
Hang in there..
godværet kjæm! en dag....

Det e jo førr tidlig med sommar uansett. Må vente til skolen slutter, da begynne sommarn førr mæ:!

regn- klæm fra mæ:)

Stubbetufsa sa...

Ja, æ hoilt på å sætte potetes, så kom det vind sættanes, og me dein, regn og sludd! Væl, æ måtte jo sætte i gang me nåkka inne, da...

Villa Kos og Kaos sa...

Huff å læll!!
Men kan trøste deg med etter den søte kløe, kommer den....
Etter strålende pinsevær fikk vi baksmellen i dag, også her midt i landet!
7 grader og regn!!
Trøste klæm!
G-C

Tove sa...

Fekk ikkje du alle solstrålane eg sende deg med vinden i går??? Hmmmm, spørst om dei gjekk for langt vest... Om det er noko til trøyst, så kan eg fortelje at det regnar trollkjerringar her i dag, og det er snø ned til 600 moh. Det er nesten ikkje til å tru at vi hadde 25 grader for to dagar sidan og at ungane bada i sjøen utan å verte blåfrosne!

Men med unnatak av grusomme regnbyger, så har eg det alle tiders! I dag har det vore ein stressfri dag, sjølv om tusen ting har skjedd. Eg elskar slike dagar! Eg og Ida kosa oss i sofakroken med leselekse medan storebror og papsen var ute på traktortur og minstesnuppa hadde lagt seg. Det er så godt med slike stunder at eg kjenner varmen langt inn i ryggmargen...

Varme og gode klemmar frå meg...

Min stil sa...

Ja uff og uff. Har kjent på uværet æ også. Men det gjeld å se lyst på det. En morgen æ kom ut og beklaga mæ over at det var kommet så mye sne i fjellet, så sa min datter på 2 år; Å ja, da kan vi jo ake!!! Ha ha, det gjelder som sagt å være positiv, selv om ikke aking akkurat står øvers på ønskeliksta mi på denna årstia :)
Håper sola kommer snart.
Klæm fra ho Susanne

GryNoKa sa...

Ja, ka har vi gjort....
Kan ikke husk at det har vært så mye regn og vind på lenge...
I dag hagla det også!
Nei, nu vil vi ha sol!!!!
Klem Gry : )