2009-06-03

Tilgi...:)

Fikk en dårlig sammvittighet, etter innlegget igår..å det va juss ikke meningen, at DÅKKER sku føl dåkker skyldig.
Tilgi mæ.
Været kan ingen gjør nå med...så når vi har en lang vinter, eller at vi har mange av de dagene vi ha hatt, med sødaust, regn og vind, og alt det andre som følge med, ja da e det godt å tenke på at vi har iallefall midnattsola her nord, tross regn.
Midnatt sol og fiske i Saltstraumen etter småsei, som man koke om natta, å et med smør og flatbrød tell...say no more. Det e sommar.....
Tilgi at æ belæmmra dåkker søringa som ha hatt godt vær...va ikke meininga....sola kjem vel hit og med varme, når det e vårres tur.
Ha en flott onsdag, sol eller ikke sol.
Monica, som ha fått varmen i sæ...å som e veldig glad førr at æ bli ett år eldre om daga...jippi.:)

12 kommentarer:

Aina sa...

Litt vær-syk må det være lov til å være en gang iblant...
Her er det kun noen få varmegrader og piskende regn. Jr. er på leirskole og mine tanker går til store og små som er der.... Makan til uflaks!!!!

Skal trimme av meg det dårlige humøret pga været!!
Og så blir det rett hjem til strikketøyet og ullpleddet.....

Ha en fin dag i nord også!

-aina wie-

Lisemor sa...

Været det e bære, ikkje nå man får gjort nåkka me. Du får gjære som æ, investere i nye "sommarsko" (slagstøvla, hi hi) av den nye, lekre typen. Kjøpte mæ ei stili regnjakke me de samme. Så nu trippe æ rundt i rægnet og føle mæ sååå fin! :oP

Inger-55 sa...

Hei på deg!
Du trenger ikke å ha dårlig samvittighet for din frustrasjon over det dårlige været! Men dere har fortjent varme og sol nå ja. Etter en mørk vinter.
Du er utrolig ivrig på bloggen. Jeg har ikke blogget på en mnd. Har ikke energi til det. Men håper formen blir bedre etterhvert.
Ønsker deg en flott dag! Og jeg sitter inne i regnet og hekler grytekluter!
Masse KLÆMMA fra a Inger som også ønsker seg sol!

Hanne sa...

Jeg skal sende mange varme solstråletanker til deg i nord. Finværet kommer til nord også, og ingenting er vel vakrere enn nordnorge i badende sol.

Heidi sa...

Det er lov å bli frustrert av dårlig vær! Man lengter jo til sol og varme etter en lang vinter.
Synes Lisemor hadde et godt tips! Det er lov å pynte seg i "drittværet" også. Må innrømme at jeg har veldig kjedelige støvler og regntøy...
Regn og vind er foreløpig fraværende her, men det kommer nok... Kanskje nok det passer minst. Til helga og uka er det arrangementer av typen helst-fint-vær. Det er litt krise med regnvær da. Så krysser fingrene :)

Tani sa...

Vær er vær..Merkelig at vi ikke kan ha knall-vær over HELE landet samtidig...Godt det godt det går mot sommer,så er sjansen større for litt varme både i nord og sør..Flotte bilder du har i bloggen din!

Laila sa...

Å fiske i saltstraumen , det er koselig det. Jeg tilbrakte mange sommerkvelder der. Bodde på Tverrlandet.
Ha en flott dag

Torunn sa...

Det er lov å bli litt lei av det dårlege veret!! Eit bra tips frå Lisemor,- pynt deg i regnveret og. ;) Håpar sumaren kjem der nord og etterkvart! Ynskjer deg ei flott veke!

cille sa...

Skjønner godt din frustrasjon mht. til været! Dere fortjener så absolutt litt bedre vær! Vi får håpe på en flott sommer! Her er det litt opp og ned, slik det alltid er...

Elisabeth sa...

Vi har hatt alt for mye regn og surt vær i det siste, men i morgen er det meldt sol! Ikke så mange varmegrader akkurat, men det hjelper :)

~♥~ Monica S sa...

iss! e ikkje noke å tenke på! Østlandet har hatt fint vær lenge nok.. det er på tide vi andre får oppleve sol og herlige dagar...
Og eg håpe virkelig at sola kjem sterkt tilbake der oppe i nord nokså snart, sidan vi skal feriere der oppe i nord i år! DET skal dokke ha i allefall.. sjelden ser ein sååå fint landskap og slike herlege sandstrender som det ein finn oppe langs vår nordre norske kyst! :-) OG i tillegg midnattsol!
Det e vakkert der oppe!

Stooor varm klem!
Monica

Elin sa...

Det er kjekt å få ut litt frustrasjon innimellom:-)
Tror ikke det er så mange som føler seg støtt over det...
Til innlegget ditt lenger ned. Jeg hadde en gang en rektor som en gang sa at det aller viktigste er å behandle alle mennesker med respekt og det tenker jeg ofte på og det er noe jeg prøver å etterleve.
Værmeldinga lover litt lysere dager her i nord nå:-)