2009-06-30

sjal på pinnan

Sjøl om tankan e testede, så verka resten a hauet.....
Nytt sjal på pinnan, i ei nydelig farge, i alpakka....syns æ iallefall.
Sola skinn og det blomstra som rakkern i hagen.
Æ sett førr det meste parkert i skyggen med fjeset, så her e det kun legga og arma som får smaken a sol...søkke ka varmt det e, men vi ba jo om varme og det ha vi da jaggu fått...
Æ venta på en bestemt lege ska innta bygda...
han kjenne forhistorien min om hudkreft, å i helga kjente æ at der æ sist va strålebehandla, va det litt hardt, og klødde litt,så æ valgte å dekke mæ tell der med en liten hvit stilig plasterlapp,...
Folk får sæ te å spørr om det meste; "ka e det nu du ha vært å gjort", eller "åh, e det nu typen som ha gjett dæ en omgang"...utrulig sårende og lite gjennomtenkt sagt..Såra litt må æ innrømm, så æ hold mæ mest under parasollen med strikkinga min på dagen..førr å slepp usakelige spørsmål...utrulig ka en liten lapp kan bi...
Nu e det ungen som ha funne ut han ska ha stripa tuppen i håret, å det e vel førrfengeligheten te 11 åringa som starta å bi aktiv eller...jaja.
Ei lang kveldsvakt venta, så dagan di går..
Håpa alle der ute har det supert..
Monica

13 kommentarer:

Bitt@mi sa...

Skjønna godt at tankan kommer når du oppdaga sånt... Håpa legen kommer snart, så du får undersøkt ka da e - og ikkje minst håpa e at han fortell d gode nyheta:-) Veit at da e tungt å gå me sånne tanka, men da e vel ei lita trøst før d..

Sjalet ser ut t å bi megafint, du får trøst d med flott strikk så lenge:-)Og ta en titt på denne videosnutten, så skjønna du koffer vi hold på med dette. Da e helse i hver maske:-)
http://www.freepatterns.com/video.html

Klæm fra sør, med glede over at dokker også har godt vær!

Lisemor sa...

Uff, Monica, det e trist å høre alt du slit me nu. Folk e tankeløs, og du e sårbar og reagere nok sterkare enn du ellers ville ha gjort. Prøv å la alle kommentara forsvinne ut det andre øret, og tenk positive tanka. Negative tanka bryt dæ bære ned. Livet e her og nu, og ingen har nån garanti førr ka morradagen bringe. Sjalet ditt e nydelig! Og benken i hagen e en perfekt plass å slappe av på. Nyt de herlige varme sommardagan vi har nu, og tenk at detta ska du klare! Stor klem!

malla-b sa...

Takk for helsinga i bloggen min. Har berre mønsteret på sjalet på engelsk, men det er enkelt å følge.
Nydeleg sjal du held på med.
Håper du får gode nyheiter når legen din kjem att.
Folk seier mykje rart, men det er ikkje sikkert dei meinar noko vondt med det. Kanskje er det berre ein litt spøkefull måte og komme i kontakt med deg på.
Ha ein fortsatt fin dag! Kos deg med strikkinga og familien og nyt dag!

Tovepia sa...

Så trasig at du skal plages med dette, håper du har ingen grunn til uro, men skjønner godt det uroer deg.
Flott sjal blir det;) Og varmen fikk vi til gagns, her i trondheim er det mangemange varmegrader. Kos deg i skyggen som best du kan og klem fra meg!

Hanne sa...

Jeg tenke slik på deg i går kveld, og måtte bare inn på besøk for å lese hvordan det går med deg. Det føles som om jeg kjenner deg litt, ut i fra din åpne, årlige og kjærlige blogging.
Håper du får en fin dag i skyggen. Det er en usedvanlig vakker benk du har, og med nydelige petuniaen ved siden av. Klem til deg.

Ruth sa...

Klart at tankene kværner, men det vil helst gå bra, vet du. Selv om det er enkelt for meg å si det.
Hva folk kan få seg til å si forundrer meg stadig. Av og til må jeg jo le, men da har det skjedd at jeg har blitt ærlig forbannet og slengt ut et; "-og du ble født dum du, eller er det noe som går over?"

Pass på deg selv masse. Kos deg så mye du kan under parasollen og tenk positive tanker. :)

Anonym sa...

Jeg er ofte innom og ser på bloggen din. Du er så utrolig flink med håndarbeid. Imponerende!!!

Ragnhild

Jorunn's hobby sa...

Ja folk kan spørre og si mye sårende.
Min datter fikk kreft bare 3 år gammel. Da vi var på butikken og handla (hun hadde jo mistet håret da) sto folk å glante, og noen kom med bemerkninger om "den rare jenta". I barnehagen lo ungene av henne, og til og med foreldre lo! Det var veldig sårende både for henne og oss.
Jeg har også nettopp fjernet en ondartet flekk på armen, men det var heldigvis av den typen som ikke sprer seg.
Krysser fingrene for at det ikke "er noe" med deg.
Her har vi hatt kreft alle tre (mann, datter og jeg).
Jeg vet hvordan det føles akkurat nå. Å være litt redd...
En stor klem til deg!

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Innom med MANGE gode klemmer til deg! Tenker på deg vennen....

Guttemamma sa...

Ååå, det visste jeg ikke...:-(, dette var vondt å lese. Ønsker deg alt det beste og sender en stor klem

mimouna sa...

Sender noen gode tanker din vei og håper at du snart kan slappe av igjen. Folk kan være dumme og tankeløse noen ganger, men de mener nok ikke noe vondt med det.

*klem*

Tino sa...

Folk kan være så tankeløse mange ganger. Får håpe du snart får svar,og at det er positivt, må være forferdelig å gå og vente.
Nydelig sjal du har begynt på, fin farge. Klem

Heidi sa...

Håper du kommer deg raskt til legen, og får et svar på det du lurer på. Det er vondt å gå sånn. Håper det beste for deg! Klem fra Heidi